, ,

Gitte Haaning Høj - CEO, iværksætter og virksomhedsejer

Gitte Haaning Høj er direktør i CONNECT Denmark. Det har hun været siden april 2014. Ligesom mange af CONNECT Denmarks medlemmer, som giver professionel strategisk sparring til Danmarks iværksættere og SMV’ere, er hun selv virksomhedsejer.

Med et C.V. som tæller iværksætter, salgs- og kommunikationsdirektør i TimeGruppen A/S samt salgsdirektør, partner og bestyrelsesmedlem i Cartime Technologies A/S kender hun hele rejsen og de strategiske udfordringer som følger med, når man ønsker at realisere sit potentiale.

Cartime Technologies er ovenikøbet en familieejet virksomhed, som hun stiftede i 2003 sammen med sin bror og sin far. Virksomheden er bl.a. kåret som en af de tre bedste virksomheder i Danmark i kategorien Ventured Back Innovation i den prestigefyldte konkurrence Entrepreneur of the Year i 2008. I 2009 blev Cartime Technologies A/S desuden kategoriseret som gazellevirksomhed i Børsen.

Med mange års erfaring som iværksætter og selvstændig har Gitte selv oplevet, hvordan sparring med det professionelle erhvervsliv er afgørende for, hvorvidt en virksomhed kan finde fodfæste og indfri sit fulde potentiale.

”I Danmark er vi foregangsland for iværksætteri, og det skal vi blive ved med at være. Derfor er det helt afgørende, at vi, der allerede er etableret og/eller arbejder professionelt med forretningsudvikling på det danske såvel som det internationale marked, giver lidt tilbage til fremtidens vækstvirksomheder.

Som iværksætter har man en masse idéer og mod på at føre dem ud i livet. Men som nystartet virksomhed – og især hvis man er førstegangsiværksætter - mangler man ofte værktøjerne og netværket til at føre de gode idéer ud i livet og få virksomheden til at vokse. Det er derfor, CONNECT Denmark er så værdifuldt et koncept.

Her møder vi iværksættere og virksomhedsejere, der virkelig vil de projekter, de har sat i gang. For dem er det deres hjertebørn, som vores medlemmer får mulighed for at hjælpe med at spire. Og for medlemmerne, der virkelig har erfaring at dele ud af, er det fantastisk at se, at hjælpen bliver taget godt imod og brugt konstruktivt.

Medlemmerne som giver deres viden til disse innovative og skalerbare virksomheder gør en stor og værdiskabende indsats, samtidig med at de selv opbygger netværk og skaber forretningsmuligheder sammen med virksomhederne de hjælper eller hinanden. De holder sig skarpe på forretningsudvikling og udfordrer hinanden, så nye muligheder opstår. ”

- Gitte Haaning Høj

Om Gitte

Karriere:

Direktør i Connect Denmark siden april 2014.

Partner og bestyrelsesmedlem i Cartime Technologies A/S siden november 2003.

Direktør for salg og kommunikation i TimeGruppen A/S i perioden maj 2012 til marts 2014.

CEO i Ready-set-grow ApS i perioden maj 2010 til april 2012.

Partner, salgs- og marketingdirektør i Cartime Technologies A/S i perioden juni 2003 til april 2010

Gitte Haaning Høj – CEO i Connectdenmark”
CONNECT Denmark — Ryesgade 106 A, 3.tv, 2100 København Ø — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software