, ,

800 erhvervspersoner har smøget ærmerne op
- for at skabe vækst i jeres startups og SMV'ere


Hos CONNECT Denmark træner landets mest ambitiøse startups og modne SMV'ere sammen med ledere og beslutningstagere fra erhvervslivet.

Vi har omkring 800 medlemmer fra dansk erhvervsliv (medarbejdere hos f.eks. FLSmidth, Oticon, Vækstfonden m.fl., samt iværksættere, investorer og specialister) der gennem 17 år har givet sparring, og derved skabt forretningsudvikling og vækst i over 2.000 vækstvirksomheder, f.eks. hos Trustpilot, Dinero, Podio og Endomondo.


Mere end 150 Springboards om året

CONNECT Denmark gennemfører årligt ca. 150 sparringsaktiviteter for virksomheder med vækstpotentiale. Vi kalder det Springboards, og det er disse aktiviteter, som er omdrejningspunktet for denne type partnermedlemskab. Virksomhederne, som modtager sparring, spænder fra unge startups til modne virksomheder, som har været i markedet i flere år og har realiseret flotte resultater.

CONNECT Denmark har omkring 800 medlemmer fra det professionelle erhvervsliv repræsenterer forskellige kompetencer, erfaringer, brancher og ekspertområder. De fleste medlemmer er beslutningstagere på strategisk niveau i egne virksomheder eller ansatte på ledelsesniveau i store private virksomheder. 

Tilmeld iværksættere og vækstvirksomheder til vores aktiviteter 

Som partnermedlem får I en unik mulighed for at, i samarbejde med CONNECT Denmark, at styrke de virksomheder, som  understøtter. Vi hjælper jer som partner med at spotte de mest talentfulde virksomheder indenfor jeres felt og når I selv møder spændende virksomheder, tilbyder vi en screening, gennemført af vores erfarne aktivitets- og netværkschefer.

Når virksomhederne godkendes til en sparringsaktivitet tilrettelægger og udfører vi hele arbejdet for jer. Hvis I ønsker det, er jeres nøglemedarbejdere velkomne til at deltage i aktiviteterne, så både jeres virksomhed og nøglemedarbejdere kompetenceudvikles og holder fingeren på pulsen.

Måske har I som erhvervsfremmeaktør behov for at tilrettelægge særlige aktivitetsspor for flere virksomheder ad gangen (PITCH-SPRINGBOARDS eller PITCH-TRÆNINGER). I et partnerskab kan inkluderes særlige aktiviteter, som understøtter udvalgte programmer eller tiltag hos partneren. CONNECT Denmarks sparringsaktiviteter inkl. ekspertpaneler kan i disse tilfælde integreres i de programmer eller projekter, der understøtter jeres indsats. Det giver jer mulighed for at koncentrere jer om alt det udenom.

Værtskaber

Som partnermedlem har I mulighed for at være vært for udvalgte sparringsaktiviteter for jeres egne iværksættere og vækstvirksomheder, eller de virksomheder som CONNECT Denmark bringer på sparring. Som vært får I mulighed for at introducere deltagerne til jeres organisation, ligesom jeres brand og logo publiceres overfor alle vores medlemmer.

Branding

CONNECT Denmarks offentlige partnere har ofte interesse i at få udbredt kendskabet til en bestemt målgruppe. I CONNECT Denmark kan vi understøtte dette behov ved markedsføring på vores mange platforme og kanaler. Budskaberne styrker jeres kommunikation og profil overfor vigtige interessenter. CONNECT Denmark garanterer et bestemt antal visninger af relevante budskaber til en foruddefineret målgruppe. 30.000, 50.000, 100.000 eller 200.000 visninger taler sit eget sprog.

Det er med småt

CONNECT Denmark har i 2016 vundet Proof-of-Business udbud, hvilket giver os mulighed for at finansiere store dele af vores aktiviteter, og holde priserne på et særdeles konkurrencedygtigt niveau. Virksomhederne som modtager sparring, får denne hjælp uden omkostning, mens vores medlemmer og partnermedlemmer betaler for at være en del af vores fællesskab.

Både virksomheder og medlemmer oplever stor værdi ved at deltage og erhvervsfremme partneres mulighed for at udvikle endnu flere virksomheder og derigennem skabe gode muligheder for vækst i Danmark er meget anerkendt. Som partnermedlem i denne kategori får I hele pakken af forretningsudvikling af jeres portefølje, kompetenceudvikling af jeres nøglemedarbejdere, værtskaber og branding.


Prisen for et partnermedlemskab varierer i forhold til antallet af virksomheder i udvikling, værtskaber, graden af branding og særligt tilrettelagte aktiviteter hos partneren. Prisen sættes i forhold til partnerens prioriteringer og varierer fra kr. 50.000 - kr. 400.000 ekskl. moms.

Kontakt os endelig

Kunne du tænke dig at høre mere om hvilke fordele erhvervsfremmeaktører kan opnå i et samarbejde, håber vi at høre fra dig. Du kan kontakte Aktivitets- og Netværksdirektør Steffen Vestergaard på tlf. 23 35 35 99. 


CONNECT Denmark — Bryghusgade 8, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software