PROJEKTER
& FOKUS

VI har en række projekter som indrammer vores virke og derudover har vi i løbet af året en række fokusområder som er relevante for vores partnere, cases og medlemmer. 


VÆKST MED
VILJE

CONNECT Denmark er en forening, der samler indsigt, virkelyst og gode idéer til din fordel. Vi kobler også virksomheder med ambitioner med dygtige fagfolk, der kan give dem et skub.

Det har vi gjort i over 20 år. Vi har som non-profit forening hjulpet mere end 3.000 virksomheder med at gro, og successen kommer altid af den samme afprøvede proces, der er med dig fra starten, til din forretning er flyveklar.

"VÆKST MED VILJE" er rammen for alle vores projekter. 


IMPACT &
GRØN OMSTILLING

Virksomheder der gror og har det rette fokus på miljø og klima. Fokus på eksport, indtjening og beskæftigelse ud fra en bæredygtig agenda. 

Målgruppe: SMV segmentet

Partnere: Bloxhub, Dansk Industri, Dansk Erhverv, Erhvervsfremmebestyrelsen, Vækstfonden, Fonden For Entreprenørskab, DTU og COOP.

CASH 
IS KING

CONNECT Denmark og Dansk Erhverv samarbejder om kapital og rådgivning omkring denne. Det er en agenda som altid er relevant men det rammes ind i et større event i København og Aarhus

Målgruppe: SMV segmentet

Partnere: Dansk Erhverv, EY, Vækstfonden, Danish Business Angels, PENNEO, INCUBA, ATRADIUS og mange flereROLLEMODELLER

Sammen vil vi sikre en langsigtet bæredygtig platform for udviklingen af rollemodeller for unge kvinder der har en god ide og søger fundamentet til at løfte det til nye højder.

Målgruppe: Startup og mindre virksomheder 

Partnere: Bestyrelseskvinder, Dansk Erhverv, DISIE, Creative Business Network, INCUBA, Fonden For Entreprenørskab og Dansk Industri


CREATIVE &
TECH

Creative og Tech er et dansk varemærke rundt om i verden og vi møder mange dygtige iværksættere indenfor disse erhverv. Der er fokus på forretningsudvikling, go-to-market og finansiering. 

Målgruppe: Startup og mindre virksomheder

Partnere: BLOXHUB, Tech Match, Urbantech, Creative Business Network, Fonden For Entreprenørskab og mange flereBIO & 
HEALTH

Vi har altid været frontrunners i Danmark og mængden af biotech, healthtech og medico virksomheder har brug for langsigtede finansieringer, bestyrelser og advisory for at kunne nå deres potentiale fuldt ud. 

Målgruppe: SMV segmentet

Partnere: DTU, SDU, VIA, Vækstfonden, Cooper Surgical, Dansk Industri, Zacco og mange flere

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software