This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

"Momondo" for B2C-nybyggeri søger sparring på skalering og produktudvikling, KBH - Springboard

  • 21 Nov 2017
  • 14:00 - 17:00
  • SpotOn Marketing, kl 14:00 til 17:30 pa Ryesgade 106A, 4. th. 2100 København Ø
  • 30

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag den 14. november 2017
  • Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag den 14. november 2017

Registration is closed


Punkter til sparring

- Automatisering af nuværende service

- Platformskalering til Nordiske lande

- Udvikling af eget koncepthus baseret på data om efterspørgsel fra portal


Branche: Byggeri

Udviklingsstadie: Proof of Business


Der findes 200+ udbydere af enfamilieshuse. Det er umuligt at danne sig overblik. Huse, priser og vilkår minder om hinanden – og virksomhedernes økonomi er ikke til at forstå. Virksomheden samarbejder med 2/3 af udbyderne, hvoraf 40 giver kick-back ved hussalg. Forbrugerne sikres en proces, der skaber konkurrence om projektet samt en tryg proces.


Kompetencer

B2C

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Internationalisering

Konceptudvikling

Markedskendskab Skandinavien

Marketing & Branding

Partnerskaber

Strategi og vækstplaner

______________________________________________

Virksomhed, idégrundlag og produkt/ydelse

Virksomheden er her for at hjælpe de mange førstegangsbyggere med at finde det rigtige match. Det sker ved at tage forbrugernes kriterier og krav in mente, og holde det op med ejernes kendskab og udbuddet på markedet. Virksomheden arrangerer herefter 1-3 kundemøder mellem forbrugeren og samarbejdspartnere – og modtager honorar ved hvert salg.

Af Gallup/Bolius’ Boligejeranalyse (2017) fremgår det, at det afgørende ved valget af håndværker er, hvorvidt vedkommende kender dem i forvejen, eller har fået dem anbefalet (40%). De afgørende faktorer er herefter graden af pålidelighed (29%) og gode priser (10%). Virksomheden er den gode bekendte, der kan anbefale det rette byggefirma. Deres service sikrer konkurrence, skarpe priser og kvalitet, idet samarbejdspartnerne ved, at der arrangeres flere møder til forbrugerens bedste.

Virksomheden er et resultat af en nylig fusion mellem to virksomheder. Konceptet er gennemtestet over de sidste 6 henholdsvis 12 måneder. Det har ført til de første seks hussalg og en forventet omsætning på ca. DKK 150.000. Der findes ikke andre virksomheder i Danmark, der udbyder en lignende service.


Ledelse og team

Virksomheden ejes af fire partnere (27-31 år) uddannet inden for henholdsvis jura, økonomi, business administration og brand and marketing communications fra AU, KU og CBS. To af partnerne har en fortid fra henholdsvis EY/KPMH (Advisory) og Njord Law Firm. De to resterende partnere har stiftet dét, der i dag er et af Danmarks største online marketingbureauer.

Virksomheden er et resultat af en nylig fusion, der betyder, at virksomheden nu er alene på markedet. Fusionen betød endvidere, at virksomheden nu ubegrænset markedsføringskraft via de to ejeres marketingbureau. Dét giver virksomheden store konkurrencefordele i kampen mod de største byggefirmaer i Danmark og Norden.


Forretningsmodel

Virksomhedens forretningsmodel er simpel. Gennem intensiv markedsføring sikres et stort antal brugere på deres portal. Virksomheden yder gratis rådgivning, modner og forbereder forbrugerne på deres byggeprojekt. Når et kundemøde fører til et salg, modtager virksomheden en kick-back på 0,75-1.50% af entreprisesummen. Det gennemsnitlige hus herhjemme koster DKK 2.000.000-2.500.000. Det medfører et honorar på DKK 15.000-37.500 pr. hus.


Markedet

Det danske marked for nybyggeri vækster i disse år mere end nogensinde set siden finanskrisen ramte i 2008. I den seneste rapport fra Dansk Byggeri (2017) fremskrives væksten for de kommende år til at vokse fra de ca. 5.200 påbegyndte fritliggende enfamilieshuse i 2016 til 7.200 i 2018 – svarende til en vækst på 38%. Det er ikke kun i Danmark, at fremtiden ser så lys ud. Skandinaviens fjerde største entreprenør, varsler i sin seneste konjunkturanalyse om fremgang på markedet for bolig-nybyggeri i hele Norden (Vibekke, september 2017). Væksten opgøres i løbende priser til (DKK milliarder): Norge: 110,0 (2016) – 123,88 (2018), Sverige: 131,23 (2016) – 162,53 (2018) og for Danmark: 65,6 (2016) – 86,4 (2018).

Virksomheden udnytter den enorme interesse for lignende løsninger: FindForsikring, MyBanker og Momondo er alle eksempler på sammenlignings-sites inden for privat- og trygheds-sfæren, som har stor succes. Det er forbrugertilliden til sådan uvildige forbruger-portaler – i kombination med ejernes 20 års kendskab til markedet og en storstilet markedsføringsindsats på et marked, hvor forbrugerne er i vildrede, der udgør grundlaget for virksomhedens succes.


Vækstpotentiale/mål

Virksomheden har et mål om at skalere til de øvrige Nordiske lande – i første omgang Sverige og Norge, hvor markedet for nybyggeri ligner det danske. Ved at automatisere sin serviceydelse – alternativt den til nuværende direkte kontakt – vil virksomheden kunne håndtere de mange forbrugere.

På den lange bane har virksomheden et mål om at udvikle og sælge egne koncepthuse, der er designet på baggrund af data om forbrugernes efterspørgsel fra portalen. Virksomheden er bekendt med, at dårlig omtale og problemer er forbundet med forbrugerkontakt i byggeprocessen – og byggeprocessen i det hele taget. Derfor har virksomheden et ønske om at agere salgs- og markedsføringsvirksomhed for sit eget brand – og udlicitere byggeopgaven til et stabilt byggefirma med den fornødne interesse og kapacitet.


Spørgsmål til panelet

- Vi har et godt produkt – hvordan får vi det gjort fantastisk? Hvordan gør vi det kæmpe stort, fremfor nationalt baseret?

- Kan/bør vi automatisere – og hvordan strømliner vi servicen?

- Hvordan skalerer vi til de Nordiske lande? Hvilke strategiske partnerskaber skal vi indlede?

- En analyse af idé om udvikling og salg af egne koncepthuse.


CONNECT Denmark — Ryesgade 106 A, 3.tv, 2100 København Ø — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software