Få sparring

Få kompetent sparring til din virksomhed


Omkostningsfri kompetent sparring

Vi vil gerne bidrage til at skabe vækst – kan vi hjælpe din virksomhed på vej?

 

Vi tilbyder sparring til iværksættere samt små og mellemstore virksomheder der vil skabe vækst og som har potentialet.

I CONNECT Denmark er det erfarne og kompetente ledere fra erhvervslivet der stiller deres kompetencer, erfaring og tid til rådighed for at hjælpe din virksomhed på vej.

Sparring fra CONNECT Denmarks 700 erhvervsledere, forretningsudviklere og investorer er finansieret af vores medlemmer, partnermedlemmer og regeringens vækstplan.

Lever din virksomhed op til vores kriterier tilbydes således strategisk sparring uden omkostninger for din virksomhed!

Første skridt er et uforpligtende møde på 1-2 timer hvor vi gensidigt drøfter, om der er grundlag for et samarbejde om at yde din virksomhed sparring.

Vores fokus er sparring indenfor forretningsudvikling, finansiering/kapitalrejsning eller bestyrelsessammensætning og altid med udgangspunkt i din virksomheds strategiske udfordringer eller ”syretest” af jeres strategi.

 

Klik her for at se om du lever op til vores kriterier for sparring.

PITCH-Træning

Er for den virksomhed, som ønsker at blive skarpere til at præsentere sin ide eller ydelser. En god pitch bringer dig tættere på potentielle partnere, investorer, kunder etc. Til PITCH-Træning fokuseres der på din evne til at præsentere og PITCH-Træning anvendes også som screeningsværktøj til et videre forløb. 

Det er primært vores partnere, der kommer med virksomhederne.

PITCH-Springboard

Er for den virksomhed, som er parat til en mere dybdegående form for sparring. PITCH-Springboard er et kombineret arrangement, hvor første del har form af PITCH-Træning og anden del har form af SPRINGBOARD.
Søg om sparring her.

SPRINGBOARD

Er for den virksomhed, som er parat til dybdegående sparring og feedback på konkrete problemstillinger. SPRINGBOARDet er kerneaktiviteten i CONNECT Denmarks sparringsforløb, hvor fokus sættes på din forretningsplan og de strategiske udfordringer, du har brug for sparring til.

Springboard bliver optaget på video, så virksomheden kan gennemse og reflektere over drøftelserne og sparring fra Springboard.

Efter Springboard mødes Netværkschefen med virksomheden, og virksomheden udarbejder en handlingsplan med eksekveringspunkter med udgangspunkt i den sparring de har fået af CONNECT Denmarks medlemmer. Denne handlingsplan vil ofte blive delt med panelet.

Ofte vil en eller flere fra panelet ligeledes tilbyde at hjælpe virksomheden med at komme videre med at skabe vækst.

Søg om sparring her.

Matchmaking

Er for den virksomhed, som ønsker at finde kompetente folk til enten advisory board, bestyrelse eller som mentor. CONNECT Denmark udsender søgninger blandt medlemsgruppen og matcher efterfølgende virksomheder med de rette kandidater.
Søg om sparring her.

Øvrige vækstaktører

Hos CONNECT Denmark kan vi hjælpe mange ambitiøse virksomheder, hvis de opfylder vores screeningskriterier. Det finder vi ud af gennem personlige og individuelle screeningssamtaler. Hvis din virksomhed ikke øjeblikkeligt passer til en af vores sparringsaktiviteter, vil det helt sikkert give mening at se på nogle af de øvrige vækstfremmetilbud: 

Se listen her

Genvej til vækst

CONNECT Denmark tilbyder en række unikke aktiviteter. Intet andet sted kan du få så kvalificeret sparring fra ledere og specialister, der med deres erfaring kan hjælpe dig videre. Frivilligt og uden omkostninger for dig.

CONNECT Denmarks medlemmer kommer fra mange forskellige brancher og industrier og sikrer bredde og dybde på een og samme tid.

Læs mere om vores sparringsforløb

Hvis du mener at din virksomhed lever op til vores kriterier, håber vi at høre fra dig.

1. Ambitiøs ejerkreds og et stærkt lederteam.
2. Innovationshøjde og evt. noget unikt i form af patent mv.
3. Stort markeds og vækstpotentiale.
4. Internationalt potentiale – eksportpotentiale.
5. Har en forretningsmodel, der kan skaleres (digitalt, kanalstrategier, strategiske partnere m.v.)
6. Unikke serviceydelser eller produkter.
7. Stort potentiale for vækst og generering af nye arbejdspladser.

Særligt for etablerede og mere modne virksomheder kan målet være digitalisering og/eller et ønske om at teste en ny strategi/forretningsmodel og få sparring fra erfarne og kompetente erhvervsledere.

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG - er du i tvivl, er du også meget velkommen til at ringe.


Ansøg om et sparringsforløb

Er du ambitiøs og kunne du tænke dig at komme i betragtning til et sparringsforløb hos CONNECT Denmark, så er du kun et klik fra at lykkes.

Ansøg om sparringsforløb
Jeg ønsker at vide mere

Spørgsmål og svar

 • Hvem kan komme i sparring?
 • Virksomheder med vækstambitioner og internationalt potentiale

 • Hvordan kommer jeg i sparring?
 • Kontakt din nærmeste netværkschef og hør mere om dine muligheder eller udfyld denne ansøgningsformular

 • Hvordan laver jeg en forretningsplan?
 • Hent inspiration i følgende dokument:

  Hent den her

 • Hvornår er næste PITCH-Træning?
 • Du kan altid finde den næstkommende PITCH-Træning i vores aktivitetskalender

 • Hjælper CONNECT Denmark med kapitalfremskaffelse?
 • CONNECT Denmark investerer ikke i virksomheder, men medlemmerne investerer sommetider, ligesom kontakter til relevante investeringspartnere skabes

 • Jeg vil gerne nedsætte en bestyrelse, kan CONNECT Denmark hjælpe mig?
 • CONNECT Denmark tilbyder professionelle bestyrelsessøgninger blandt vores mere end 750 medlemmer. Kontakt din nærmeste netværkschef og hør mere. 

 • Hvad koster det at modtage sparring fra CONNECT Denmarks medlems-paneler?
 • Det koster ingenting udover forberedelsen til aktiviteten

CONNECT Denmark — Ryesgade 106 A, 3.tv, 2100 København Ø — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software