RETNING
MOD MÅLET

Retning og fokus er altafgørende for jeres succes. Vores medlemmer har selv erfaret, hvor udfordrende det er at drive en virksomhed eller projekter, hvor det er essentielt at det lykkes. 
Jeres rejse er unik og derfor sammensætter vi rådgiverne ud fra netop jeres udfordringer så de kan give jer retning og fokus. PANELER
MED VIDEN
OG INDSIGT

Vores medlemmer har vidt forskellige kompetencer  som sammensættes ud fra jeres unikke udfordringer. Branche, stadie, potentiale og problemstillingerne afgør, hvilke eksperter der sidder i panelerne - det er denne unikke sammensætning der gør CONNECT til noget helt specielt. 

Hvad siger virksomhederne?

8,9 / 10 rating

79% forventer øget omsætning i 2021
73% forventer flere ansatte i 2021
99% er tilfredse med forretningsudvikleren

VI ER ET
SPRINGBRÆT

Uanset hvor du er på din vækstrejse sørger vi for at samle de rigtige kompetencer, så du kan nå nye højder. 

Om det kun er dig eller I er 100 medarbejdere er ikke vigtigt - det er jeres potentiale der er i fokus.

Jeres potentiale SKAL udnyttes. Potentialet kan være innovation, grøn omstilling, SDG, omsætning eller arbejdspladser - det finder vi ud af sammen.


UDFORDRINGER
OG MULIGHEDER

Med vores mere end 600 medlemmer tilbyder vi et vidt spænd af kompetencer, baggrunde og interesser. Panelerne sammensættes til at kunne løse alle slags udfordringer eller gribe de muligheder din virksomhed står overfor.

Vi ser gerne på dine udfordringer - det er derfor vi er her.  


FORUDBETALT
SPARRING OG
RÅDGIVNING

Hos os får du forudbetalt sparring af dygtige erhvervsfolk. Erhvervsfremmebestyrelsen, vores partnere og medlemmer har betalt for jeres sparring og rådgivning. 
 
Grib chancen for at få udfordret og udviklet din virksomhed af et knivskarpt panel, der giver dig de bedste forudsætninger for fremgang og vækst.


HVORNÅR KAN
KAN DU FÅ SPARRING

Ligegyldigt hvor du er på din vækstrejse kan du få gavn af et sparringsforløb hos os


PITCHBOARD

PITCHBOARD er for den dig der er i det helt tidlige stadie og ønsker at få sparring og rådgivning til at skabe fokus, retning og realisering af idéer og potentiale. Ofte er det startups, der kommer fra universiteter eller forskellige programmer, der søger kompetent sparring og potentielt en mentor eller rådgiver til at følge dem i det videre forløb. Til PITCHBOARD fokuserer vi på din evne til at præsentere din forretning og ideen bag. PITCHBOARD anvendes også som et screeningsværktøj til et videre forløb hos CONNECT Denmark.

TARGETBOARD


TARGETBOARD er for dig, der ønsker en fokusereret sparringssession, hvor panelet rådgiver om specifikke, afgrænsede strategiske udfordringer. Her vil du møde et panel, der er sammensat med masser af ekspertviden og indsigt indenfor netop din branche. Det er ikke vigtigt, hvor du er på din iværksætterrejse. Men du skal være afklaret om, hvad du specifikt ønsker rådgivning og sparring til.

SPRINGBOARD®


SPRINGBOARD® er for dig, der ønsker dybdegående sparring og rådgivning på en bred vifte af strategiske udfordringer og muligheder. Du får her en 360 graders sparring, hvor problemstillingerne ofte er rettet mod strategi, go-to-market og forretningsudvikling. Virksomhederne er modne med masser af ambitioner og potentiale og en potentiel interesse i at finde nye bestyrelsesmedlemmer, investorer og rådgivere.

DIG SOM ANSØGER

Vi hjælper virksomheder potentiale. Potentiale er mange ting og vi hjælper derfor mange typer virksomheder og det er vigtigt at vores medlemmer kan give den rette sparring. Her er nogle af de parametre vi vægter højt:

1. Ambitiøs ejerkreds og et stærkt lederteam.
2. Innovationshøjde og evt. noget unikt i form af patent mv.
3. Stort markeds og vækstpotentiale.
4. Internationalt potentiale – eksportpotentiale.
5. Har en forretningsmodel, der kan skaleres (digitalt, kanalstrategier, strategiske partnere m.v.)
6. Unikke serviceydelser eller produkter.
7. Stort potentiale for vækst og generering af nye arbejdspladser.

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG


Ansøg om et sparringsforløb

Send kontaktinfo nedenfor eller kontakt os direkte på 24 27 07 07

Ansøg om sparringsforløb

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software