GIV
SPARRING


Bliv medlem og mød hundredvis af ambitiøse virksomheder og dygtige erhvervsfolk hvert år.

Vi hjælper virksomheder med kapitalfremskaffelse, go-to-market, marketing, internationalisering, strategiske samarbejdspartnere, etablering af en bestyrelse og meget andet. HVAD FÅR DU UD AF
MEDLEMSKABET

Du bliver del af en faglig, kompetent gruppe erhvervsfolk, der udfordrer og udvikler virksomheder og hinanden. Synergien i vores paneler og den unikke sammensætning ud fra virksomhedens behov, giver dig som paneldeltager et nyt netværk hver gang og dermed muligheden for at lære fra en bred vifte af kompetencer.


Derudover får du: 
- Styrket dine kommunikationsevner

- Styrket og afprøvet din evne til at tænke problem- og løsningsorienteret
- Udvidet viden og indsigt i mange industrier og fagområder
- Praktisk erfaring med bestyrelsesarbejde
- Udviklet din evne i aktiv lytning
- Udvidet kompetent netværkHVORFOR GIVE
SPARRING?

At være deltager i en af vores aktiviteter er ikke kun givende for virksomheden, men også for dig. 9 ud af 10 paneldeltagere siger, at de har udviklet og styrket deres kompetencer, fået udvidet deres videnshorisont og et større netværk.

Din rolle som paneldeltager er at inspirere, rådgive og udfordre iværksætterne til at tage virksomheden til nye højder.

LANDSDÆKKENDE
NETVÆRK

Vi består af mere end 600 kompetente erhvervsfolk fra hele landet. Fælles er, at vi er ildsjæle, der brænder for at styrke iværksættere og andre virksomheder i økosystemet. Som landsdækkende netværk giver vi dig adgang til et bredere netværk på tværs af brancher og flere iværksættere, som du har mulighed for at investere dine kompetencer, tid eller penge i.

Vi har to hovedkontorer og fire satellit kontorer i Danmark, som gør at vi kan være tættere på dig, vores partnere og iværksættere.FACILITERET
PROCESS

Alle vores aktiviteter bliver faciliteret af vores erfarne forretningsudviklere, som medvirker til at skabe en struktureret og dynamisk proces, der sikrer maksimal værdi for virksomheden og paneldeltagerne.

En effektiv og professionel facilitering er en vigtig del af vores ydelse og en garanti for at du som medlem møder en velforberedt virksomhed og et panel, der performer optimalt.

MØD
VIRKSOMHEDERNE

Vi har flere end 150 virksomheder til sparring hvert år. Alt fra startups med ingen omsætning, til SMV'er med millionomsætning. Fælles for alle er, at de har potentiale. Se nogle af de virksomheder, som tidligere har fået sparring her.


HVAD
TILBYDER VI?

Vi tilbyder tre forskellige former for SPRINGBOARD®s, som hver er tilpasset virksomhedernes behov.


pitch SESSION

PITCH SESSION er et sparringsformat, hvor du møder startups på deres tidlige stadie ­– ofte fra universiteter eller forskellige programmer. Målet er at hjælpe med at skabe retning, fokus og realisere deres idéer og potentiale. Du vil møde passionerede ildsjæle, hvor din hjælp er afgørende for deres indledende succes og hvor der efterfølgende ofte er god mulighed for at blive rådgiver eller mentor.

TARGET SESSION

TARGET SESSION er en fokuseret sparringssession, hvor panelet giver sparring til virksomheder med specifikke, afgrænsede strategiske udfordringer og hvor du kan bidrage og inspirere med indsigt og ekspertviden. Her møder du en bred vifte af stiftere, teams og virksomheder, der søger sparring for at tage det næste afgørende skridt i virksomhedens udvikling. 


GROWTH SESSION

GROWTH SESSION er for dig, der vil give dybdegående sparring og rådgivning på en bred vifte af strategiske udfordringer eller muligheder. Virksomhederne søger her 360 graders sparring, hvor problemstillingerne ofte er rettet mod strategi, go-to-market og forretningsudvikling. Virksomhederne har potentiale og ambitioner. Du møder modne virksomheder med store vækstmuligheder og en potentiel interesse i at finde nye bestyrelsesmedlemmer, investorer og rådgivere.


INDIVIDUELT MEDLEMSKAB

Bliv del af et ambitiøst netværk og mød andre professionelle erhvervsfolk og fremtidens forretnings succeser.

Et medlemskab giver dig adgang til alle aktiviteter i hele landet, events og vidensdeling. 

Du har også mulighed for at teste konceptet af, og deltage uforpligtende på det første board.

PRISER 
5.000 kr. (ekskl. moms) pr. år.PARTNER MEDLEMSKAB

Partner medlemskaber findes i flere varianter alt efter om man vil have fokus på antal aktiviteter eller antal medarbejdere. Vi kan altid finde en god løsning i fællesskab på, hvad der passer jeres behov. 

Er du interesseret i et medlemskab eller nysgerrig på at høre mere omkring, hvad vi tilbyder - så tag fat i en af vores Forretningsudviklere - herCONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software