Giv sparring

Giv din viden videre til vækstvirksomheder og få selv værdifulde muligheder

Styrk væksten i dansk erhvervsliv

Få mulighed for at styrke væksten i dansk erhvervsliv, skærpe dine strategiske kompetencer og skabe ny forretning, - som medlem eller partner. Erfarne erhvervsfolk giver sparring til iværksættere og spændende virksomheder med vækstpotentiale. Kunne du tænke dig at være en del at netværket og give dine viden videre?

PITCH-Træning

Medlemmerne giver sparring til virksomheder, som ønsker at blive skarpere til at præsentere deres idé eller ydelser. En god pitch bringer virksomhederne tættere på potentielle partnere, investorer, kunder etc. Til PITCH-Træning fokuseres der på virksomhedens evne til at præsentere og PITCH-Træning anvendes også til screeningsværktøj til et videre forløb. 

Det er primært vores partnere, der kommer med virksomhederne.

PITCH-Springboard

Medlemmerne giver sparring til virksomheder, som er parat til en mere dybdegående form for sparring. PITCH-Springboard er et kombineret arrangement, hvor første del har form af PITCH-Træning og anden del har form af SPRINGBOARD.

SPRINGBOARD

Medlemmerne giver sparring til virksomheder, som er parat til dybdegående sparring og feedback på konkrete problemstillinger. SPRINGBOARDet er kerneaktiviteten i CONNECT Denmarks sparringsforløb, hvor fokus sættes på virksomhedernes forretningsplan og de strategiske udfordringer, de har brug for sparring til.

Springboard bliver optaget på video, så virksomheden kan gennemse og reflektere over drøftelserne og sparring fra Springboard.

Efter Springboard mødes Netværkschefen med virksomheden, og virksomheden udarbejder en handlingsplan med eksekveringspunkter med udgangspunkt i den sparring de har fået af CONNECT Denmarks medlemmer. Denne handlingsplan vil ofte blive delt med panelet.

Ofte vil en eller flere fra panelet ligeledes tilbyde at hjælpe virksomheden med at komme videre med at skabe vækst.


Springboard-Update

På et Springboard-Update inviteres de mest vækstpotentielle virksomheder, som tidligere har modtaget sparring på et SPRINGBOARD. Medlemmerne lytter til virksomhedernes spændende fortælling om deres key-learnings fra sparringsaktiviteterne og får indblik i den rejse virksomheden har været på. Det er således erfarne SPRINGBOARD virksomheder der er i centrum til dette arrangement.

Matchmaking

Har du erfaring med eller ambition om at fungere som bestyrelsesmedlem, mentor eller medlem af et advisoryboard for nogle af de virksomheder som modtager sparring? Som medlem af CONNECT Denmark sættes dit kandidatur i spil, når vi udsender søgninger blandt medlemsgruppen og efterfølgende matcher virksomheder med de rette kandidater.

Hvad

CONNECT Denmark tilrettelægger og faciliterer 120-150 sparringsaktiviteter hvert år. Sammen med vores over 700 medlemmer bringer du din viden i spil. Fokus sættes på strategi, forretningsplan, markedsforståelse, afsætning og kapitalfremskaffelse. Aktiviteterne opleves som skarpe, målrettede og værdifulde for både medlemmer og virksomheder, som får sparring.

Læs mere om hvad du kan deltage i

Hvad siger medlemmerne?

Professionelt partner netværk

CONNECT Denmark
partner

Mød vores partnere

Medlemskab

INDIVIDUELT

Medlemskab, som giver dig mulighed for at deltage i vores mange sparringsaktiviteter og bestyrelses- advisory board- og mentor søgninger. Et individuelt medlemskab koster kr. 6.000 ekskl. moms for 12 måneder og adgang til mere end 150 årlige sparringsaktiviteter.

PARTNER

Medlemskab, som giver flere nøglemedarbejdere mulighed for at deltage i vores sparringsaktiviteter og bestyrelses- advisory board- og mentor søgninger. Desuden tildeles værtsskaber samt forskellige niveauer af markedsføring. Prisen på et partnerskab differentieres i forhold til antal medarbejdere, antal værtskaber, antal kundeforløb og graden af markedsføring.

Spørgsmål og svar

 • Jeg har skiftet stilling/virksomhed, hvordan får jeg ændret mine kontaktdata?
 • Hvis du skifter stilling, eller af anden grund har brug for at ændre dine kontaktdata, så må du meget gerne kontakte os, så vi kan sikre at du fortsat modtager invitationer og materiale for CONNECT Denmark, samt fremstår korrekt overfår de andre medlemmer af foreningen.

  Kontakt Service her

 • Jeg er uventet blevet forhindret i at kunne deltage til en CONNECT aktivitet, vil dette have nogen konsekvens for mine fremtidige deltagelse?
 • Det vil principielt ikke får nogen konsekvenser for dine fremtidige deltagelsesmuligheder. Vær dog opmærksom på at der er et no-show gebyr på vores netværksmøder.
 • Og er der en måde hvorpå jeg alligevel kan hjælpe den pågældende virksomhed med sparring?
 • Vi vil hellere end gerne formidle kontakt til den pågældende sparringssøgende virksomhed, som selv kan tage kontakt til dig. Kontakt Service, så hjælper vi dig. 

 • Jeg er netop blevet medlem af CONNECT Denmark, er der mulighed for at deltage som observatør på de første par Springboards, så jeg kan komme stille og roligt i gang?
 • Der er rig mulighed for at kunne deltage som observatør, hvis du føler dig usikker på om du er helt klar til at deltage på sparringspanelet. Kontakt Service, så finder vi sammen et arrangement til dig

 • Kan jeg skrive mine Springboarddeltagelse på mit CV/LinkedIn?
 • Naturligvis!
 • Hvad koster det at blive medlem i CONNECT Denmark?
 • Man kan tegne et individuelt medlemskab til kr. 6.000 ekskl. moms pr. år. Man kan også tegne partnermedlemskab, som varierer i pris afhængig af hvor mange nøglemedarbejdere, værtskaber og tilpasninger man ønsker.
CONNECT Denmark — Ryesgade 106 A, 3.tv, 2100 København Ø — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software