STYRK
IVÆRKSÆTTERE

Bliv medlem og mød hundredvis af ambitiøse virksomheder og dygtige erhvervsfolk hvert år. Vi hjælper virksomheder til at forbedre deres valuering, strategi, go-to-market, marketing, cross-border, produktion, fulfilment og meget mere. Vi giver kort sagt virksomhederne retning og fokus dér, hvor de er på deres rejse.


VIDENSDELING
& DIVERSITET

Du bliver del af en faglig, kompetent gruppe erhvervsfolk, der udfordrer og udvikler virksomheder og hinanden. Synergien i vores paneler og den unikke sammensætning ud fra virksomhedens behov, giver dig som paneldeltager et nyt netværk hver gang og dermed muligheden for at lære fra en bred vifte af kompetencer.

LANDSDÆKKENDE
NETVÆRK

Vi består af mere end 600 kompetente erhvervsfolk fra hele landet. Fælles er, at vi er ildsjæle, der brænder for at styrke iværksættere. Som landsdækkende netværk giver vi dig adgang til et bredere netværk og flere iværksættere, som du har mulighed for at investere dine kompetencer, tid eller penge i.

Vi har to hovedkontorer og fire satellit kontorer i Danmark, som gør at vi kan være tættere på dig, vores partenere og iværksætterne.FACILITERET
PROCESS

Alle vores aktiviteter bliver faciliteret af vores erfarne forretningsudviklere, som medvirker til at skabe en struktureret og dynamisk proces, der sikrer maksimal værdi for virksomheden og paneldeltagerne.

En effektiv og professionel facilitering er en vigtig del af vores ydelse og en garanti for at du som medlem møder en velforberedt virksomhed og et panel der performer optimalt.

MØD VORES
BUSINESS DEVELOPERS

Dette er mouseovertekst

Kim Winther
Senior Business Developer

Dette er mouseovertekst

André Elm
Senior Business Developer

Dette er mouseovertekst

Stefan Overby Stamm
Senior Business Developer

Dette er mouseovertekst

Niels Egelund
Senior Business Developer

MØD
VIRKSOMHEDERNE

Vi har flere end 200 virksomheder til sparring hvert år. Alt fra startups med ingen omsætning, til SMV'er med millionomsætning. Fælles for alle er, at de har potentiale.HVAD
TILBYDER VI?

Du kan deltage i tre typer sparringsaktiviteter, som hver er tilpasset virksomhedernes behov.
Metoden er den samme og alle vores medlemmer kommer i spil hver gang.


pitchboard

PICTHBOARD er et sparringsformat, hvor du møder startups på deres tidlige stadie ­– ofte fra universiteter eller forskellige programmer. Målet er at hjælpe med at skabe retning, fokus og realisere deres ideer og potentiale. Du vil møde passionerede ildsjæle, hvor din hjælp er afgørende for deres indledende succes og hvor der efterfølgende ofte er god mulighed for at blive rådgiver eller mentor.TARGETBOARD

TARGETBOARD er en fokuseret sparringssession, hvor panelet giver sparring til virksomheder med specifikke, afgrænsede strategiske udfordringer og hvor du kan bidrage og inspirere med indsigt og ekspertviden. Her møder du en bred vifte af stiftere, teams og virksomheder, der søger sparring for at tage det næste afgørende skridt i virksomhedens udvikling. Virksomhederne er fra forskellige brancher og på forskellige niveauer, men altid forberedte på at modtage input og blive udfordret.


SPRINGBOARD®

SPRINGBOARD® er for dig, der vil give dybdegående sparring og rådgivning på en bred vifte af strategiske udfordringer eller muligheder. Virksomhederne søger her 360 graders sparring, hvor problemstillingerne ofte er rettet mod strategi, go-to-market og forretningsudvikling. Virksomhederne har potentiale og ambitioner, men styrer ikke altid ud fra data og evidens - det er her dine kompetencer kommer i spil. Du møder modne virksomheder med store vækstmuligheder og en potentiel interesse i at finde nye bestyrelsesmedlemmer, investorer og rådgivere.HVAD ER
DIN ROLLE?

Din rolle som paneldeltager er at inspirere, rådgive og udfordre iværksætterene til at tage virksomheden til nye højder


HVORFOR GIVE
SPARRING?

At være deltager i en af vores aktiviteter er ikke kun givende for virksomheden, men også for dig. Ni ud af 10 paneldeltagere siger, at de har udviklet og styrket deres kompetencer, fået udvidet deres videnshorisont og et større netværk.

DU FÅR:

- Stærke kommunikationsevner
- Styrket evne til at tænke problem- og løsningsorienteret
- Udvidet viden og Indsigt i andre industrier og fagområder
- Praktisk erfaring med bestyrelsesarbejde
- Styrket din evne i aktiv lytning
- Udvidet kompetent netværk

MEDLEMSKAB

Bliv del af et ambitiøst netværk og mød andre professionelle erhvervsfolk og fremtidens forretnings succeser.

Et medlemskab giver dig adgang til alle aktiviteter i hele landet, events og vidensdeling. Lige nu tilbyder vi dig at blive medlem det første år for kun 3.000 kr. – og 1.750 kr. for seks måneder. Prisen ved fornyelse er 5.000 kr. for et helt år.

Du har også mulighed for at teste konceptet af, og deltage uforpligtende på det første board.

OPSTARTSPRISER (COVID-19 TILBUD) 
12 måneder 3.000 kr.
6 måneder 1.750 kr.

FORNYELSE (COVID-19 TILBUD)
12 måneder 5.000 kr. 


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software