Lær os at kende

Om CONNECT Denmark

Velkommen til CONNECT Denmark

CONNECT Denmark er en non-profit forening, der siden år 2000 har været med til
at udvikle flere tusinde danske vækstvirksomheder

CONNECT Denmark er din bedste connection til innovation og udvikling


Hvem er vi?

CONNECT Denmark UDFORDRER, INSPIRERER OG CONNECTER ledere, talenter og virksomheder til at skabe vækst.

CONNECT Denmarks over 700 kompetente og erfarne medlemmer giver professionel sparring til ambitiøse virksomheder og skaber herigennem værdi for både virksomheder, sig selv og andre medlemmer.

Som medlem i CONNECT Denmark er du en del af et dynamisk netværk, der giver dig og din virksomhed indsigt i mange forskellige virksomheder, brancher og strategiske udfordringer. Du har fingeren på pulsen, skaber forretning for dig selv og de virksomheder du giver sparring og holder dig skarp på forretningsudvikling. Desuden er CONNECT Denmark vejen ind til flere bestyrelses- og mentorposter. Det giver gevinst for dig og din arbejdsplads.

Et individuelt medlemskab koster kr. 6.000 ekskl. moms for 12 måneder og giver adgang til mere end 150 sparringsaktiviteter hvert eneste år.Hvem er vores medlemmer?

Vores netværk er mangfoldigt og medlemmerne repræsenterer en bred vifte af brancher og industrier. En dynamisk blanding af private virksomheder, offentlige organisationer, innovationsmiljøer, universiteter, investormiljøer, iværksættere og privatpersoner sikrer, at vi kommer hele vejen rundt.

Hvad arbejder vi med?

CONNECT Denmark er et vidensnetværk som skaber vækst i landets virksomheder. Kompetente erhvervsfolk giver deres viden videre og hjælper små og store virksomheder til vækst.

Når kompetente erhvervsfolk mødes og giver deres viden videre til hinanden og landets vækstvirksomheder, skabes resultater.

CONNECT Denmark har hjulpet mere end 2.000 virksomheder (2016)

90% vil anbefale CONNECT Denmark til andre

Ansøg om sparringsforløb Jeg ønsker at vide mere

Hvad er CONNECT Denmark?

Organisation

Det er CONNECT Denmarks medlemmer som øser af sin viden til andre virksomheder. CONNECT organisationen sikrer samspillet, faciliteringen og evalueringen af alle aktiviteter.

CONNECT Denmark — Ryesgade 106 A, 3.tv, 2100 København Ø — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software