OM OS
VELKOMMEN TIL
CONNECT DENMARK

Vi er et non-profit forening med et landsdækkende erhvervsnetværk af ca. 300+ eksperter, der hjælper seriøse iværksættere og virksomheder på vej med professionel forretningsmæssig og strategisk sparring.  Netværket består af erfarne og kompetente ledere, eksperter og nøglemedarbejdere fra både små og store virksomheder og organisationer som bl.a. DI, EY, Invest in Odense, COOP, KRIFA, Beierholm, DantaxLegal, Erhvervshusene, lokale erhvervsråd m.fl.

HISTORIE 

Foreningens rødder går tilbage til San Diego, hvor den første CONNECT forening blev etableret. Siden er konceptet udbredt til 43 lande. Alle organiseret som NGO’er og uafhængige af hinanden. CONNECT Denmark blev til i 2000 som en non-profit forening med fokus på netværkdannelse og at skabe vækst i flere virksomheder i økosystemet. 


VISION & MISSION

Vores vision er at udvikle danske virksomheder og ledere i kunsten at forretningsudvikle. 

Det vil vi gøre ved at følge vores mission om, at facilitere nonprofit og landsdækkende møder mellem vækstvirksomheder og erfarne fagfolk i et kontrolleret forum. Her skabes der vækst for danske virksomheder og kompetenceløft for erhvervsledere gennem panelsparringer. 

HVAD ARBEJDER 
VI MED?

Vi skaber værdi for Danmarks professionelle, erfarne erhvervsliv og for landets kommende vækstvirksomheder.

Når kompetente erhvervsfolk mødes og giver deres viden videre til hinanden og landets vækstvirksomheder, skabes resultater for begge målgrupper.

HVEM ER VORES
MEDLEMMER?

Vores netværk er mangfoldigt og repræsenterer en bred vifte af brancher og industrier. Et dynamisk og professionelt mix af corporates, offentlige organisationer, innovationsmiljøer, universiteter, investormiljøer og serieiværksættere sikrer, at vi kommer hele vejen rundt.SPARRING PÅ ET
SPRINGBOARD®

Kerneaktiviteten er et 2 timers SPRINGBOARD® , hvor kompetente og erfarne erhvervsfolk, i individuelt tilpassede ekspertpaneler på 6-8 personer, giver rådgivning og sparring på strategiske udfordringer og planer for fremtiden. Sparringen målrettes virksomhedens ønsker, behov og udviklingsstadie. Virksomheden får skarp og lærerig sparring samt værdifuldt netværk til at komme videre.

Virksomhederne skal have vækstambitioner og potentialet til at kunne skalere deres forretning og skabe vækst.
CONNECT Denmark har hjulpet mere end 3.500 virksomheder

90% vil anbefale CONNECT Denmark til andre

Ansøg om sparringsforløb Jeg ønsker at vide mere

Hvad er CONNECT Denmark?


CONNECT Denmarks medlemmer og partnermedlemmer giver strategisk sparring til de virksomheder, vi hjælper.

CONNECT Denmarks Forretningsudviklere sikrer høj kvalitet i virksomhederne, samspillet, faciliteringen og evalueringen af alle aktiviteter.CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software