, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

5 ambitiøse lydvirksomheder og lydprojekter søger sparring - PITCH-Springboard

  • 12 Oct 2016
  • 09:00 - 16:00
  • Lydens Hus, kl 09:00 til 16:00 pa Gammel Kongevej 11, 4. sal 1610 København V
  • 14

Registration

  • Vær med som observatør og bliv inspireret af vækstvirksomheden og paneldeltagerne.
  • Vær med til at give sparring til vækstvirksomheden, og til at netværke med de andre medlemmer i panelet.

Registration is closed


CONNECT Denmark inviterer til paneldeltagelse på en PITCH-Springboard dag, onsdag den 12. oktober 2016, kl. 09:00 til 16:00.

Pitch Springboard dagen afholdes i samarbejde med Danish Sound og Lydens Hus.

Der er eventuel mulighed for kun at deltage enten formiddag eller eftermiddag (angives ved tilmelding).

Hvad er et Pitch-Springboard?
”Pitch Springboard” er en række Springboard af 1 times varighed. Det samme panel arbejder med 4-5 virksomheder. Temaet er her lydvirksomheder og lydprojekter der søger sparring.

På dagen får deltagerne træning i at præsentere deres projekt og virksomhed, samt få sparring på udvalgte områder fra panelet.

Sparringen målrettes udvalgte områder, alt efter virksomhedens udviklingsstadie, behov og ønsker. Det kan eksempelvis være: Forretningsmodel, strategi, finansiering, internationalisering, go-to-market-strategi, produktbeskyttelse m.v.

Der er afsat en time pr. deltager, som hver får 10 min. til at pitche og derefter modtager konstruktiv feedback/gode råd til at gøre pitch´et skarpere og mere målrettet. Resten af tiden er afsat til sparring på de konkrete områder, som den enkelte deltager selv vælger.

Målgruppen er projekter, startups og virksomheder inden for ”lyd-branchen” bredt betragtet - med vækstambition, vækstpotentiale og skalerbarhed.

______________________________________________CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software