, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Nyligt etableret virksomhed med klimavenlige færdigretter søger stærk profil, KBH - Advisory Board

  • 09 Dec 2016
  • 12:00
  • CONNECT Denmark, kl 12:00 til 12:00 pa Ryesgade 106A, 3. tv. 2100 København Ø
  • 24

Registration

  • Vær med som observatør og bliv inspireret af vækstvirksomheden og paneldeltagerne.
  • Vær med til at give sparring til vækstvirksomheden, og til at netværke med de andre medlemmer i panelet.

Registration is closed
_____________________________________________

Virksomhedsprofil

Virksomheden sælger klimavenlige, økologiske færdigretter fra frost. De to første produkter er lanceret medio august hos Nemlig.com og der arbejdes nu fokuseret på at udvide forretningen. Virksomheden har yderligere tre produkter på vej. Målet for virksomheden er at ændre forbrugeres fødevarevaner i en mere klimavenlig retning gennem velsmagende alternativer til klimabelastende mad. Foruden at smage rigtig godt, er retterne økologiske, nøglehulsmærket og naturligt fri for laktose, gluten og kød.

Virksomheden, der blev oprettet i marts 2016, består af tre ejere hvoraf de to af dem arbejder fuldtid i virksomheden. Man har en ambition om at gøre virksomheden til en dominerende spiller i det segment man pt. har fokus på. Segmentet er i markant vækst og konkurrencesituationen er på nuværende tidspunkt gunstig.

Kompetencer / erfaringer der søges

Styrkerne i virksomheden ligger inden for fødevareudvikling, kommunikation og kreativitet, mens der mangler kompetencer ift. forretning, drift og produktion. Advisory Board’et består pt. af én person, og man ønsker nu at udvide med én person mere, der skal have erfaring inden for forretningsudvikling og/eller produktion – meget gerne begge dele. Især erfaringen er central, da teamet er relativt ungt og uerfarent.

Det er et kriterium, at personen har en forståelse for fødevarebranchen og et ønske om at udvikle virksomheden med respekt for de klimavenlige ambitioner. Det er derudover ønsket at personen skal hjælpe til at sikre, at virksomheden udvikles i en retning, hvor der både kan sikres klimahensyn og en sund økonomi.

Honorar

Der er indledningsvis ikke mulighed for honorar. Man forventer at afholde ét møde om måneden de første seks til ni måneder. Herefter forventer virksomheden at gøre status ift. mulighederne for at tilbyde honorar og fortsætte samarbejdet, enten i form af et Advisory Board eller Bestyrelse.


Ansøgning og materiale

Fristen for ansøgning er fredag den 9. december 2016.

Ansøgning til Advisory Board skal inkludere en kort motiveret ansøgning samt CV eller link til LinkedIn profil. Ansøgninger der ikke er motiveret kommer ikke i betragtning.

Ansøgning/materiale sendes til CONNECT Denmark, Niels Egelund på: niels@connectdenmark.comCONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software