, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Startup upcycler containere til mobile mikroboliger til unge i byerne. KBH - Springboard

  • 02 Feb 2017
  • 09:30 - 12:30
  • Københavns Erhvervshus, kl 09:30 til 12:30 pa Nyropsgade 1, 1602 København V.
  • 5

Registration

  • Vær med som observatør og bliv inspireret af vækstvirksomheden og paneldeltagerne. Tilmeldingsfristen er mandag d. 23. januar 2017.
  • Vær med til at give sparring til vækstvirksomheden, og til at netværke med de andre medlemmer i panelet. Tilmeldingsfristen er mandag d. 23. januar 2017.

Registration is closed


Punkter til sparring

“Asset light strategi” med indtjeningsfokus på at drive tilknyttet community og facilitere daglige services til lejerne ifm. boligerne frem for at eje og udleje boligerne.

Finansieringsstrategi for opførsel af boliger i København for 400 mio. kr. før 2021.

Branche: Byggeri
Udviklingsstadie: Proof of Concept

Overalt i verdens byer mangler unge adgang til boliger. I København alene er der mangel på 9.000 studieboliger. Virksomheden har en strategi for at løse problemet og oplever stor interesse fra ind- og udland for deres løsning.

Virksomheden ønsker sparring fra personer med erfaring indenfor forretningsudvikling og finansiering, og særligt med øje for hurtig skalering af virksomheder.

Kompetencer
B2B
Finansiering & Kapitalrejsning
Forretningsmodeller
Internationalisering
Strategi

______________________________________________CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software