, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Online jobportal der forbinder unge danskere med internationale virksomheder, søger hjælp til ekspansion, KBH - Springboard

  • 08 Sep 2016
  • 14:30 - 17:00
  • Krifa København Nord, kl 14:30 til 17:00 pa Lyngbyvej 20, 2.sal, 2100 København Ø
  • 7

Registration

  • Vær med som observatør og bliv inspireret af vækstvirksomheden og paneldeltagerne.
  • Vær med til at give sparring til vækstvirksomheden, og til at netværke med de andre medlemmer i panelet.

Registration is closed


Virksomheden ønsker at ekspandere og søger sparring og input på følgende områder:
•    Ekspansion på det norske marked
•    Salg – hvordan afdækker og når vi mest effektivt frem til virksomheder med et rekrutteringsbehov? Hvilke metoder og indsatser skal vi benytte os af?
•    Hvilke strategiske samarbejdspartnere skal vi søge?
•    Strategi – hvordan sikrer vi, at vores ydelser fortsat er relevante og attraktive i markedet, når konkurrencen skærpes i det segment, vi driver vores virksomhed i? 
•    Finansiering – hvilken type finansiering/investorer kan tiltrække, og hvad er afgørende for, at en investor vil investere i os? 


Branche: Internet
Udviklingsstadie: Proof of ScaleVirksomhedens produkt er en fokuseret online jobportal – dels målrettet unge mennesker, der ønsker at arbejde i udlandet og dels virksomheder, der har et rekrutteringsbehov uden for dets hjemland. 

I 2016 har virksomheden besat mere end 50 stillinger og har knap 10.000 følgere på Facebook, hvor mange er potentielle job kandidater. Hjemmesiden har 17.000 besøgende om måneden.

Der er skabt en model og et produkt der virker på det danske marked, og virksomheden står lige nu midt i en ekspansion til det skandinaviske marked, med start i Norge.

Virksomheden har igennem fokus på fremgangen i brug af mobile enheder og sociale medier skabt en jobportal der rammer målgrupperne der, hvor de samlet bruger mest tid.

Founderne bag virksomheden har selv boet og arbejdet udlandet samlet over 6 år af deres liv. Og derigennem fået en stor viden om målgruppens behov og problemer. Ud over dette har de arbejdet med search og selection af danskere til udenlandske stillinger i et år inden etablering af virksomheden, hvilket betyder, at de også har forståelse for de udfordringer som virksomhederne står over for, når de skal finde danske medarbejdere til stillinger uden for landets grænser.


Kompetencer

B2B
Forretningsmodeller
HR
In- og Outsourcing
Innovation 
Konceptudvikling
Ledelse
Marketing & Branding
Partnerskaber 
Salg
Strategi

______________________________________________


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software