, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Advisory Board søgning, KBH

  • 24 Jun 2016
  • 12:00
  • CONNECT Denmark, kl 12:00 til 12:00 pa Ryesgade 106A, 3. tv. 2100 København Ø
  • 24

Registration

  • Vær med som observatør og bliv inspireret af vækstvirksomheden og paneldeltagerne.
  • Vær med til at give sparring til vækstvirksomheden, og til at netværke med de andre medlemmer i panelet.

Registration is closed


______________________________________________

Virksomhedsprofil

Virksomheden er etableret i 2015. Grundlæggeren har tidligere været partner i en succesfuld designdrevet lysvirksomhed, og har over de sidste 12 år oparbejdet et globalt netværk blandt arkitekter, distributører, presse, mv. I juni 2016 har virksomheden lanceret en serie af high-end lamper rettet mod luksushoteller, barer, domicilbyggerier og lignende lokationer, hvor design og kvalitet indgår som en vigtig del af indretningen og identiteten.

Virksomheden har netop indgået en samarbejdsaftale med en strategisk partner, som fremadrettet tager ansvar for alt hvad der relaterer sig til supply chain og produktion – herefter kan virksomheden fokusere på design og alle kommercielle aktiviteter.

Produktet

Virksomheden tilbyder kollektioner af chandeliers (lysekroner) i et udvalg af størrelser og formationer. Customised produktion tilbydes ligesom limited editions vil indgå løbende.  Sub-assembly princip er en vigtig faktor i produktionen.  

Produkterne konkurrerer blandt andet med Louis Poulsen, Philips, Artemide, Flos og Bocci.

Status:

  1. 3 Kollektioner, den visuelle identitet herunder website er netop lanceret
  2. Produktions-setup er på plads
  3. De første showcases er leveret til vigtige referencekunder som på optimal vis vil eksponere kollektionen. Yderligere installationer implementeres på vigtige lokationer i de kommende måneder
  4. Introduktion og salg til VIP kunder er igang


Ambitioner

Ejeren ønsker at skabe en global forretning båret af unikke produkter i high-end segmentet, anerkendt af samarbejdspartnere og kunder. Omsætningen i år 2018 forventes at være kr. 12 millioner, voksende til kr. 28 millioner i år 2020.

Konkrete udfordringer og kompetencer

Virksomheden udgøres pt. af én person (grundlægger/ejer) som har sine primære styrker inden for design, produktudvikling, branding og kommunikation. Grundlæggeren har, blandt andet, brug for sparring ift det finansielle (udarbejdelse af og opfølgning på budgetter, projekt/prisberegninger), indsatsstyring (segmentering/prioritering af projekter) og forretningsudvikling generelt. 

Den rette profil til Advisory Boardet skal kunne agere aktiv sparringspartner for den administrerende direktør.

Perspektiv

I den indledende fase (de første 4-6 måneder) forventes der afholdt 1-2 månedlige møder, herefter 2-3 møder pr. kvartal.

For den rette profil er der mulighed for at få tildelt warrants i virksomheden som honorar for arbejdet.

Det forventes at Advisory Boardet udvides til flere medlemmer i løbet af de kommende 12 måneder, og herefter er det ambitionen på sigt at etablere en bestyrelse.

Fristen for ansøgning er fredag den 24. juni 2016.

Ansøgning til Advisory Board skal inkludere en kort motiveret ansøgning samt CV eller link til LinkedIn profil. Ansøgninger der ikke er motiveret kommer ikke i betragtning.

Ansøgning/materiale sendes til CONNECT Denmark, Niels Egelund på: niels@connectdenmark.com


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software