, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

International B2C skalering af innovativ cykel-wattmåler virksomhed, KBH - Springboard

  • 16 Jun 2017
  • 13:00 - 16:00
  • Jyske Bank, kl 13:00 til 16:00 pa BRF Klampenborgvej 205, 2800 Kongens Lyngby
  • 10

Registration

  • Vær med som observatør og bliv inspireret af vækstvirksomheden og paneldeltagerne.


    Tilmeldingsfristen er mandag den 12. juni 2017
  • Vær med til at give sparring til vækstvirksomheden, og til at netværke med de andre medlemmer i panelet.

    Tilmeldingsfristen er mandag den 12. juni 2017

Registration is closed


Punkter til sparring

Det er virksomhedens målsætning at gennemføre en skalering internationalt b2c parallelt med at b2b salget udvides til et par brands mere. Virksomheden ønsker derfor input og sparring - herunder på tre konkrete områder:

- International e-handel b2c. Der er et stort vækstpotentiale og begrænsede ressourcer i virksomheden, som derfor har brug for mere kompetence/ressource på området. Hvordan tilføres det bedst muligt?

- Hvordan finder virksomheden hurtigst kapital til en effektiv skalering? Hvad er mulighederne og hvordan styrker virksomheden sig bedst til kapitaltiltrækning?

- Selskabet søger ny aktiv bestyrelsesformand, som kan hjælpe med skalering og exit. Som honorering/motivation tilbydes 1-10 % til en rigtig god valuering. Hvem er den rette person og er det realistisk at finde en, som forstår både produktudvikling, produktion, m&a samt e-handel internationalt? Hvor findes personen?


Branche: Hardware

Udviklingsstadie: Proof of Scale


Virksomheden, der består af et meget erfarent team på 7 personer, udvikler og sælger avanceret elektronisk måleudstyr til cykler. Udstyret måler cyklistens effektoutput i watt, som er den bedste indikator for træningsbelastning eller ydeevne - uafhængigt af form, terræn, vind osv. Måleudstyret bliver indbygget cyklens kranksæt.

Watt måling er det helt store blandt cykelentusiaster uanset om de er pro eller motionist. Watt måling bevirker, at cyklisten kan analysere sin træning ned til mindste detalje og derigennem forbedre sin træning og præstation mest optimalt.

Virksomheden har på 3 år skabt et prisbilligt b2b2c produkt af høj kvalitet, som nu sælges gennem to af de førende globale brands inden for kranksæt producenter (USA/Canada). Herudover er der udviklet to b2c produkter, som efter en succesfuld crowdfunding nu er på vej ud på markedet med nogle innovative elementer.

Der er søgt patent på en abonnementsmodel til cykelsensorer samt på verdens første bremseffektmåler.


Kompetencer

Bestyrelsesarbejde

Exit strategi

Finansiering & Kapitalrejsning

Online marketing

Organisationsudvikling

Salg

Strategi og vækstplaner

______________________________________________


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software