, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Aktiv bestyrelsesformand/partner til skalering af b2c e-commerce og exit, KBH - Bestyrelsessøgning

 • 09 Jul 2017
 • 12:00
 • CONNECT Denmark, kl 12:00 til 12:00 ... _, _
 • 24

Registration


Registration is closed


Bestyrelsessøgninger er forbeholdt CONNECT Denmarks medlemmer. Log ind for at få adgang.

______________________________________________

Områder hvor der ønskes sparring:
Der er brug for sparing og aktivt arbejde omkring international skalering af b2c e-commerce med egne fysiske elektronik produkter til sportsområdet. Desuden til strategi og m&a.

Resume:
Virksomheden skal have fuld turbo på international skalering b2c med egen webshop, Amazon osv. Der kan tilbydes 1-10 % til en rigtig god kurs til den rette – så der kan være en god upside. Der er penge i kassen og 6-7 mio kr omsætning totalt til nu. 3 forskellige produkter på markedet (b2b og b2c) efter blot 2 års drift med et meget lille team.

Virksomhedsbeskrivelse:
Virksomheden, der består af et meget erfarent team på 7 personer, udvikler og sælger avanceret elektronisk måleudstyr til cykler. Udstyret måler cyklistens effektoutput i watt, som er den bedste indikator for træningsbelastning eller ydeevne - uafhængigt af form, terræn, vind osv. Måleudstyret bliver indbygget cyklens kranksæt.

Watt måling er det helt store blandt cykelentusiaster uanset om de er pro eller motionist. Watt måling bevirker, at cyklisten kan analysere sin træning ned til mindste detalje og derigennem forbedre sin træning og præstation mest optimalt.

Virksomheden har på 3 år skabt et prisbilligt b2b2c produkt af høj kvalitet, som nu sælges gennem to af de førende globale brands inden for kranksæt producenter (USA/Canada). Herudover er der udviklet to b2c produkter, som efter en succesfuld crowdfunding nu er på vej ud på markedet med nogle innovative elementer.

Virksomheden skal nu have fuld turbo på international skalering b2c med egen webshop


  Branche: Elektrisk udstyr
  Udviklingsstadie: Proof of Business


  Uddybende beskrivelse:

  Orverordnet set skal virksomheden op in næste gear. Der er produkter på markedet og flere produkter på vej. B2C er nyt for stifteren og der mangler både hænder og erfaring i international skalering med egne fysiske produkter primært gennem on-line salg.

  Derfor søges en aktiv bestyrelsesformand/partner som kan hjælpe med:

  - Drive b2c siden og rentabelt opbygge den side af virksomheden
  - Parallelt arbejde virksomheden klogt hen mod exit
  Tiltrække/tilføre den ekstra arbejdskapital der skal bruges for skaleringen
  - Tiltagene skal gerne aflaste på en lønsom måde, da flere i virksomheden arbejder mere end godt er på den længere bane.


  Kompetencer der søges:

  - B2C e-commerce skalering internationalt
  - M&A

  - Exit strategi
  - Finansiering & Kapitalrejsning
  - Rigtig god ”kemi”

   Der er stor fleksibilitet, men tidsfaktoren er afgørende. Der skal action til nu – både for at ramme markedet ordentligt og for ikke at løbe tør for penge.


   Honorar
   Aftales individuelt – der
   tilbydes 1-10 % til en rigtig god valuering.


   Ansøgning
   Fristen for ansøgning er søndag den 9. juli 2017

   Ved ansøgning om bestyrelsesposten, skal der vedhæftes en kort motiveret ansøgning samt CV eller link til LinkedIn profil. Ansøgninger uden begrundelse og CV/ LinkedIn henvisning vil ikke blive videreformidlet til virksomheden.

   Ansøgning/materiale sendes til CONNECT Denmark, André Elm på:  andre@connectdenmark.com


   CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
   Powered by Wild Apricot Membership Software