, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Springboard Update, Aarhus

  • 16 Nov 2017
  • 14:00 - 17:00
  • Jyske Bank, kl 14:00 til 17:00 pa Østergade 4, 8000 Aarhus
  • 44

Registration

  • Tilmeldingsfristen er fredag d. 10. november 2017

Registration is closed


Invitation til SPRINGBOARD-update om digitalisering

CONNECT Denmark udfordrer, inspirerer og connecter ledere, talenter og virksomheder til at skabe vækst. En vigtig vækstdriver er digitalisering og det ønsker vi at perspektivere på dette SPRINGBOARD-Update.

Du er meget velkommen til at invitere dit netværk med til en spændende eftermiddag med efterfølgende netværk.

Vi glæder os til at se dig.


Dato: Torsdag den 16. november 2017
Tidspunkt: kl. 14.00 – 17.00 inklusive tid til netværk
Vært: Jyske Bank, Østergade 4, 8000 Aarhus
Tilmelding: senest den 10. november 2017


Dagens oplæg:

Digitalisering – hvilken rolle skal CONNECT Denmark spille?

I CONNECT Denmark udfordrer, inspirerer og connecter vi ledere, talenter og virksomheder til at skabe vækst. For os handler digitalisering derfor om, hvordan de digitale muligheder kan bruges til at skabe vækst og hvordan det indarbejdes i den overordnede forretningsudvikling. Herunder interaction med kunder/medlemmer, udvikling af produkter og ydelser, kapitalisering af data og viden samt forretningsmodel og økonomi.

Kom og hør CONNECT Denmark bestyrelsesmedlem Lars Bell sætte ord på CONNECT Denmarks rolle i digitaliseringssammenhæng.


Bestyrelsesmedlem i CONNECT Denmark og indtil sommeren 2017, salgs- og partnerdirektør i Microsoft Danmark.

Om CONNECT Denmark

CONNECT Denmark er et non-profit og landsdækkende erhvervsnetværk med ca. 800 medlemmer, som frivilligt hjælper seriøse iværksættere og mindre virksomheder på vej med professionel forretningsmæssig og strategisk sparring. Netværket består af erfarne og kompetente ledere, eksperter og nøglemedarbejdere fra både små og store virksomheder og organisationer.

 

Digitalisering – praktiske eksempler på digital transformation

Hvorledes kan digital transformation forandre virksomheders muligheder for at introducere nye innovative produkter og services til deres kunder? Søren Bolvig vil skille ’hype’ fra realiteter på området og ved hjælp af cases inspirere til hvorledes man som virksomhed kan udnytte teknologien til forretningsfordele.

  

Søren Bolvig, CEO, BRIDGEIT Aps

Om BRIDGEIT ApS

Virksomheden har fokus på cloud og mobil udvikling og er en af de førende virksomheder indenfor disse områder. Virksomheden har bl.a. udviklet en række spændende applikationer for virksomheder som Mæsrsk, DONG, ISS, MAN, Sikorsky m.fl.


Hvornår har en virksomhed digitaliseringspotentiale? Digitalisering som vækstdriver.

Mange taler om den igangværende digitale omstilling som en trussel, men den øgede digitalisering og automatisering giver også store muligheder for de danske virksomheder, der kan omsætte de nye tekniske muligheder til forretning. Indlægget ser både på mulighederne for de virksomheder, hvis produkter er med til at skabe den digitale omstilling (robot-teknologi, sensorer, automation m.m.), og ikke mindst på muligheden for at udnytte den ny teknologi til at udvikle billigere, smartere eller mere kundetilpassede løsninger for fremstillingsvirksomheder i mange forskellige brancher.


 

J
akob Fuhr Hansen, Investeringspartner, Nordic Alpha Partners ApS

Om Nordic Alpha Partners ApS
Nordic Alpha Partners er en venturefond med særlig fokus på de de muligheder, den digitale omstilling giver danske vækstvirksomheder. 


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software