, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Verdensførende virksomhed med et kæmpe potentiale introducerer ny patenteret teknologi der optimerer effekten af biologiske lægemidler, KBH - Springboard

  • 27 Oct 2017
  • 13:00 - 16:00
  • Zacco, kl 13:00 til 16:00 pa Arne Jacobsens Allé 15, 2300 København S
  • 6

Registration

  • Vær med som observatør og bliv inspireret af vækstvirksomheden og paneldeltagerne.

    Tilmeldingsfristen er tirsdag den 17. oktober 2017
  • Vær med til at give sparring til vækstvirksomheden, og til at netværke med de andre medlemmer i panelet.

    Tilmeldingsfristen er tirsdag den 17. oktober 2017

Registration is closed


Punkter til sparring

Der ønskes sparring omkring dels den rette forretningsmodel og hvordan denne skal udformes og dels hvilken markedsføring virksomheden skal vælge, for på bedst mulig måde, at nå sine kunder.

Forretningsmodellen

- Organisk vækst initielt idet virksomheden er overbeviste om at deres POC data vil drive yderligere aftaler og indtjening.

- Model hvor partner får rettigheder til det lægemiddel, som er udviklet i fællesskab, mens virksomheden får en vis betaling undervejs (plus milestones og licens) og hvor virksomheden også får de bredere patentrettigheder til teknologien, så samme koncept kan sælges til andre firmaer

Markedsføring

- Her er det en konkret udfordring at nå ind til de større pharma firmaer + det tager lang tid at få lukket aftaler med dem. Hvordan gøres det bedst muligt?


Branche: Pharma, Biotech

Udviklingsstadie: Proof of Concept


Virksomheden forbedrer biologiske lægemidler ved hjælp af ny veletableret og patenteret teknologi og er verdens bedste til optimering af glyko-proteiner.

Kerneteknologien gør det muligt at producere en række varianter af et givet protein, hvis en af disse varianter har forbedret effekt kan nyt forbedret lægemiddel udvikles med eksempelvis længere virkningstid og bedre målretning mod de syge organer.

Virksomheden, der blev etableret i 2016, bygger på teknologier udviklet i akademisk gruppe over de sidste 8 år og er absolut verdensførende indenfor feltet.

Virksomheden vil indgå tætte samarbejder med større etablerede pharma firmaer for at nå hurtigt frem til POC. Første partner projekt er i gang og har kontakt til yderligere 5-6 firmaer som er interesserede, så virksomheden forventer at underskrive endnu en pharma-aftale i 2017.

Målet er at blive bredt anerkendt som industriens foretrukne partner inden for området.


Kompetencer

Exit strategi

Forretningsudvikling

Forskning & Udvikling

Innovation (forretning, marked, produkt, proces)

Investor Pitch

Licensering

Partnerskaber

Patenter/IPR

______________________________________________


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software