, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Vækstvirksomhed med unik produktserie indenfor hudpleje søger aktiv bestyrelsesformand med kommerciel baggrund og solid salgserfaring af mærkevarer, Midtjylland - Bestyrelsessøgning

  • 03 Oct 2017
  • 12:00
  • CONNECT Denmark, kl 12:00 til 12:00 ... _, _
  • 24

Registration


Registration is closed


Bestyrelsessøgninger er forbeholdt CONNECT Denmarks medlemmer.

Log ind for at læse mere og ansøge om posten.

______________________________________________

Virksomheden er efter et CONNECT Denmark Springboard i starten af 2017 nu fuldt etableret med alle faciliteter, nødvendige godkendelser, certificeringer, produkter osv. og forhandlernettet er ved at tage form ud fra den strategiplan der blev lagt.

Virksomheden fokuserer primært på B2B salg pt. fortrinsvis i Danmark men der er tillige enkelte forhandlere i udlandet og interesse fra forskellige udenlandske distributører. Derudover sælger virksomheden B2C fra egen webshop. Virksomhedens forhandlere er typisk helsebutikker og apoteker.

Virksomheden der er et aktieselskab ejes af direktøren og den eksternt tilknyttede produktudvikler, der begge sidder i bestyrelsen. Derudover sidder grundlæggeren/idémanden i virksomhedens bestyrelse, der nu ønskes udvidet med dels den bestyrelsesformand der søges, samt en revisor, så bestyrelsesformanden vil kunne koncentrere sig om den kommercielle del.


Geografisk placering: Midtjylland


Bestyrelsen

Virksomheden ønsker med denne bestyrelsesudvidelse at få en mere professionel og kompetent ledet bestyrelse med henblik på at sikre den optimale strategi for den fremadrettede vækst.


Bestyrelsens arbejde

Der ønskes en bestyrelsesformand, som kan benyttes til sparring og udnytte sit netværk til gavn for virksomheden.

Bestyrelsens samlede opgave bliver at udarbejde den fremtidige strategi og sikre den korrekte indgang til markedet og løbende afdække problematikker og søge løsninger for optimal vækst for såvel den danske afsætning som mulige eksport.


Baggrund for det nye bestyrelsesmedlem

Indgående viden indenfor Salg (B2B og B2C) af mærkevarer og opbygning af salgsstrategier samt bred afsætningsmæssig erfaring.

Det der også vægtes

Der lægges stor vægt på en god kemi i bestyrelsen, stor åbenhed og tæt kommunikation.


Honorar

Honorering aftales individuelt, men er som udgangspunkt tænkt som en mulig aktieandel eller resultatorienteret overskudsdeling evt. kombineret med et fast honorar.  


Ansøgning

Sidste ansøgningsfrist: tirsdag den 3. oktober 2017

Ved ansøgning om bestyrelsesposten, skal der vedhæftes en kort motiveret ansøgning samt CV eller link til LinkedIn profil. Ansøgninger uden begrundelse og CV/ LinkedIn henvisning vil ikke blive videreformidlet til virksomheden.

Ansøgning/materiale sendes til CONNECT Denmark, Finn Bødtker, finn@connectdenmark.comCONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software