This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Miljøvenlig tin emballage til Travel Retail og Duty Free markedet med globalt vækstpotentiale, KBH - Springboard

  • 15 Nov 2017
  • 14:00 - 17:00
  • Atradius Denmark, kl 14:00 til 17:00 pa Sluseholmen 8A, 2450 København SV
  • 10

Registration

  • Tilmeldingsfristen er fredag den 3. november 2017
  • Vær med til at give sparring til vækstvirksomheden, og til at netværke med de andre medlemmer i panelet.

    Tilmeldingsfristen er fredag den 3. november 2017

Registration is closed


Punkter til sparring

Virksomheden, der er meget veletableret, ønsker at udvide deres kundeportefølje på det internationale marked. Virksomheden har defineret top 20 ønske kunder indenfor Travel Retail og Duty Free segmentet, som alle er multibrands med potentiale til cross-boarder salg- og synergiløsninger. Der ønskes derfor sparring på følgende:

1)Har virksomheden den rigtige go2market strategi?

2)Hvordan markedsfører virksomheden sig overfor målgrupper spredt over mange lande?

3)Hvordan kommunikerer virksomheden mest effektivt at tin (metal) er et af de mest bæredygtige og miljøvenlige emballager på markedet i dag?


Branche: Mode og design , Jern- og metalvareindustri, Handel

Udviklingsstadie: Proof of Scale


Virksomheden designer og producerer kreative og miljøvenlige tin emballage løsninger til fødevarer med fokus på konfekture, kager&kiks, krydderier, øl & spiritus med salg til 20 lande, primært Danmark, Sverige, Norge, Finland og Holland.

Virksomheden er markedsledende i Danmark med kunder som Toms Chokolade, Coop, Irma, Summerbird, AC Perchs Tehandel og Merrild kaffe. Fokus er på specialdesignede løsninger, som giver kundernes varer et unikt udtryk og profilering. Kernekompetencerne er kreativt design, egen kvalitetskontrol af produktionen i Kina, samt sikring og dokumentation af fødevaresikkerhed.

Virksomheden, der er familiedrevet og har eksisteret siden 1977, ønsker nu at gå ind på Travel Retail og Duty Free markedet med fokus på konfekture, spiritus og parfume.


Kompetencer

Afsætning & Distributionskanaler

B2B

Digitalisering

Forretningsudvikling

Internationalisering

Konceptudvikling

Markedskendskab Central- og Østeuropa

Markedskendskab Europa

Markedskendskab Mellemøsten

Markedskendskab Skandinavien

Marketing & Branding

Online marketing

Salg

Strategi og vækstplaner

______________________________________________

Virksomheden og idégrundlag

Virksomheden designer og producerer kreative tin emballage løsninger. Fokus er på specialdesignede løsninger, som giver kundes varer et unikt udtryk og profilering.

Med udgangspunkt i målgrupper, funktionalitet og prispunkter skaber virksomheden sammen med kunden den rigtige emballage, som sikrer bedst mulig synlighed og salgbarhed for kundens produkter.

Virksomhedens danske indkøbere udfører kvalitetskontrol på alle produktioner direkte på fabrikkerne i Kina - inden afskibning - og derved sørger for at fejl og mangler er rettet inden levering til kunden.

Alle virksomhedens tinemballageforme er godkendt til direkte fødevare kontakt, jf. Europæisk food safety standards. Dette testes og dokumentereres løbende.

Tinemballage er beviseligt et af de mest bæredygtige og miljøvenlige emballagetyper på markedet i dag. Hvilket har en stor betydning for mange forbrugere i dag.

Ved at arbejde direkte med fabrikkerne i Kina, sikrer virksomheden bedst mulig kontrol – også af CSR – og det sikrer også konkurrencedygtige priser, fordi der ikke er nogen mellemled eller agenter.


Produkt/ydelse

Når virksomheden starter samarbejde med en ny kunde, kan det være til et allerede eksisterende produkt i eks. papemballage eller plastik. Virksomheden udarbejder idéer til kunden, så de får en unik løsning, der skiller sig ud fra allerede eksisterende produkt. Det kan også være et produkt, der allerede er i tin, der ikke fungerer optimalt eks. låget på en tedåse, chokolader der smelter sammen, optimering af hyldestabling og produkt facing. Virksomheden sørger for at håndtere alle dele i processen for kunden – så de skal bruge færrest mulige ressourcer og derved får frigjort værdifuld tid.

Ved at både ideudvikle, designe, producere og kvalitetssikre, sparer kunden mange ressourcer og tid på at vælge virksomheden som deres tinemballage leverandørForretningsmodel

Virksomheden har defineret top 20 ønske kunder indenfor Travel Retail og Duty Free segmentet, som alle er multibrands med potentiale til cross-boarder salg og synergiløsninger. Ved at kortlægge kundens brands og beslutningstagere opbygges et effektivt relations- og salgsværktøj. Virksomheden opererer med en intern I-love-you strategi, som betyder at alle ansatte er kundeorienterede, har indsigt i, og forstår at opfylde kundens behov.


Kunder

I dag primært indenfor domestic retail. Virksomheden er markedsledende i Danmark med kunder som Toms Chokolade, Coop, Irma, Summerbird, AC Perchs Tehandel og Merrild kaffe. Toms Chokolade brandet Anthon Berg har virksomheden produceret TR/DF emballage til i 3 år, og de er en stærk referencekunde i det segment.


Markedet

Travel Retail og Duty Free markedet vokser kraftigt. Folk rejser mere og bruger flere penge når de rejser. Årligt bliver der omsat for 22,5 mia. DKK i Norden og Baltikum, 115 mia. DKK i Europa og 448 mia. DKK globalt. (kilde – Market report project, Nordic Travel Retail Group 2017)


Konkurrenter

Virksomheden har 2 typer af konkurrenter:

1.Fabrikker som producerer i Europa, hvor kunden køber direkte. Indenfor Norden og EU er der 1 fabrik i UK, 1 i DK, 1 i Holland, 1 i Tyrkiet, 1 i Østrig, 1 i Tyskland og 1 i Italien.

2.Virksomheder, der producerer i Kina. Der er 1 primær i UK, ellers er der mange små reklamegave firmaer, som også har tin dåser i deres sortiment.


Vækstpotentiale/mål


Ledelse og team

Direktion: To personer

Firmaet har derudover ansat quality & sourcing manager, to purchasers, purchase assistant, finance, designer, to account managers samt PR og marketing consultant.


Bestyrelse

Firmaet har bestyrelse hvor alle er familiemedlemmer.


Økonomi/finansiering

Virksomheden er selvfinansierende med gode nøgletal og egenkapital


Status på udviklingsstadie

Virksomheden har pt. 2 TR/DF kunder, har Proof of Concept og kan selv finansiere den videre vækst.


Spørgsmål til panelet

Virksomheden ønsker at udvide deres kundeportefølje på det internationale marked. Virksomheden har defineret top 20 ønske kunder indenfor Travel Retail og Duty Free segmentet, som alle er multibrands med potentiale til cross-boarder salg- og synergiløsninger. Der ønskes derfor sparring på følgende:

1) Har virksomheden den rigtige go2market strategi?

2) Hvordan markedsfører virksomheden sig overfor målgrupper spredt over mange lande?

3) Hvordan kommunikerer virksomheden mest effektivt at tin (metal) er et af de mest bæredygtige og miljøvenlige emballager på markedet i dag?


CONNECT Denmark — Ryesgade 106 A, 3.tv, 2100 København Ø — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software