, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Ung kosmetik virksomhed – drevet af passion for at revolutionere kosmetikindustrien - med store ambitioner og stort potentiale for vækst, KBH - Springboard

  • 30 Nov 2017
  • 13:00 - 16:00
  • Jyske Bank, kl 13:00 til 16:00 pa BRF Klampenborgvej 205, 2800 Kongens Lyngby
  • 11

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Fredag den 17. november 2017

Registration is closed


Punkter til sparring

Virksomheden søger nu sparring for at kunne realisere deres potentiale bedst muligt og komme videre til det næste niveau – herunder internationalt.

- Hvordan kan vi optimere vores forsyningskæde fremadrettet?

- Hvordan kan vi gøre vores organisation/team stærkere? Hvordan skal vi struktureres fremadrettet?

- Hvilke modeller er mest optimal for os når vi skal gå til andre markeder?

- Hvilke mål og delmål skal vi sætte os de næste 3-6 måneder og over de næste 3 år? Altså hvilke prioriteringer er vigtige, hvor skal vi ligge fokus?


Branche: Miljø, Industri/produktion, Kemi, Handel

Udviklingsstadie: Proof of Business


Virksomheden har som de første i verden lavet makeup, der er blevet certificeret af AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS.

Målgruppen for deres makeup produkter er primært kvinder der har sensitiv hud, allergi eller bare vil undgå det, for både dem selv, og deres fremtidige børn. Kvinder som bekymrer sig omkring eget helbred, økologi og miljøet.

Virksomheden har den reneste makeup, der findes på markedet. Da det er blevet udviklet af makeupartister, har den samtidig en meget høj kvalitet.

Personerne bag er drevet af passionen for at revolutionere kosmetikindustrien og skabe muligheden for, at alle kan bruge kosmetik uden hormonforstyrrende eller allergifremkaldene ingredienser.

Der er et godt team, et fænomenalt produkt og en rigtig god historie. Vores mål er at kunne omsætte for et sted mellem 18-20 mio. DKK i 2018.


Kompetencer

Afsætning & Distributionskanaler

B2C

Bestyrelsesarbejde

Indkøb

Ledelse

Logistik

Organisationsudvikling

Strategi og vækstplaner

Økonomi & Regnskab

______________________________________________CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software