This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

MedTech fra B2G til B2B/C: Intelligent medicinsystem skal have sparring på kapitalbehov, vækst- og distributionsstrategi, Odense - Springboard

  • 17 Jan 2018
  • 13:30 - 16:30
  • Jyske Bank, kl 13:30 til 16:30 pa Mageløs 8, 5100 Odense C.
  • 13

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Tirsdag den 9. januar 2018
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Tirsdag den 9. januar 2018

Registration is closed


Punkter til sparring

- Strategi fra etableret B2G leverandør til entré i B2C segmentet via B2B partnere

- Strategi ift. vækstplan og kapitalfremskaffelse

- Etablering af international distributionskanaler


Branche: Software/SaaS, Medtech

Udviklingsstadie: Proof of Business


Virksomheden er i dag etableret med B2G-kunder i DK og resten af norden.

Som en del af vækststrategien skal der bl.a. sættes fokus på eksport til resten af verden, hvor det planlægges at salget skal ske via nye B2B-kanaler rettet mod B2C-markedet.


Kompetencer

Afsætning & Distributionskanaler

B2B

B2C

Distributionskanaler

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsudvikling

Internationalisering

Investor Pitch

Organisationsudvikling

Partnerskaber

Prissætning

Salg

Strategi og vækstplaner

______________________________________________

Virksomheden er en dansk og på vej til international succes. Den har på kort tid ekspanderet fra et solidt dansk hjemmemarked med 40+ kommuner som kunder til Norge, Sverige og Finland via lokale distributører, der ligeledes arbejder mod B2G (kommune) markedet.

Virksomheden har udviklet systemet i samarbejde med mere end 30 danske kommuner. Hovedproduktet er en medicinkasse med huskefunktion og kvitteringsknap, som skaber overblik for personale, giver støtte til borgere og tryghed for pårørende.

Virksomheden har i dag outsorced produktion af hardware, men holder den forretningskritiske softwareudvikling in-house. Virksomheden tjener i dag sine penge på salg af produkter samt på abonnementer til at koble produkterne til virksomhedens back-end.

Virksomheden ser sig selv som værende specialiseret i at designe og udvikle IOT løsninger til sundhedsområdet, der kombinerer hardware med en stærk og skalerbar software front- og back end. Hovedproduktet er indgangen til et større markedsområde, hvor virksomheden med strategiske partnere kan designe og udvikle nye løsninger.

Virksomheden har på markedet for medicin-huskere fire-fem konkurrenter. Disse har hver deres stærke hjemmemarkeder og i opstarten af eksport.

Markedet er fortsat på et stadie hvor der er first-mover fordele. Virksomheden kan med sine funktioner, brugsbredde og pris nemt og tydeligt differentieres fra de andre løsninger.

Teamet bag virksomheden består af en industriel designer og iværksætter, en sygeplejersken og en kommercielle direktør. Dels to deltids software udviklere og regnskabschef, der alle arbejder freelance for virksomheden.

Ejerkredsen og bestyrelsen består i dag af to kapitalmiljøer, stifteren samt en privat investor.

Virksomheden står i en situation, hvor den er veletableret, og har en række unikke ”window of opportunities” for ny produktudvikling, samt entré i en række nye markeder. Virksomheden er samtidig begrænset af dens finansiel formåen, og arbejder derfor aktivt på dels at finde strategiske investorer, der kan sikre virksomheden et større arbejdsrum, ressourcer til udvikling og salg, samt som ønskeligt kan bidrage med erfaring og international distribution.


Spørgsmål til panelet

- Hvad skal virksomheden stille op i forhold til aktuel SWOT-analyse?

- Hvad er panelets anbefalinger vedrørende strategisk kapitalfremskaffelse?

- Hvad er panelets anbefalinger vedrørende new market entry samt new product/solutions development?


CONNECT Denmark — Ryesgade 106 A, 3.tv, 2100 København Ø — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software