, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Skalering af digital løsning der hjælper kræft-diagnosticerede og pårørende bedre gennem sygdomsforløbet, KBH - Springboard

  • 06 Feb 2018
  • 14:00 - 17:00
  • Krifa, kl 14:00 til 17:00 pa Lyngbyvej 20, 2. sal 2100 København Ø
  • 14

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 25. januar 2018
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 25. januar 2018

Registration is closed


Punkter til sparring

1.Valg af forretningsmodel

2.Kapital
Hvordan skaber vi den nødvendige kapital/indtjening på kort sigt (6 mdr.), på mellemlang sigt (1-2 år) og på lang sigt (5-10 år)?

3.Salg og Markedsføring
-Salg og markedsføring: Hvordan oprettes en salg- og markedsføringsstrategi, som både er stærk global OG samtidig kan sikre penetrering på lokalmarkeder?
-Skal vi bringe en Head of Sales & Marketing ind allerede nu? Under hvilke incentives? Hvis ikke, hvordan tilvejebringes så de nødvendige kompetencer indenfor salg og marketing?

4.Virksomhedens fokus nu og i fremtiden
-Er vi en virksomhed, der hjælper kræft-diagnosticerede og deres pårørende bedre igennem deres sygdomsforløb?
-Eller er vi en virksomhed, der hjælper mennesker og deres nærmeste bedre igennem livskritiske forløb, hvor kræft er et vigtigt område


Branche: App, Velfærdsteknologi, Health Care, Sundhed, Rehabilitering, Serviceydelser/konsulent/rådgiver

Udviklingsstadie: Proof of Concept


Virksomhedens mission er at hjælpe kræft-diagnosticerede og pårørende bedre igennem deres sygdomsforløb, så de får overskud til at fokusere på det, der er vigtigt for dem.

At få en kræftdiagnose er en ny og ofte kaotisk situation at stå i. Både for den, der har fået diagnosen, og for de pårørende. Der er meget, der skal holdes styr på.

Virksomheden har udviklet en digital løsning, der hjælper med at holde styr på alt dette. Den hjælper til med, at den diagnosticerede og de pårørende kan få overblikket og tage styring på sygdomsforløbet, så de kan fokusere på det, der er vigtigt for dem. Samtidig giver share-delen en platform, hvor man kan få hjælp fra andre i samme situation, og lære af deres erfaringer samt dele egne erfaringer.

På baggrund af erfaringerne fra kræft-området, vil der blive udviklet løsninger på andre helbredsområder, der kan hjælpe mennesker og deres nærmeste bedre igennem forskellige livskritiske forløb.

Ambitionen med virksomheden er på 5 år, at kunne hjælpe brugere i alle verdensdele.


Kompetencer

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Investor Pitch

Kommunikation

Marketing & Branding

Online marketing

Strategi og vækstplaner

______________________________________________CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software