, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Hvordan skal SaaS salgsstrategi bedst kickstartes mod international vækst? KBH - Springboard

  • 05 Mar 2018
  • 14:00 - 17:00
  • BOREAN Innovation, kl 14:00 til 17:00 pa Symbion Fruebjergvej 3, 2100 København Ø
  • 10

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 22. februar 2018
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 22. februar 2018

Registration is closed


Punkter til sparring

Prismodel og kundesegmentering er hovedemner, da dette bliver alfa omega for et sundt fundament og et godt afsæt:

- Holder den nuværende prismodel både på kort og lang sigt eller bør der skrues på den for at gøre den mere spiselig i salg?

- Er den valgte kundegruppe også den mest direkte vej til overskud?


For at sikre at organisationen kan følge med salg og flaskehalse undgås, ønskes supportaftaler og plan for organisationen også drøftet:

- Supportkontrakt og prissætning

- Organisation de næste 12 måneder


Branche: Internet, Software/SaaS

Udviklingssstadie: Proof of Business


Virksomhedens produkt er en visuel editor, hvori hele webshoppen kan designes, bygges, releases og hvor produkter og ordrer kan håndteres. Alt det, der indtil nu, har krævet kode bliver trukket frem i intuitive tools i brugerens browser.

Siderne bliver automatisk designet ”mobile first”, hvilket gør, at de skalerer på tværs af devices. Koden er skrevet efter nyeste standarder for søgeoptimering og load hastighed.

Ejere af webshops får hidtil usete muligheder for at optimere sit site til køb, ved at designe unikke købsoplevelser til deres kunder. Barrierer for køb kan effektivt identificeres i det integrerede dashboard og løses øjeblikkeligt eller kampagner kan designes og sættes live direkte via systemets visuelle tool. Tool’et er fri for restriktive og prædefinerede skabeloner eller moduler, hvilket betyder, at kode bliver overflødigt.

Markedet er enormt og i stadig vækst. Licensmodellen giver mulighed for udvidelse af teamet og fokus på vækst, da det ikke bliver et salg af timer 1:1.


Kompetencer

B2B

Digitalisering

Distributionskanaler

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Internationalisering

Licensering

Markedsanalyse

Markedskendskab Europa

Online marketing

Organisationsudvikling

Prissætning

Salg

Strategi og vækstplaner

______________________________________________

Virksomheden og idégrundlag

I dag oplever webshop ejere, at de ikke kan designe og optimere deres site uden at støde på begrænsninger, der kræver kodearbejde og oftest til høje konsulentpriser. Dette begrænser nye tiltag og forlænger time-to-market og derved indtjening.


Produkt/ydelse

Produktet er en visuel editor hvori hele webshoppen kan designes, bygges, releases og hvor produkter og ordrer kan håndteres. Alt det der indtil nu har krævet kode bliver trukket frem i intuitive tools i brugerens browser.

Siderne bliver automatisk designet ”mobile first”, hvilket gør at de skalere på tværs af devices. Koden er skrevet efter nyeste standarder for søgeoptimering og load hastighed.


Forretningsmodel

Webshops betaler en månedlig licens for systemet og får derved adgang til at logge ind på deres side hvor de kan shoppen, marketingstiltag, produkter og orde. Det gøres online via en browser og kræver derfor ingen program installation eller serveropsætning.

Mange kunder ønsker at betale sig fra selve opsætningen af deres site, men vil gerne have fuld kontrol ved vedligehold. Derfor tilbydes denne del også til en timepris, men tool’et gør at det kan gennemføres hurtigere og med en lavere cost pris, da det ikke kræver en særlig uddannelse at blive klar til at sætte sider op via tool’et.


Kunder

Mellemstore webshops som ønsker at differentiere deres købsoplevelse ift. deres konkurrenter og vil kunne reagere hurtigt på tendenser og brugeradfærd. For derved løbende at optimere deres købskonvertering og derigennem indtjening. Mange i denne gruppe har tidligere brændt fingrene på programmeringstunge CMS’er og konsulenthuse.

Der er desuden et marked for sites uden shop, som ønsker et bestemt design, der ikke er foreneligt med de skabeloner som de fleste CMS’er tilbyder i dag.


Markedet

Markedet er enormt og i stadig vækst. Det er et marked med mange spillere, men også et marked med plads til endnu flere. Så det bør betegnes som ”red ocean” med de udfordringer og fordele der følger med dette.

Fysiske butikker lukker til fordel for web-shops, samtidigt med at fysiske butikker som regel også tilbyder salg via en hjemmeside.


Konkurrenter

De 9 største konkurrenter sidder på størstedelen af markedet i dag. Der er to lejre hvor systemet enten er super fleksibelt og kan stort set alt, men kræver programmører til alt opsætning. Her er ”Cost of Ownership” højt, fordi licensen som regel er høj samt at al opsætning/ændringer foregår til timebetalte konsulentpriser.

Eller DIY (do it yourself) produkter som er nemme at gå til for amatører, men meget begrænsende i, hvad der kan lade sig gøre grafisk og teknisk. Her kommer brugeren gerne billigt og hurtigt i gang, men kommer volumen af deres salg op eller ønskes der ændringer uden for standarderne følger prisen med.


Vækstpotentiale/mål

Virksomheden ønsker at blive cash flow positive i løbet af 2018 i det danske marked. For derefter at udvide til UK og DE. Licensmodellen giver mulighed for gradvis udvidelse af teamet og fokus på vækst, da det ikke bare bliver et salg af timer 1:1.


Ledelse og team

De to stiftere har samlet en baggrund inden for salg, udvikling og IT drift og har over det sidste år startet virksomheden op fra bunden.


Bestyrelse

I oktober 2017 trådte Borean Innovation til som investor. Borean bidrager bl.a. til den professionelle bestyrelse, som her og nu står over for at skal udvides med endnu et medlem.


Økonomi/finansiering

Der er i dag aktive og betalende kunder på systemet og der blev forhandlet finansiering på plads med Borean i oktober 2017.


Spørgsmål til panelet

Prismodel og kundesegmentering er hovedemner, da dette bliver alfa omega for et sundt fundament og et godt afsæt:

- Holder den nuværende prismodel både på kort og lang sigt eller bør der skrues på den for at gøre den mere spiselig i salg?

- Er den valgte kundegruppe også den mest direkte vej til overskud?


For at sikre at organisationen kan følge med salg og flaskehalse undgås, ønskes supportaftaler og plan for organisationen også drøftet:

- Supportkontrakt og prissætning

- Organisation de næste 12 måneder


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software