, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Medie med 177.000 følgere på Facebook søger sparring til forretningsudvikling af ny digital challenge-platform, der vil gøre likers til doers. KBH - Springboard

  • 14 Mar 2018
  • 14:00 - 17:00
  • Danske Spil, kl 14:00 til 17:00 pa Korsdalsvej 135, 2605 Brøndbyvester
  • 6

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Onsdag den 7. marts 2018
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Onsdag den 7. marts 2018

Registration is closed


Punkter til sparring

- Forretningsmodeller

- Strategiske partnerskaber

- Kapitalrejsning


Branche: Oplevelsesøkonomi (kultur/turisme/forlystelser/sport),IKT - informations- og kommunikationsteknologi

Udviklingsstadie: Proof of Concept


Virksomheden er i gang med at etablere et nyt digitalt samlingssted for plus minded movers and shakers, dvs. mennesker, der skubber verden i en positiv retning. I et samarbejde med virksomheder og organisationer lanceres igennem platformen en række simple og sjove udfordringer, som brugerne tilmelder sig. På platformen opsamles de sjove og rørende historier, der opstår, når mennesker gør flinke ting. Historierne deles efterfølgende på sociale medier, både på egne kanaler, men også samarbejdspartneres.

Første kampagne blev lanceret med en MVP i uge 43, 2017. Her blev både brugernes engagement bekræftet, men også at virksomheder er interesserede i til at indgå som betalende samarbejdspartnere.


Kompetencer

B2B

B2C

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Konceptudvikling

Partnerskaber

Prissætning

______________________________________________

Vi vil gøre verdens lykkeligste land til verdens flinkeste

Mennesker, der udfører flinke handlinger, gør andre mennesker glade. Flinke mennesker griner mere, de brokker sig mindre og er mere kreative. Og så har de tre gange så stor sandsynlighed for at have en høj mental sundhed.

Gennem 7 år har vi skabt en folkelig bevægelse med målet om at gøre et af verdens lykkeligste lande til verdens flinkeste land. Vi har fortalt historier på Facebook, været i medierne, udgivet bøger, lavet TV-programmer og samarbejdet med nogle af Danmarks største brands - som DSB, Danske Spil og Novo Nordisk.

Vi er nu i gang med at etablere en challenge-platform, hvor vi samler plus minded movers and shakers i et indflydelsesrigt community. Sammen med relevante brands definerer vi et tema og en overskrift. Det kunne fx være Hej Nabo! Med simple udfordringer som Sig Hej til din nabo eller Inviter naboen på ølsmagning bliver likers til doers. Det gøres altså nemt, sjovt og attraktivt at være flink. Herefter opsamles de historier og det content, der opstår, når vi er flinke. De bedste historier deles på egne SoMe-kanaler, men tilbydes også til samarbejdspartnere. Netop den type historier engagerer på sociale medier, og derfor kommer budskaberne ud til en stor og relevant målgruppe.

På den første kampagne lå den organiske rækkevidde på vores facebookside på 1.083.402 mennesker.


Produkt/ydelse/Forretningsmodel

Igennem platformen tilbyder vi brands og organisationer en lang række samarbejdsmuligheder der relaterer sig til begreber som purpose- og 'influencer marketing' samt 'brand activation'.

Vi tilbyder følgende samarbejdspakker:

- Det eksklusive samarbejde. Brands er ejere og afsendere af et tema med 4 aktiviteter fordelt over 4 uger.

- Udfordring-ejer. Brands ejer 1 ud af 4 udfordringer under et samlet tema.

- Sprint-ejer. Enkeltstående flinkaktivitet. Over en hel uge aktiveres jeres brand igennem sampling eller produktlancering med det, vi kalder flinksprint.


Kunder

Rema1000

Hjerteforeningen

Alka Forsikring

ABC for mental sundhed

Peter Larsen Kaffe

HORESTA


Markedet

I USA findes organisationen Dosomething.org, som vi er inspirerede af. De taler til 5,5 mio. unge mennesker og indgår i store sponsorater/samarbejdsaftaler med HM, Google, Garnier, Jetblue mv. https://www.dosomething.org


Partners:

https://www.dosomething.org/us/about/our-partners

Advisory board:

https://blog.dosomething.org/5-reasons-an-advisory-board-is-the-hero-you-never-knew-you-needed-7b056fc4be2b


Konkurrenter

Vi er inspireret af Bloggers Delight, der har skabt en platform for danske bloggere.


Ledelse og team

A er stifter og partner, og har en kommerciel marketing baggrund. Har desuden udgivet bøger og holder foredrag.

B er partner, og har en kommerciel kommunikations- og PR baggrund. Har arbejdet inden for kulturbranchen med store danske brand og har erfaring med digitale projekter.


Bestyrelse

Der er pt. ikke etableret hverken Advisory Board eller bestyrelse. Virksomheden har løbende haft rådgivere tilknyttet virksomheden. Vi er i aktuelle overvejelser om at etablere et advisory board.


Økonomi/finansiering

Virksomheden har en positiv drift.


Status på udviklingsstadie

I efteråret 2017 kørte første tema på en MVP af platformen i samarbejde med 7 brands og organisationer (Hjerteforeningen, Rema1000, Alka Forsikring, Peter Larsen kaffe, Albani, Nabohjælp, samt Bolius).


Platformen

4300 sign-ups

858 gennemførte en udfordring

678 dokumenterede udfordringen i ord eller foto.


Organisk rækkevidde på facebookside

Rækkevidde, total: 1.083.402

Rækkevidde, gennemsnit : 54.170

Bedste opslag : 115.120


Videovisninger, total: 227.903

Videovisninger, gennemsnit: 22.790


Klik på opslag gennemsnit: 3.313

Reaktioner, kommentarer mv. gennemsnit: 3.313


Citat fra samarbejdspartner

I løbet af kampagnen havde vi fire opslag på Hjerteforeningens sociale medier. De opslag er dem, som har performet allerbedst for os gennem tiden.

- Hjerteforeningen

Platformen relancerer i februar, og der planlægges 6-8 kampagner i løbet af 2018.


Spørgsmål til panelet

- Hvad er den vigtigste 'value proposition' vi kan tilbyde en samarbejdspartner?

- Hvordan prissætter vi vores ydelse?

- Vi udvikler platformen via penge vi tjener på foredrag, konsulentydelser og samarbejdsaftaler. Det tager lang tid. Er der nogen mulighed for at intensivere udviklingen af platformen gennem andre typer partnerskaber, sponsorater eller lign., - og hvordan griber vi det an?

- Vi overvejer ekstern finansiering som alternativ til at udvikle forretningen organisk. Vi ønsker panelets input til, hvad der vil være den bedste løsning for os?


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software