, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Nordjysk produktionsvirksomhed søger en bestyrelsesformand og et bestyrelsesmedlem, Vestdanmark - Bestyrelsessøgning

  • 09 Mar 2018
  • 12:00
  • CONNECT Denmark, kl 12:00 til 12:00 ... -, -
  • 24

Registration


Registration is closedBestyrelsessøgninger er forbeholdt CONNECT Denmarks medlemmer.

______________________________________________

Produktionsvirksomhed søger en bestyrelsesformand og et menigt bestyrelsesmedlem. Den ene skal have en kommerciel og salgsmæssig baggrund og den anden person skal have produktionserfaring.

Det drejer sig om en produktionsvirksomhed fra 1961 med høj faglighed og kundetilpassede fagligt komplekse produktioner.

Virksomheden har de sidste år været igennem en turbulent tid. Der arbejdes med en turn-around, hvorfor der er behov for nye kræfter til bestyrelsen. Foruden de to nye medlemmer i bestyrelsen, vil den samlede bestyrelsen bestå af virksomhedens stifter, et familiemedlem samt en ekstern aktionær.

Det er ønsket at få etableret en aktiv bestyrelse, der med nærvær og engagement kan bidrage til at videreudvikle strategier og handlingsplaner for virksomheden. Bestyrelsen skal sammen med den daglige ledelse sikre, at der bliver sat en holdbar strategi og være med til at sikre en kontinuerlig og tæt opfølgning på strategien.

Da en del af virksomhedens turn-around er knyttet til optimering af virksomhedens produktions- processer er det ønsket af en af de to kandidater har en produktionsmæssig erfaring.

Virksomhedsprofil

Virksomheden har 60 ansatte og omsætter for ca. 65 mio. kr. Salget foregår primært i Danmark.

Selskabets aktier er i dag ejet 90% af stifter og stifters familie og de resterende 10% af en ekstern aktionær. Stifters efterkommer har i en årrække drevet virksomheden, og har fortsat titel af CEO, men har overdraget den daglige ledelse til en ny COO.

Direktion og organisation

Der er en flad og uformel organisation med en daglig ledelse bestående af den nye COO, CEO og virksomhedens produktionschef.

Honorer:

Dette aftales individuelt.

Ansøgning
Der kan ikke opnås yderlige informationer om virksomheden.
Ved ansøgning om bestyrelsesposten skal der vedhæftes en kort motiveret ansøgning samt CV eller link til LinkedIn profil. Ansøgninger uden begrundelse og CV vil ikke blive videreformidlet til virksomheden.

Ansøgning/materiale sendes til Finn Bødtker/CONNECT Denmark 
mail: finn@connectdenmark.com

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software