, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Unik kombination af eget label, konceptbutikker og e-handel søger sparring til kapitalfremskaffelse, Aarhus - Springboard

  • 22 Jun 2018
  • 12:30 - 15:30
  • Holst Advokater, kl 12:30 til 15:30 pa Hans Broges Gade 2, 8000 Aarhus C
  • 15

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Fredag den 8. juni 2018
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Fredag den 8. juni 2018

Registration is closed


Fokus: Kapitalfremskaffelse

Punkter til sparring

- Investor pitch

- Kapitalfremskaffelse


Branche: Mode og design (tøj, tekstil, møbler, lamper, interiør mv.), Internet, Handel

Udviklingsstadie: Proof of Concept


Der findes i dag ingen multibrand shops i verdens varehuse med børnetøj, hvilket virksomheden vil skabe en forretning på at lave om på!

Med hovedfokus på at skabe en ny og forbedret købsoplevelse af børnetøj, udbydes tre multibrand koncepter ind for street fashion, fashion og luxsury til børn.

En kombination af Privat label og eksisterende aftaler med eksklusive designere og brands som Kenzo, Gucci, Marc Jacobs, Burberry mf. skal virksomheden og konceptet udvikles og skaleres til at være en stor international virksomhed med afsæt i Aarhus.

Udgangspunktet er fysiske konceptbutikker i varehuse samt en attraktiv e-comerce aftale, hvor der allerede er etableret et par konceptbutikker i danske varehuse for at skabe proof of concept.


Kompetencer

B2B

B2C

Design

Digitalisering

Distributionskanaler

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Indkøb

Innovation (forretning, marked, produkt, proces)

Internationalisering

Investor Pitch

Kommunikation

Konceptudvikling

Markedsanalyse

Organisationsudvikling

Strategi og vækstplaner

Virksomhedsdrift & Handlingsplan


______________________________________________

Idégrundlag:

Ideen er opstod da stifteren blev opmærksom på et hul i markedet for mode til børn. Få eller tæt på ingen danske butikker udbyder den nyeste mode til børn og deres modebevidste forældre. Med mange års erfaring fra branchen bl.a. hos PRADA, POLO RALPH LAUREN og Bestseller er ideen videreudviklet til at være en unik kombination af eget label, konceptbutikker og e-handel.

Virksomhedens mission er at altid have det bedst mulige udvalg af produkter på e-handel og i konceptbutikkerne, som kunderne kræver, samt at eget label er blandt de stærkeste brands til børn i Skandinavien inden 2022.

Forretningsmodel:

Salg af konceptbutikker til varehuse, der opnå større udvalg i deres varehus, og opnår en ny mulighed for at tilbyde deres kunder de allerstørste brands i verden. Løsningen med at konceptbutikker med muligheden for individuel tilpasning af sammensætning af brands mm. er ikke set før, og virksomheden har desuden sikret sig rettighederne til at kunne sælge de eksklusive brands online.

e-handelsmuligheden er unik og skal udbydes til udvalgte nationale samarbejdspartnere.

Privat label indgår som en fast del i konceptbutikkerne, og virksomheden opnår på den måde en sammenhørighed med de førende brands – hvor der selvsagt er en relativ større avance på eget label.

360 ° Koncept. Retail/Wholesale samt e-commerce. Vi tilbyder complet pakke som indeholder produkter, Inventar, Administration samt alt handling.

Indtægter via privat label, e-commerce samt eksterne brands.

Omkostninger: Lønninger, showroom leje, privat Label produktion.

Kunder, markedet, konkurrenter:

Kunderne er primært førende varehuse samt retail stores i hele verden. Etablering af kunderelationer vil være baseret på tidligere samarbejde.

Vækstpotentiale og mål:

Der forventes en omsætning i 2018 på DKK 2 mio. og den fremtidige vækst vil være stærkt afhængig af hvordan og hvornår der tilføres kapital til virksomheden fra en ekstern investor. Det vil være muligt at drive og bygge virksomheden stor gennem organisk vækst, men det fulde potentiale skal forfølges gennem tilførsel af kapital og gerne en involveret investor.

Ledelse og team:

Stifteren kører for nuværende solo i virksomheden, hvilket er et bevidst valg indtil strategien for kapitalfremskaffelse og skalering er på plads. Stifteren har utallige relevante styrker og erfaringer fra branchen. Slag, konceptudvikling, branchekendskab, forretningsforståelse, mulighedssøgende og stæk vilje. Der er samtidig en bevidsthed om at teamet kan og skal styrkes på flere områder, hvilket indgår i planerne for udviklingen af virksomheden. (Administrerende direktør, Sales Support, Sælger)

Der er ikke stiftet advisory board eller bestyrelse.

Økonomi/finansiering:

På nuværende tidspunkt er vi på breakeven med en omsætning på over 1.000.000 kr. Kapitalbehov for 2018/19 2.000.000 kr.

Status på udviklingsstadie:

Der er er solgt konceptbutikker til varehuse i Danmark, der eksisterer en fungerende e-handels platform, og eget label eksistere med et produkt.

Der er planer om at etablere showroom og kontor i Aarhus området.

Spørgsmål til panelet

Investor pitch

- Hvordan forbedres præsentationen i forhold til at opnå finansiering og investor?

Kapitalfremskaffelse

- Hvor findes passende kapital eller finansiering?

- Hvordan opnås der bedst muligt kontakt til relevante investorer.

- Hvordan styrkes casen i forhold til at finde investor?


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software