, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

International vækst til ambitiøs virksomhed med online forældrekurser, der er drevet af passion for at skabe en ny generation af robuste børn. KBH - Springboard

  • 20 Aug 2018
  • 14:00 - 17:00
  • Grønbech, kl 14:00 til 17:00 pa A. P. Møllers Allé 9C, 2791 Dragør
  • 14

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 9. august 2018
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 9. august 2018

Registration is closed


Fokus: Forretningsudvikling

Punkter til sparring

Virksomheden søger nu sparring for at kunne realisere deres potentiale bedst muligt og komme videre til det næste niveau – herunder internationalt.

- Hvordan kan produktporteføljen sammensættes, så vi kan sælge til samme kunde mere end én gang?

- Hvordan kan vi optimere forretningsmodellen, således at vi har en løbende indtægt?

- Hvordan bygger vi et stærkt brand og kommer ud over rampen?

- Hvilke strategiske partnere kunne virksomheden have i udlandet?


Branche: Serviceydelser/konsulent/rådgiver

Udviklingsstadie: Proof of Business


Virksomheden har udviklet et pædagogisk system, der giver forældre helt konkret vejledning i skabe robuste børn og styrke børnene til livet. Forældrene lærer at opdrage deres børn og skabe et positivt familieliv. Systemet anvendes på det danske marked med livsforandrende resultater.

Virksomheden har taget første skridt ud på det internationale marked med samme system blot med en Nordisk tilgang i både pædagogik og design.

Målgruppen er engelsktalende mødre med en mellemlang eller lang videregående uddannelse og med børn i alderen 1-12 år. Mødre, hvor drømmen om familie og børn er blevet overskygget af følelsen af frustration og afmagt, og som ønsker at få ro i sjælen og vide de støtter deres børn bedst muligt.

Personerne bag er drevet af passionen for at skabe en ny generation af bevidste forældre med robuste børn, som er klar til at håndtere livet i en moderne verden.

Der er et godt team, et fænomenalt produkt og en rigtig god historie. Virksomhedens mål er at blive internationalt anerkendt og at sælge online kurser, webinarer og bøger på alle engelsktalende markeder.


Kompetencer

B2C

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Internationalisering

Markedskendskab Europa

Markedskendskab Nordamerika

Marketing & Branding

Online marketing

Strategi og vækstplaner

______________________________________________

Virksomheden og idégrundlag

Virksomheden er startet af MD, som er uddannet pædagog og familievejleder og MW, som er uddannet lærer og cand.it i digital design og kommunikation. Begge har tidligere oplevet store udfordringer i forhold til børneopdragelse. Alt rådgivning de søgte var komplekst og tidskrævende, og de besluttede sig for at udvikle deres eget enkle pædagogiske system, som inden for få uger forandrede deres familieliv radikalt.

Produkt/ydelse

Virksomheden rådgiver forældre til at tage førertrøjen på og blive tydelige og positive forældre, som er i stand til at skabe et positivt familieliv. Virksomheden tilbyder online kurser, webinarer og bøger med meget konkrete værktøjer til løse de udfordringer, forældre har med børnene som f.eks. at sove hele natten, minimere konflikter, lære børnene at tackle modgang, styrke børnenes selvværd og selvtillid.

Forretningsmodel

Virksomheden er startet på det danske marked, hvor vi sælger online kurser gennem annoncer på Facebook og gennem gratis webinarer. Når kunderne er på kursus hos os, er det 100 % online på vores digitale platform. Dvs. at de kan tilgå alt materialet når det passer dem, hvilket passer utrolig godt til målgruppen.

Produktet er yderst skalerbart, da der er tale om et 100 % digitalt produkt. Forretningsmodellen er ligeledes skalerbar, da det samme produkt kan sælges igen og igen med samme kvalitet og service.

Markedet/Konkurrenter

Der er mange spillere på markedet indenfor forældrerådgivning både i Danmark og i engelsktalende lande. Men virksomheden er unikt, ved at det har en Nordisk tilgang, er 100% online og har enkle og meget konkrete værktøjer.

Vækstpotentiale/mål

Virksomheden har i høj grad internationaliseringspotentiale, og er “born global”, da alle produkterne er eller kan digitaliseres – og retter sig mod b2c markedet i engelsktalende lande herunder England, Irland, USA, Canada, Australien, New Zealand.

Ambitionen for det ene produkt er at blive internationalt anerkendt og at sælge online kurser, webinarer og bøger i alle engelsktalende lande. Ambitionen for det andet er at sælge online kurser, mentorforløb, bøger og være de førende inden for piger og selvværd.

Ledelse/Team

På nuværende tidspunkt består vores team af MW og MD, som arbejder på lige fod med alt fra udvikling af kursusmateriale, kontakt med kunder, afholdelse af webinar, markedsføring, produktudvikling mm.

Økonomi/finansiering

Virksomheden har indtil videre finansieret internationaliseringen via egen indtægter. Der er hverken investorer eller lån.

Status på udviklingsstadie

Alle digitale platforme til produkterne er færdigudviklede, og det første kursus på engelsk er klar til salg. Desuden har vi udgivet en bog på Amazon. Vi har ca. 18.000 på vores nyhedsbrevslister.

Spørgsmål til panelet

Virksomheden søger nu sparring for at kunne realisere deres potentiale bedst muligt og komme videre til det næste niveau – herunder internationalt.

- Hvordan kan produktporteføljen sammensættes, så vi kan sælge til samme kunde mere end én gang?

- Hvordan kan vi optimere forretningsmodellen, således at vi har en løbende indtægt?

- Hvordan bygger vi et stærkt brand og kommer ud over rampen?

- Hvilke strategiske partnere kunne virksomheden have i udlandet?CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software