, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Advisory Board-medlem til MedTech/hjælpemiddelvirksomhed søges, Syddanmark - Advisory Board søgning

  • 26 Jun 2018
  • 12:00
  • CONNECT Denmark, kl 12:00 til 12:00 i Syddanmark
  • 24

Registration

  • Ansøgningsfristen er den 26. juni 2018

Registration is closed


Advisory Board søgninger er forbeholdt CONNECT Denmarks medlemmer. Log ind for at se selve søgningen.

______________________________________________

Resume

Virksomheden er en norsk startup-virksomhed, der udvikler hjælpemidler til ældre og mennesker med funktionsnedsættelse. Fokuset er på udvikling af produkter, der gør mennesker mere selvstændige i dagligdagen.

Virksomheden udvikler et brusesystem, der hjælper ældre og mennesker med funktionsnedsættelser med at håndtere deres personlige hygiejne mere uafhængigt. Systemet består af flere enkelt moduler, der hjælper brugeren gennem hele baderoutinen. Fra man kommer ind på badeværelset, mens man klæder sig af og på, tørrer sig og går ud igen. Systemet kan let tilpasses den individuelle brugers behov, livssituation og levende miljø. Systemet kan nemt installeres i alle badeværelser og kræver minimal vedligeholdelse.

Konceptet er blevet udviklet sammen med brugerne helt fra starten, og relevante fagpersoner har været en aktiv del af udviklingsprocessen. Prototyper er blevet udviklet og testet i flere omgange, og virksomheden står nu overfor sidste udvikling og testfase før produktion og lancering.

Undervejs er der samlet spændende partnere og skabt et bredt netværk i Norden, noget der bl.a. har resulteret i betalende pilotkunder.

Siden starten har virksomheden fået støtte fra blandt andre Innovasjon Norge, Forskningsrådet, Nordic Innovation og har nu også fået Seal of Excellence fase 1 og 2 fra EU SME instrumentet for en videreudvikling af projektet, hvor der lægges op til at supplere systemet med ICT og IoT for at imødekomme fremtidens smart house løsninger.

Virksomheden arbejder nu tæt sammen med Oslo Kommune / Helseataten og kommunerne i Hordaland for den sidste testfase inden lanceringen.


Ambitioner

Virksomheden blev oprettet i 2015 med ambitionerne om at blive til en stærk, tværfaglig Skandinavisk produktudviklingsvirksomhed inden for velfærdsteknologi.

Virksomheden er norsk, men der er arbejdet Skandinavisk siden begyndelsen med samarbejdspartnere både i Danmark, Sverige og Norge. Virksomhedens ejere står nu foran at ville etablere sig i Danmark og sigter derfor efter at udvide sit netværk indenfor branchen samt at tilknytte stærke fagpersoner som kan bidrage til virksomhedens videre fremgang.

Kerneteamet i virksomheden består af en norsk og en dansk partner. De har ambitioner om at supplere teamet med at stærkt og erfarent Advisory Board, der i første omgang kan hjælpe dem med finansielle spørgsmål, investeringsstrategi, budgettering osv.

Næste skridt for virksomheden er at finde de rette finansielle partnere, som kan hjælpe virksomheden videre.

Der er indgået et samarbejde med en design- og produktudviklingspartner i Danmark, som skal hjælpe med at færdiggøre produktet frem mod de sidste testfaser med Oslo kommune samt mod produktion og lancering.


Kompetencer/erfaringer der søges

Virksomheden ser efter kompetencer, som kan vejlede mht. finansieringsstrategi, budgettering, i processerne hen mod produktion og lancering, og når der kigges frem mod skalering,, salg, markedsføring og yderligere internationalisering.

På kort sigt er der brug for en person, som kan hjælpe virksomheden med at etablere sig i Danmark med relevante danske samarbejdspartnere med hovedfokus på at finde de rette finansielle partnere.

Der ses efter en eller flere af følgende kompetencer hos ansøgerne:

•Erfaring med økonomi, finans, budgettering, værdisætning af en virksomhed

•Erfaring med at bygge en startup-virksomhed og udvikle den til at blive en virksomhed i vækst. Kender til, hvilke faresignaler man bør se efter, og hvad man bør undgå.

•Kendskab til muligheder/udfordringer for en udenlandsk/norsk/skandinavisk virksomhed for at etablere sig i Danmark.

•Brancheerfaring dvs. bl.a. velfærdsteknologi, hjælpemidler, godkendelsesprocesser


Engagement

Der er indledningsvis ikke mulighed for honorar. Såfremt virksomheden på sigt konverterer Advisory Board til bestyrelse vil Boardet honoreres.


Ansøgning:

Der kan ikke opnås yderlige informationer om virksomheden.

Ved ansøgning om Advisory Board-medlem skal der vedhæftes en kort motiveret ansøgning samt CV eller link til LinkedIn profil. Ansøgninger uden begrundelse og CV vil ikke blive videreformidlet til virksomheden.

Denne Advisory Board-søgning udsendt via CONNECT Denmark er forbeholdt medlemmer og partnere i CONNECT Denmark.

Ansøgning/materiale sendes til CONNECT Denmark, att. Kim Winther, mail: kim@connectdenmark.com

Fristen for interessetilkendegivelse er senest tirsdag d. 26. juni 2018.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software