, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Digitalt ’motor magasin’; brugerforum, events, og online automobil-univers i høje-hæle!, KBH - Springboard

  • 19 Sep 2018
  • 12:00 - 15:00
  • DJØF, kl 12:00 til 15:00 pa Gothersgade 133, 1123 København
  • 16

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Lørdag den 8. september 2018
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Lørdag den 8. september 2018

Registration is closed


Fokus: Forretningsudvikling

Punkter til sparring

Virksomheden ønsker hjælp til optimering af forretningsplanen:

-Kapitalisering på eksisterende koncepter

-Identifikation af vækstpotentiale og områder

-Strømlining af indsatsområder der kan accelerere vækst

-Engagement af investorer til fremtidig skalering


Branche: Film, lyd, bog og musikudgivelser (digital indholdsproduktion), Oplevelsesøkonomi (kultur/turisme/forlystelser/sport), Internet

Udviklingsstadie: Proof of Concept


Virksomhedens founder er kvinde og har en kæmpe passion for biler.

Opvokset i en bilfamilie og med karriere som bilsælger i mange år……

Bilbranchen gør stadig alt for lidt for at henvende sig til kvinder som købere og kunder, omvendt føler mange kvinder sig overset af en konservativ og ’testosterondomineret’ branche.

Her opstår ideen til et online univers, som hjælper kvinderne med deres biler i dagligdagen og bringer branchen tættere på kvinderne.

Tjenesten har stabilt 3-4000 unikke brugere per måned

Facebook: 6000 følgere

Instagram: 550 følgere

Linkedin: 1150 forbindelser


Kompetencer

B2B

B2C

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Innovation (forretning, marked, produkt, proces)

Konceptudvikling

Ledelse

Markedsanalyse

Marketing & Branding

Online marketing

Prissætning

Salg

Strategi og vækstplaner

Virksomhedsdrift & Handlingsplan


______________________________________________

Bilproducenterne har et globalt ønske om at tiltrække kvinderne for at skabe diversitet. Undersøgelser viser nemlig at flere kvinder i organisationen, giver bedre bundlinjer. Eksempelvis har Volkswagen en ambition om at 30% af deres organisation skal bestå af kvinder. Men det er stadig en maskulint domineret branche.

Bilbranchen er interessant fra mange synsvinkler. Det er en branche som står overfor store forandringer både på produktsiden, ejer-struktur og samarbejdspartnere og der er heller ingen tvivl om, at nye teknologier og bedre forståelse for kundens oplevelser kommer til at få rigtig stort fokus.

Herhjemme viser analyser at flere og flere kvinder står bag bilkøbene og budgetterne i hjemmene. Der er undersøgelser, der viser, at kvinder tager 80 % af købsbeslutningerne i familien i dag, så det er interessant, hvordan bilbranchen kommer det segment i møde.

Case virksomheden har skabt et digitalt univers som hjælper kvinderne, hvad enten de skal ud og købe bil, eller bilen derhjemme skal vedligeholdes, eller viskerbladene skiftes.

Indholdet er skrevet af kvinder - til kvinder - med udgangspunkt i at møde kvinden i øjenhøjde.

Samtidigt benyttes eksisterende viden om, og netværk i branchen, til at hjælpe bilimportører og deres forhandlernetværk til at skabe bedre relationer til denne vigtige målgruppe gennem rådgivning og events.

-Umiddelbare konkurrenter ville være f.eks. Bilmagasinet og FDM, men de henvender sig mere til mænd end kvinder, og mere ældre frem for yngre.

-Målgruppen for virksomhedens brugere er kvinder i alderen 28-48 som har egen bil og selv står for vedligeholdelse af bilen.

-Virksomheden ønsker at blive Danmarks største inden for sit felt og på sigt udvide universet til andre lande og markeder.

-Virksomheden drives til daglig af ejeren. Derudover er der 3 kvindelige freelancere tilknyttet primært til at generere content.

-Virksomheden tjener i øjeblikket penge på sponsoreret indhold, video-markedsføring, betalende medlemmer i en ’Loyalty Club’ samt kurser/events ude i bilforretningerne.

-Virksomheden blev stiftet 1. februar 2017 og har d.d. omsat for kr. 90.000,- og dette skal naturligvis skaleres, men hvordan gøres det bedst?

-Virksomheden har nået et punkt hvor professionel hjælp til identifikation af fremtidigt potentiale og udarbejdelse af vækstplaner er nødvendig. Samtidigt overvejer virksomheden at rejse kapital for at accelerere væksten og udvikle forretningen yderligere. Dette er i øjeblikket svært med de tilgængelige ressourcer, da virksomheden drives af ejer alene og for egne private midler.

Spørgsmål til panelet

Hvordan tager man en god idé, med godt potentiale og god traction mht til antallet af vel-segmenterede brugere, og gør den til en solid virksomhed og en god økonomisk forretning?

Hvordan tweakes forretningsmodellen og fokusområder så virksomheden konsolideres som Danmarks største, nok eneste, bilunivers for kvinder?

Er der muligheder for yderligere indtægtsområder der endnu ikke er afprøvet, for et forum med så fokuseret fælles segmentering (krydsfeltet af Kvinder og Motor)


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software