, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Hvordan skal teknologien til næste generations websites kommercialiseres?, KBH - Springboard

  • 28 Sep 2018
  • 09:00 - 12:00
  • Microsoft, kl 09:00 til 12:00 pa Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby
  • 11


Fokus: Forretningsudvikling

Punkter til sparring

Market fit – hvem er den reelle målgruppe?

Strategiske partnere/salgskanaler – har vi overset nogle eller gået efter de forkerte?

Go to market – hvordan identificerer vi dem og engagerer dem?

Onboarding – hvordan får vi dem igang?

Customer success – hvordan får vi dem til at udnytte mulighedernei tjenesten?

Financiering – hvordan finansierer vi rejsen?


Branche: Software/SaaS

Udiklingsstadie: Proof of Business


Websites idag er statiske. Alle besøgende får den samme oplevelse – og det betyder mindre relevante kunde oplevelser – hvilket påvirker forretningerne negativt.

Vi har udviklet en SaaS tjeneste som gør det muligt at individualisere indhold på alle eksisterende websites uanset hvilken teknologi de er bygget på. Besøgende profileres automatisk og man kan opbygge målrettet indhold mod enhver information man har om de besøgende. Effekten rapporteres automatisk.


Kompetencer

Afsætning & Distributionskanaler

B2B

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Konceptudvikling

Ledelse

Markedskendskab Europa

Markedskendskab Nordamerika

Online marketing

Partnerskaber

Salg

Strategi og vækstplaner

______________________________________________

Vores tjeneste gør det muligt for virksomheder at individualisere/personalisere deres statiske website uanset hvilken teknologi de er bygget på.

Vi er en SaaS og kunder betaler et fast abonnement samt en variabel omkostning baseret på deres samlede volumen af events/sidevisninger per måned. Basis abonnement er 250€/måned. Volumen udover 100.000 events/sidevisinger er 0.75 €/1.000. Betalte abonnenter har alle features uden begrænsninger.

Vi har været i markedet fra starten – og vi er mikroskopiske. Markedet udvikler sig hurtigt – dog med få store spillere:

-Adobe Target,

-Optimizely Personalization,

-Barilliance,

-Evergage,

-DynamicYield,

-RichRelevance.

Vores direkte konkurrenter på features er Adobe Target og Optimizely Personalization. Begge platforme er dog bredere og nogle steder dybere end os. De er målrettet Enterprise virksomheder. Begge kræver en betydelig investering fra kunderne i såvel licenser (+ 50 tUSD/år) som onboarding.

Potentialet for denne tjeneste er voldsomt. Den marginale omkostning for hver omsætningskrone yderst begrænset.

Første og afgørende mål er at blive cash positiv – ARR omkring 1.5 - 2mill DKK. Derefter en udvikling i driften med en sund margin og en ARR omkring 5 mill DKK.

Ledelse og team

Founder har startet og i mange år drevet Danmarks første dedikerede bureau med speciale indenfor indvidualiseret dialogmarkedsføring og løst opgaver for nationale og internationale kunder som Pharmacia, Pfizer, IKEA, MTG, DER, Fredgaard mv. Udviklerteamet i det nye projekt er fastansat og placeret i Pakistan. Teamet består af fire personer som står for hhv. backend, UI og Sysop.

Økonomi/finansiering

Der er samlet investeret i omegnen af 8 mill indtil nu, vi brænder omkring 100 tkr/måned og er bootstrapped med egne penge. Ingen eksterne investorer indtil nu. Økonomiske kan vi se bunden og skal sandsynligvis have ekstern kapital til at penetrere markedet og øge teamet med nye kompetencer.

Status på udviklingsstadie

Platformen har kørt i produktion i en årrække. Den udvikles stadig voldsomt og vi lider af for få aktive sites og begrænset med kundefeedback/fejl rapporter, men de egentlige udfordringer er de ovenfor nævnte samt finansiering/tiltrækning af nye kompetencer til teamet samt ekspansion af salget.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software