, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

EY Entrepreneur Of The Year 2018 – Præsentationstræning af de mest spændende Start-ups i Region Hovedstaden/Sjælland, KBH

  • 29 Oct 2018
  • 14:00 - 18:00
  • EY, kl 14:00 til 18:00 pa Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg
  • 16

Registration

  • Grundet stor interesse har vi lukket for tilmeldinger


Ambitiøse iværksættere får igen i år mulighed for at deltage på regionskåringer i EY Entrepreneur of The Year 2018. Dette er en del af EY Entrepreneur Of The Year hyldest til de danske vækst skabere, der har mod på og passion til at føre deres drømme ud i livet

I forbindelse med EY Entrepreneur Of The Year 2018, er der sat endnu mere fokus på Start-ups i Danmark. Udover en kåring af den bedste Start Up på Entrepreneur of the Year ved landskåringen i Forum i København d. 29. november, er der regionale kåringer af nogle af regionernes mest lovende vækstiværksættere.

CONNECT Denmark bidrager med at forberede virksomhederne:

Forud for de regionale kåringer bidrager CONNECT Denmarks medlemmer til at gøre iværksætterne helt skarpe på deres pitch samt motivere og give dem mod, præcision, skarphed og klare budskaber.

Derfor indbydes der nu til et anderledes CONNECT Denmark arrangement, hvor panelet får til opgave at hjælpe de særligt udvalgte til at blive helt skarpe og klar til konkurrencen på den regionale kåring.

Iværksætterne der får sparring på præsentationen på denne dag, skal efterfølgende kæmpe om æren på de regionale kåringer i Entrepreneur Of The Year 2018. Regionskåringen i Hovedstaden/Sjælland afvikles d. 31. oktober.

Der er ikke materiale eller anden forberedelse i forbindelse med deltagelse i dette arrangement.

Kriterier for virksomhederne i Start-up kategorien:

Virksomheder i kategorien Start-up er unge og med et stort potentiale og drive. Entreprenørerne har samtidig formået at overbevise investorer eller finansielle långivere om potentialet. Virksomhederne skal leve op til kravet om at have udvist Proof of business og Proof of content. Derudover skal de have et stort potentiale samt være kendetegnet ved et stort ambitionsniveau, gennemslagskraft og en sjælden grad af iværksætterånd.

Arrangementet holdes fra kl. 14:00 til kl. 18:00 incl. tid til netværk over lidt mad og et glas vin.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software