, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Ambitiøst oplevelseskoncept søger sparring til yderligere ekspansion og til kulturændring fra iværksætter til vækstvirksomhed, Randers - Springboard

  • 25 Oct 2018
  • 13:00 - 16:00
  • Kvist&Jensen, kl 13:00 til 16:00 pa Tronholmen 3, 8960 Randers SØ
  • 14

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 11. oktober 2018
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 11. oktober 2018

Registration is closedPunkter til sparring

Forretningsmodel og skalering af koncept

Ledelsesstøtte
- Udvikling af organisation og team
- Etablering bestyrelse eller advisory board

Eksterne strategiske samarbejdspartnere

Kapitaltilførsel


Branche: Oplevelsesøkonomi (kultur/turisme/forlystelser/sport)

Udviklingsstadie: Proof of Business


Oplevelseskoncept med fokus på at samle alle aktiviteter under samme tag. 

Visionen: At være foretrukken eventafvikler af mærkedage fra 1 til 75 år. 

Placeret to steder med to pilot projekter/centre i midlertidige lokaler. Omsætning på 7 mio. i sidste regnskabsår. Vil udvide med 3 centre og flytte nuværende centre til bedre egnet lokationer. Kåret som vækstvirksomhed i 2014 og 2016 af væksthus.


Kompetencer

Bestyrelsesarbejde

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Investor Pitch

Ledelse

Partnerskaber

Salg

Strategi og vækstplaner

Virksomhedsdrift & Handlingsplan

Økonomi & Regnskab


______________________________________________

Idégrundlag

Virksomheden afvikler forskellige typer af mærkedage, fødselsdage, polterabend, personale arrangementer mv. Alt fra heldags arrangementer til få timers underholdning. Virksomheden skiller sig ud i kraft af indretningen af lokalerne, hvor disse er opdelt i eventområder, således der på samme tid kan være forskellige kundesegmenter uden at genere hinanden. Aktiviteterne er de samme som hos andre aktører, men instruktøren der guider gæsten rundt, agerer anderledes, og er virksomhedens primær konkurrenceparameter. I virksomheden er instruktøren 80% af oplevelsen og følger gæstegruppen fra de kommer til de går.

Forretningsmodel, kunder, markedet, konkurrenter

Skræddersyet arrangementer tilpasset den enkle gæstegruppe med stor fokus på unik gæsteoplevelse og bredt udvalg af aktiviteter til alle aldre. Mange små konkurrenter der er eksperter i deres niche område, men ingen større spillere på markedet.

Vækstpotentiale/mål

Landsdækkende med fem centre og en mobil ud af huset afdeling inden for de næste 10 år. Samlingssted for alle typer af mærkedage. I bevidstheden skal danskerne vide, hvis de skal holde et arrangement, skal de besøge et af disse centre for at få den bedste oplevelse og de nyeste aktiviteter.

Ledelse og team

Der er højt uddannelsesniveau blandt virksomhedens fem fuldtidsansatte. Tre fuldtidsansatte har relevante kandidatuddannelser fra universitetet, og de to øvrige er voksenlære-elever i virksomheden. Udover de fuldtidsansatte er der 38 studerende deltidsansatte, der afvikler arrangementer som eventinstruktører. Virksomheden har brugt, og bruger mange penge på at videreuddanne eventinstruktører, da en stor del af produktet, hviler på deres kompetencer. De fuldtidsansatte har ikke meget erhvervserfaring udover deres ansættelse i virksomheden. Teamet er ungt med en gennemsnitsalder på 29,5 år, blandt de studerende deltidsansatte er gennemsnitsalderen 23 år.

Bestyrelse (evt. behov for bestyrelse, drøftelse af bestyrelse og bestyrelsesopgaver m.v.)

Det er ønsket, at der bliver etableret en bestyrelse til at bistå virksomheden i den strategiske udvikling, da det ikke er en opgave virksomheden har kunne løse internt.

Økonomi/finansiering

Virksomheden er vokset gennem organisk vækst. Det ene center er overskudsgivende, og det andet center mindre underskud sidste regnskabsår. Det er målet at finde kapital til udvikling af nye centre og ekspansion, da organisk vækst anses at gå for langsomt. Enten gennem medarbejderanparter, investor eller banklån.

Status på udviklingsstadie (ift. produkt, marked, finansiering mv.)

Virksomheden er i drift og har brugt de sidste otte år på at udvikle konceptet og fjerne alle børnesygdomme fra konceptet.

Virksomheden er i drift og har brugt de sidste otte år på at udvikle konceptet og fjerne alle børnesygdomme fra konceptet. Markedet er præget af mange mindre udbydere der arbejder meget med deres egen niche, ikke nogle større spiller på markedet der favner den brede målgruppe og følger gæsten. Virksomheden er tidligere blevet kåret til vækst virksomhed to gange. Væksten er pt organisk, men for at få fuldt udbytte af det hul der er i markedet, kræver det der bliver tilført ekstern kapital. Konceptet skal være landsdækkende med et veletableret kendt brand til følge.

Spørgsmål til panelet

Forretningsmodel og skalering af koncept
- Udvælgelse af rigtige forretningsområder – virksomheden har bl.a. tjent en del penge på konsulentarbejde, men er det denne retning virksomheden skal gå i?
- Hvordan når virksomheden fra 2 til 5 og åbner de næste centre? Og hvordan udvikles en optimal målsætning for skalereingen?
- Hvordan tager virksomheden dette skridt?

Ledelsesstøtte
- Udvikling af organisation og team – hvordan håndterer virksomheden skalering med nuværende team? Hvilke ressourcer og kompetencer skal der fokuseres på?
- Etablering bestyrelse eller advisory board – Hvordan etablerer virksomheden bedst muligt en bestyrelse eller et advisory board? Hvilke kompetencer og profil skal findes? Og hvordan opnås det fulde udbytte af en bestyrelse eller advisory board?

Strategiske partnerskaber
- hvem kan bistå med vækstmålene bliver indfriet?

Kapitaltilførsel
- Salg af anparter til personale – er det en god ide eller findes der bedre løsninger?
- Hvordan finder virksomheden den rigtige partner til at hjælpe med væksten rent økonomisk?


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software