, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Etableret SMV (250 MM) vil via spin-out digitalisere værdikæden/sourcing bl.a. baseret på Machine learning/AI - for at fremtidssikre dominerende position på markedet for Home & Garden produkter, Aarhus - Springboard

  • 02 Nov 2018
  • 10:00 - 13:00
  • Krifa, kl 10:00 til 13:00 pa Klokhøjen 4, 8200 Aarhus N.
  • 3

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 25. oktober 2018
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 25. oktober 2018

Registration is closed

Fokus: Digitalisering, Forretningsudvikling


Punkter til sparring

-Digitalisering af værdikæde/sourcing proces. AI og machine learning

-Digital marketing strategi

-Forretningsmodel

-Plan for kapitaltilførsel


Branche: Mode og design (tøj, tekstil, møbler, lamper, interiør mv.), Digitalisering (af eksisterende virksomheder), Handel

Udviklingsstadie: Proof of Scale/Pre-Proof of Concept


Den digitale Marketplace skal connecte kunder med producenter og optimere sourcing processen.

Hvorfor: Ser et behov for at bringe beslutningstageren (kunden) tættere på produkteksperten (producenten). Den nuværende offline arbejdsproces anses som tung, og eksisterende mellemled har svært ved fortsat at bringe værdi til processen/produktet. Øget ønske om en digital omstilling af eksisterende offline tilgang gennem work smarter approach.

Digitalisering gennem AI og machine learning skal sikre et globalt set-up, der kan indfri virksomhedens muligheder og vækstambitioner.


Kompetencer

Automatisering

Digitalisering

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Innovation (forretning, marked, produkt, proces)

It & Systemudvikling

Online marketing

Strategi og vækstplaner

Virksomhedsdrift & Handlingsplan

______________________________________________

Virksomheden vil tilbyde en digital Marketplace som skal hjælpe virksomheder med at optimere deres forsyningskæde, og connecte kunder direkte med producenter inden for Home&Garden industrien.

At bygge verdens bedste digitale B2B Marketplace vil kræve en stor indsats, men ikke desto mindre er det virksomhedens vision. Ambitionen er at nå en omsætning på 250M DKK inden for 3 år, hvilket skal ske gennem digitalisering af eksisterende indkøbsprocesser, samt gøre handlen mere transparent og værdiskabende.

Det er en to-sidet platform, og derved vil kunder såvel som producenter være vigtige interessenter. Target markedet er SMV’er inden for Home&Garden indutrien i Europa og Nord Amerika, som bruger accessory produkter produceret i Asien, men som ikke har deres eget onsite indkøbssetup.

Virksomheden bliver et spin-out af den eksisterende handelsvirksomhed, med omkring 100 ansatte, fordelt på syv kontorer i tre kontinenter, som har arbejdet inden for denne industri i +20 år. Idéen til platformen kommer blandt andet ud fra de udfordringer handelsvirksomheden ser med det eksisterende offline set-up, som der på nuværende tidspunkt opereres under.

Handelsvirksomheden vil være med-investor og indgå i bestyrelsen, og der vil være ydereligere behov for et kompetent board til at rådgive virksomheden mod de ambitiøse mål.

Udviklingen af platformen forventes at koste mellem 1.5-2M DKK det første år, og herefter vil der skulle bruges ydereligere kapital til udvikling og vedligeholdelse. Det forventes at platformen vil være klar til introduktion i Q2 2019, og at den første revenue stream starter fra Q3 2019.

Start-op kapitalen for virksomheden år 1 vil være cirka 3 millioner, som skal dække platformsudviklingen, ansættelse af medarbejdere, digital marketing strategi mv.

Spørgsmål til panelet

Angiv emner eller konkrete spørgsmål.

-Hvordan får platformen opbygget en hurtig kritisk brugerflade? Diskuter digital marketing strategi?

-Hvilke kanaler anbefales til fremskaffelse af kapital til udvikling af platformen?

-Diskuter implementering af AI og machine learning.

-Diskuter forretningens revenue streams: services, fees, subscriptions etc.

-Diskuter virksomhedens Milestones. Fx introduktion af B2B e-commerce site.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software