, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Præsentationstræning af de mest spændende Start-ups i ”EY Entrepreneur Of The Year 2018” – i Region Syd- og Sønderjylland og Region Fyn, Odense

  • 26 Oct 2018
  • 10:00 - 13:00
  • EY, kl 10:00 til 13:00 pa Englandsgade 25, 5100 Odense C.
  • 11

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: mandag den 22. oktober 2018

Registration is closed


Ambitiøse iværksættere får igen i år mulighed for at deltage på regionskåringer i EY Entrepreneur of The Year 2018. Dette er en del af EY Entrepreneur Of The Year hyldest til de danske vækst skabere, der har mod på og passion til at føre deres drømme ud i livet

I forbindelse med EY Entrepreneur Of The Year 2018, er der sat endnu mere fokus på Start-ups i Danmark. Udover en kåring af den bedste Start Up på Entrepreneur of the Year ved landskåringen i Forum i København d. 29. november, er der regionale kåringer af nogle af regionernes mest lovende vækstiværksættere.

CONNECT Denmark bidrager med at forberede virksomhederne:

Forud for de regionale kåringer bidrager CONNECT Denmarks medlemmer til at gøre iværksætterne helt skarpe på deres pitch samt motivere og give dem mod, præcision, skarphed og klare budskaber.

Derfor indbydes der nu til et anderledes CONNECT Denmark arrangement, hvor panelet får til opgave at hjælpe de særligt udvalgte til at blive helt skarpe og klar til konkurrencen på den regionale kåring.

Iværksætterne, der får sparring på præsentationen på denne dag, skal efterfølgende kæmpe om æren på de regionale kåringer i Entrepreneur Of The Year 2018. Regionskåringen for Fyn (i Odense) afvikles den 1. november og Syd- og Sønderjylland (i Kolding) d. 6. november.

Der er ikke materiale der skal læses eller anden forberedelse for panelet.

Kriterier for virksomhederne i Start-up kategorien:

Virksomheder i kategorien Start-up er unge og med et stort potentiale og drive. Entreprenørerne har samtidig formået at overbevise investorer eller finansielle långivere om potentialet. Virksomhederne skal leve op til kravet om at have udvist Proof of business og Proof of concept. Derudover skal de have et stort potentiale, samt være kendetegnet ved et stort ambitionsniveau, gennemslagskraft og en sjælden grad af iværksætterånd.

Arrangementet holdes fra kl. 10:00 til kl. 13:00 inkl. tid til netværk over let frokost.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software