, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Nyt produkt lanceret for 18 måneder siden. Nu har brødrene solgt over 35.000 flasker til danske supermarkeder, Aarhus - SPRINGBOARD®

  • 24 Jan 2019
  • 14:00 - 17:00
  • Beierholm, kl 14:00 til 17:00 pa Tangen 9, 8200 Aarhus N
  • 9

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Mandag den 10. januar 2019
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Mandag den 10. januar 2019

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling

Punkter til sparring

- Forretningsmodel og strategi.

- Skalering og indgåelse af partnerskaber med supermarkedskæder og grossister.

- Forsyningskæde.

- Investor/kapitalfremskaffelse (sekundær).

- Advisory Board & Bestyrelse (sekundær).


Branche: Fødevarer

Udviklingsstadie: Proof of Concept


Virksomheden, der har været på markedet i 18 måneder, har solgt over 35.000 flasker dressing. Det første mål er at gøre eksisterende produkter mere tilgængelige. 2019 vil det fulde fokus være på at komme så langt ud i Danmark som muligt, og dermed gøre produkterne tilgængelige alle steder. Derefter er målet at begynde firmaets eksportrejse, som begynder 2020.


Kompetencer

Afsætning & Distributionskanaler

Bestyrelsesarbejde

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

In-, og Outsourcing

Ledelse

Logistik

Marketing & Branding

Organisationsudvikling

Prissætning

Produktion

Salg

Strategi og vækstplaner


______________________________________________

Der foreligger et kæmpepotentiale i fødevarebranchen

Målet er at blive Danmarks mest inspirerende og nytænkende fødevarevirksomhed. En fødevarevirksomhed, der tilbyder markedets allerbedste fødevarer og de mest smagfulde produkter. Missionen er at fokusere på et segment til fordel for forbrugernes præferencer, hvilket er noget, de store mættede virksomheder ikke har et stort nok fokus på.

Rejsen er gået stærkt. Det startede med en levering af virksomhedens dressing til det lokale supermarked. 350 flasker. Blot to dage efter, var de 350 flasker udsolgt. Og så tog det for alvor fart. Efter få måneder blev flasken med dressing solgt til 43 forskellige forhandlere, heriblandt supermarkeder som Løvbjerg, Meny, SuperBrugsen, Kvickly, Spar og Min Købmand. Disse begyndte alle at tilbyde vores efterspurgte produkt til deres kunder. November 2017 kom en aftale med Dagrofa i hus; produktet skulle ind på KlikogKøb. Her blev ca. 4.000 flasker udsolgt på to uger. Oktober 2018 blev ca. 8.000 flasker leveret til Klik&Køb, hvor produkterne (nu tre forskellige) ligeledes har solgt godt. Kontakten til de fleste af landets supermarkeder er sket efter eget initiativ samt interesse. På baggrund af denne oprigtige interesse i virksomheden, er der blevet takket nej til et tilbud fra en landsdækkende kæde, da deres tilbud ikke matchede virksomhedens strategi.

Allerede fra start, er der brugt tid på at finde et produktionsfirma, der kan varetage produktionen af virksomhedens produkter. Kravene til en producent er kontante. Det skal være effektivt, billigt og fortroligt. Flere virksomheder har budt sig på banen. Både inden for og uden for Danmarks grænser. Ingen af disse levede op til forventningerne. Indtil her for nyligt, hvor den helt rigtige producent endelig er blevet fundet. Med den rette producent, kan al fokusset lægges på salg, marketing og udvikling.

Teamet består af idemanden bag, som i dag tager sig af alt fra, salg, marketing og alt andet – både på det operative samt det strategiske niveau. Derudover er der anset en kommunikationsmedarbejder på deltid.

Det bliver en fornøjelse at præsentere, hvad virksomheden – på den korte tid – har bygget op. Og endnu vigtigere, planen om at vækste virksomheden til en ambitiøs størrelse.

Spørgsmål til panelet

- Forretningsmodel:. Er forretningsmodellen konkurrencedygtig? Hvordan står vi i forhold til konkurrencen? Er der en overset vinkel? Er der noget vi burde gøre anderledes?

- Partnerskaber med supermarkedskæder: Hvad er en sikker strategi med supermarkedskæderne? Hvilken vinkel skal vi være stærke på? Hvordan skal vi forholde i forhold til bonus og markedsføringsbidrag? Evt. en prisstrategi.

- Forsyningskæde: Er vores forsyningskæde opbygget optimalt?

- Økonomi: Er virksomheden prissætning stærk nok. Tjener vi nok? Er virksomhedens lovgivningsmæssige, organisatoriske og finansielle struktur OK og hvordan kan den forbedres?

- Investering: Vil en investering på nuværende tidspunkt være en god idé?

- Advisory Board & Bestyrelse: Hvilke omkostninger er forbundet med ansættelse af et Advisory Board eller bestyrelse.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software