, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Verdens første sunde cremeserie til den aktive familie. Lanceret i 2016 af et af Danmarks stærkeste brands. Stort internationalt potentiale - adskillige nomineringer, KBH – SPRINGBOARD®

  • 06 Feb 2019
  • 14:00 - 17:00
  • Eksport Kredit Fonden, kl 14:00 til 17:00 pa Lautrupsgade 11, 2100 København Ø
  • 13

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Tirsdag den 29. januar 2019
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Tirsdag den 29. januar 2019

Registration is closed


Fokus: Forretningsudvikling

Punkter til sparring

- Der ønskes en drøftelse af, hvorledes der skabes mere awareness omkring cremeserien

- Ideer og input til yderligere distributionskanaler

- Go to market internationalt

- Kapitalrejsning/investor


Branche: Industri/produktion, Handel

Udviklingsstadie: Proof of Scale


Virksomheden, der er startet af et af Danmarks stærkeste brands og serieiværksætter gennem 30 år, har udviklet verdens første cremeserie af sin slags. Den rammer et uopdyrket og kæmpe stort marked globalt.

Cremeserien er verdens første sunde performanceserie målrettet til den aktive familie. Produkterne er Allergy certified, Astma-Allergi certified og enkelte Ecocert – alt efter performance.

Produkterne forebygger de gener, der kan opstå, når man løber, cykler, spiller bold, træner, står på ski, svømmer, danser, går meget, soler eller bare har lår der støder sammen i varmen og giver rødme.

Produktserien, der har fået adskillelige nomineringer, har været på markedet i 2,5 år og er at finde i Matas, forskellige apoteker, mange onlineshops, Scandlines, butikker og forventes at være i CPH lufthavn i 2019.

Potentialet er stort, og målet med virksomheden er at bygge den op internationalt over de næste 3-5 år til efterfølgende salg. Målet for 2019 er en omsætning på 10-15 millioner.


Kompetencer

Afsætning & Distributionskanaler

B2C

Distributionskanaler

Finansiering & Kapitalrejsning

Internationalisering

Investor Pitch

Marketing & Branding

Strategi og vækstplaner

______________________________________________

Virksomheden og idégrundlag

Virksomheden er startet af et af Danmarks stærkeste brands og serieiværksætter gennem 30 år.

Cremeserien er verdens første sunde performanceserie til den aktive familie. Den rammer et uopdyrket og kæmpe stort marked globalt.

Virksomhedens stifter manglede sunde performance produkter uden hormonforstyrrende stoffer, par-fume og allergener på markedet, og skabte dem så selv.

Forretningsmodel

Virksomheden blev lanceret i juli 2016

Al udvikling, produktion, salg, lagerstyring og markedsføring blev indtil oktober 2018 varetaget af virk-somhedens stifter.

Produktserien er at finde i Matas, forskellige apoteker, mange onlineshops, Scandlines, butikker og forventes at være i CPH lufthavn i 2019.

I oktober 2018 indgik virksomheden en aftale med E. Tjellesen A/S, som er Danmarks største producent af kosmetik og hudpleje, samt ejer af et af verdens største brands Gosh der distribueres i 70 lande.

E. Tjellesen A/S varetager i tæt samarbejde med virksomheden al udvikling, design, produktion, lager-førelse, salg og distribution. E. Tjellesen A/S og virksomheden er fælles om markedsføringen.

Virksomheden modtager 12% af omsætningen. Aftalen er etårig og kan opsiges med 3 mdr varsel. Virk-somheden har 100% ejeskab.

E. Tjellesen A/S er meget aktiv omkring produktion og udvikling af nye produkter, lige så vel som de har et stort salgsteam der arbejder på at få produkterne ud på eksisterende og nye markeder.

Markedet/Konkurrenter

Der er mange udbydere af kosmetik og hudpleje, men ingen der henvender sig direkte til den aktive familie.

Enkelte af produkterne, såsom virksomhedens solserie, er selvfølgelig i konkurrence med de øvrige på markedet. Virksomhedens serie er her igen produceret ud fra performance og sundhed, og er således uden hormonforstyrrende stoffer, allergener, beskytter havets koralrev og sørger for at beskytte dig mod solen uden at falde af i hvide plamager og give svie i øjnene når du bevæger dig i varmen.

Virksomheden har et helt unikt produkt der b.la. modvirker friktion mellem inderlår, hvilket har vist sig at være et problem ca. 65% af verdens befolkning har. Salget af dette produkt eksploderede i sommer-varmen og virksomheden måtte melde udsolgt i de 2 varmeste måneder, da den daværende produktion ikke kunne følge med

Markedet kan sagtens udvides fra de gængse kosmetik/hudpleje butikker og små cyk-le/løbe/sportsbutikker til at indgå i de større sportskæder og fitnesscentre. Her tænkes også Internati-onalt. For Sportskædernes vedkommende er dette en disruption/udvikling af markedet.

Serien er allerede at finde på sports resorts som Club la Santa i Spanien ,hvor den sælger godt og ska-ber udenlands interesse.

Vækstpotentiale/mål

Virksomheden har stort globalt potentiale pga. af det unikke koncept, produkternes performanceevne, sundheden samt brandet bag.

Målet for 2019 er ved større awareness (tv og online reklamespot) at slå serien fast i Danmark, skabe international awareness på SoMe og ramme en omsætning på 10-15 millioner Dkr.

Med E.Tjellesen som producent er virksomheden gearet til at kunne producere hurtigt, så der ikke op-står succesgabs.

Virksomheden ønsker at vækste globalt over de næste 3-5 år for derefter at sælge.

Ledelse/Team

På nuværende tidspunkt består teamet af virksomhedens stifter, der sidder med det overordnede over-blik og koordinerer de vigtigste opgaver med samarbejdspartneren E. Tjellesen A/S, der varetager al udvikling, design, produktion, lagerførelse, salg og distribution. Virksomheden og E. Tjellesen A/S er fælles om markedsføringen.

Økonomi/finansiering

Virksomheden har en kassekredit og private lån. Gælden er på 1. mio kr. i alt. Investering i alt 2,5 milli-on + en masse knofedt.

Status på udviklingsstadie

Udvikling, produktion, lager, salg samt delvis distribution og delvis markedsføring er på plads.

Spørgsmål til panelet

Virksomheden søger sparring til vækst, internationalisering og kapitalrejsning.

- Der ønskes en drøftelse af, hvorledes der skabes mere awareness omkring cremeserien

- Ideer og input til yderligere distributionskanaler

- Go to market internationalt

- Kapitalrejsning/investor


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software