This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Investordag – ”INVESTORS ONLY”, KBH

  • 28 May 2019
  • 15:30 - 20:00
  • CONNECT Denmark, kl 15:30 til 20:00 i København – sted og vært oplyses senere
  • 114

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: mandag den 20. maj 2019

Register


Startups som har gennemført SPRINGBOARD® får her mulighed for at pitche og møde Business Angels og andre aktive investorer på dette arrangement.

KUN AKTIVE INVESTORER SOM INVESTERER I STARTUPS KAN DELTAGE!

I denne sammenhæng læner vi os lidt op af DanBANs kriterier, hvor en aktiv investor har en investeringsramme på min. 3. mio. kr.

Dette arrangement er således ikke et almindeligt CONNECT Denmark medlemsarrangement! Det er en særlig indsats finansieret af Nordea Iværksætterfond med henblik på at hjælpe nogle af de mange SPRINGBOARD-virksomheder der søger kapital.

Arrangementet gennemføres i samarbejde med DanBan og Vækstfonden.

Hvis du er aktiv investor - så tilmeld dig til dette arrangement.

Mere info og program følger senere.

Ikke medlem?

Er du aktiv investor men ikke medlem af CONNECT Denmark, er der mulighed for at blive inviteret med som gæst til dette arrangement, kontakt steffen@connectdenmark.com

Startups:

Vi er i fuld gang med at udvælge og gennemføre SPRINGBOARD® for de 10 ambitiøse og spændende startups der søger investor/kapital.

Vi har dog ikke udvalgt alle iværksætterne endnu, så vi hører fortsat gerne fra seriøse startups der søger kapital og har interesse i et SPRINGBOARD® - og derigennem få muligheden for at kvalificere sig til denne investordag.


CONNECT Denmark — Ryesgade 106 A, 3.tv, 2100 København Ø — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software