, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Vækstambitiøs virksomhed udvikler og fremstiller allergivenlige hudplejeprodukter med dokumenteret effekt - ønsker at udfordre status quo i branchen, KBH – SPRINGBOARD®

  • 09 May 2019
  • 14:00 - 17:00
  • CooperSurgical, kl 14:00 til 17:00 pa Knardrupvej 2, 2760 Måløv
  • 11

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Mandag den 29. april 2019
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Mandag den 29. april 2019

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling

Punkter til sparring

Virksomheden søger sparring for at kunne realisere deres vækstpotentiale bedst muligt – herunder internationalt:

Hvilken forretningsmodel er mest optimal for virksomheden?

Hvordan sikres en stabil forretningsstrategi baseret på virksomhedens givende situation?
- Hvordan udnyttes kompetencerne mest effektivt for at opnå yderligere markedsandel?

Hvordan sikrer virksomheden kapital til produktion og forretningsudvikling de næste 2 år?
- Med hvilken tilgang kan opnås rette netværk til partnere/investorer?
- Hvordan sikres kapital for at ansætte de nødvendige kompetencer i virksomheden?

Hvilken forretningsstrategi er den mest optimale for at indtage det Europæiske marked?


Herudover ønsker virksomheden at etablere en bestyrelse eller et Advisory Board.


Branche: Industri/produktion, Kemi, Handel

Udviklingsstadie: Proof of Scale


Virksomheden udvikler og producerer effektive og allergi-certificeret/venlige hudplejeprodukter af høj kvalitet. De er fremstillet på baggrund af stifterens mange års erfaring inden for bl.a. den farmaceutiske industri og med udvikling af kosmetikprodukter - samt egne hududfordringer.

Målgruppen for produkterne er primært kvinder, som har sensitiv hud, allergi eller som gerne vil undgå unødvendige ingredienser og kemi på deres egen og familiens hud. Dertil er det en målgruppe, som går op i dansk kvalitet og som har en bæredygtig tilgang til deres hudpleje.

Produkterne bryder med status quo og den gængse opfattelse af allergivenlig hudpleje som værende uden synlig effekt og billig i udsalgspris. Med en ekspert i ryggen er produkterne udviklet med det bedste indenfor medicinske og naturlige ingredienser, hvilket sikrer synlig og mærkbar effekt på kort tid.

Virksomhedens stifter (kemiingeniør) har tidligere som ansat været hovedudvikleren for kosmetikprodukter, som i dag omsætter for et større million beløb på verdensplan.

Baseret på et enestående produkt, er en business case udarbejdet med henblik på indtagelse af to europæiske markeder via distributører. Business casen estimerer en omsætning på EUR 1,1 mio. i 2022 og indikerer dermed det europæiske marked som et kæmpe potentiale.


Kompetencer

Afsætning & Distributionskanaler

B2B

Bestyrelsesarbejde

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsudvikling

Internationalisering

Investor Pitch

Markedskendskab Europa

Marketing & Branding

Online marketing

Partnerskaber

Salg

Strategi og vækstplaner

Virksomhedsdrift & Handlingsplan

______________________________________________

Idegrundlag/produkt

Virksomheden udvikler højeffektive produkter til folk med allergi og sensitiv hud, som har svært ved at finde effektive produkter uden problematiske tilsætningsstoffer. Produkterne gør en dokumenteret forskel på en allergivenlig måde.

Forretningsmodel

Virksomheden lancerede produkterne i december 2015 og har forsøgt sig med flere forskellige salgs-strategier. Disse inkluderer distributører, detail, klinik samt online forhandlere.

Efter stor positiv respons fra distributører og butikker i apoteker-branchen har virksomheden siden februar 2019 fokuseret sit salgsfremmende arbejde på at indtage dette marked. Dette har indtil nu resulteret i kontrakt med Danmarks to største apoteker distributører, samt 8 apoteker i hovedstadsom-rådet.

Stifteren har selv udviklet alle lancerede produkter, og der er flere produkter i pipeline. Alle produkter produceres i Danmark.

B2B har vi en god dækningsgrad på i gennemsnit 75%

B2C har vi en høj dækningsgrad på i gennemsnit 91%.

Kunder

Målgruppen er primært kvinder, som har sensitiv, allergi eller som gerne vil undgå unødvendige ingredienser eller kemi på deres hud eller for deres familie. Dertil er det en målgruppe, som går op i dansk kvalitet og en bæredygtig tilgang til deres hudpleje.

Marked/konkurrenter

Virksomheden befinder sig på et mættet marked. Vores største konkurrenter er Ecooking, Beauté Pacifique og Rudolph Care.

Virksomheden skiller sig markant ud fra disse, ved ikke at anvende parfume, æteriske olier, konserveringsmidler og mineralske olier. Yderligere bruger virksomheden aktivstoffer anvendt i medicinal branche, samt har produkter til fødderne. Over halvdelen af virksomhedens produkter er desuden ”Allergy Certified”. Alle produkterne har fået den grønne A-kolbe fra forbrugerrådet Tænk Kemi.

Alle produkterne er dokumenteret effektive og allergivenlig. Produkterne er gennemtestet af et stort hold testpersoner, fagfolk, og F selv, samt sikkerhedsvurderet af eksterne toksikologer.

Vækstpotentiale/mål

Danmark: Virksomhedens mål for 2021 er at sidde på 10% af apotekermarkedet. Baseret på nuværende udvikling på egen webshop forventes en omsætning på 660.000 kr. (stigning på 50% pr. år) i 2021.

Europa: Inden 2020 har virksomheden til mål at have indgået samarbejde med 2 distributører i hhv. Polen og Italien omkring et specifikt produkt i sortimentet, med forventet omsætning på EUR 204.000. i 2023. Med udløbende salgsaftaler på et konkurrerende produkt vil yderligere i min. 9 distributører i Europa være potentielle samarbejdspartner. Med en potentiel omsætning på over 40 millioner kr. på det europæiske marked med dette enestående produkt har virksomheden til mål at forfølge denne mulighed.

Ledelse & team

Stifter fungerer som adm. direktør og produktudvikler. Indtil den 30. Maj: KJO: PR, Sociale medie, salg på webshop, marketing- Herefter overtager disse områder. Indtil 1. juli JH: salg

Fra d. 1. juli 2019 står stifter også for den daglige drift, herunder produktion, kvalitet, lovgivning, logi-stik, indkøb, kundeservice, salg, marketing og forretningsudvikling, økonomi m.m.

Virksomheden har bogholder, revisor, PR-bureau, jurist og It-konsulent tilknyttet.

Bestyrelse

Virksomheden ønsker en bestyrelse eller et Advisory Board tilknyttet

Økonomi/finansiering

Stifter har indtil nu arbejdet som kvalitet/Klinisk-konsulent 30 – 35 timer om ugen ved siden af og på denne måde tilført kapital til virksomheden og således dækket de månedlige omkostninger, produktion og delvis udvikling. Virksomheden har derfor ingen gæld.

Status på udviklingsstadie

Der er udviklet og lanceret 10 produkter. Virksomheden har produkter i pipeline med stort vækstpotentiale på både det danske og det europæiske marked.

Inden udløbet af 2019 forventes fornøden genproduktion af fem af virksomhedens produkter til en omkostning på ca. 500.000 DKK. Med udgangspunkt i virksomheden nuværende situation vil dækning af disse omkostninger være nødvendig at få tilført fra investor eller partner.

Spørgsmål til panelet

Virksomheden søger sparring for at kunne realisere deres vækstpotentiale bedst muligt – herunder internationalt.

Hvilken forretningsmodel er mest optimal for virksomheden?

Hvordan sikres en stabil forretningsstrategi baseret på virksomhedens givende situation?

- Hvordan udnyttes kompetencerne mest effektivt for at opnå yderligere markedsandel?

Hvordan sikrer virksomheden kapital til produktion og forretningsudvikling de næste 2 år?

- Med hvilken tilgang kan opnås rette netværk til partnere/investorer?
- Hvordan sikres kapital for at ansætte de nødvendige kompetencer i virksomheden?

Hvilken forretningsstrategi er den mest optimale for at indtage det Europæiske marked?

Virksomheden ønsker at etablere en bestyrelse eller et Advisory Board.

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software