, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SaaS-løsning for fremtidens digitale visitkort for netværkere og sælgere søger sparring på konceptudvikling og strategi med henblik på kapitalfremskaffelse og skalering, Sønderborg – SPRINGBOARD®

  • 26 Apr 2019
  • 11:30 - 14:30
  • Sønderborg Vækstråd, kl 11:30 til 14:30 pa Ellegårdvej 36, 6400 Sønderborg
  • 14

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Mandag den 22. april 2019
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Mandag den 22. april 2019

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse

Punkter til sparring

- Forretnings- og konceptudvikling

- Vækststrategi, herunder salgsstrategi og evt. strategiske samarbejder

- Kapitalfremskaffelse


Branche: Software/SaaS

Udviklingsstadie: Proof of Concept


Virksomheden har formået at indtage et early-stage market for digitale visitkort inkl. tilhørende Saas-løsning med 600 brugere (freemium). De første adaptors er primært freelancers og mindre virksomheder – og de er kommet ombord med lave markedsføringsomkostninger. Nu er de første salgsmøder med større kommercielle aktører afholdt med positive tilbagemelding, hvilket gør at der er basis for at aktivere en vækststrategi.

Program:

Kl. 11.30 - 12.00: Let frokost og netværk

Kl. 12.00 - 14.00: Springboard

Kl. 14.00 - 14.30: Netværk


Kompetencer

B2B

Digitalisering

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Innovation (forretning, marked, produkt, proces)

It & Systemudvikling

Konceptudvikling

Prissætning

Salg

______________________________________________

Nutidens visitkort er forældet, ineffektivt og ikke lavet til den moderne tidsalder. Der bliver printet 35 millioner pap visitkort om året i Danmark. 88% af alle visitkort, som bliver givet ud ender i skraldespanden og 72% dømmer en forretning ud fra deres visitkort. Dette viser enkelt at pap visitkortet ikke skaber nok værdi ved førstehåndsindtrykket, at det hurtigt ender i skraldespanden.

Virksomheden udvikler et speciallavet visitkort, som man kun behøver ét af. Det fungerer ved at røre modtagerens smartphone, når visitkortet vil gives ud. Op kommer der en profil på smartphonen, med alt den nødvendige information omkring ejeren og mere til f.eks. direkte links til sociale medier, branding og tilføjelse af materialer; prislister eller produktkategorier.

Virksomheden fokuserer på at gøre visitkortet til et mere professionelt ’networking tool’. Værdien i et visitkort er ikke tilstrækkeligt nok, med nutidens muligheder. Her kommer virksomheden ind med en ny og forbedret løsning, som ikke kun fremmer ejeren bedre ved førstehåndsindtryk. Men selve kutymen omkring visitkort og at netværke mere moderne.

Eftersom virksomheden benytter sig af en freemium-model, så har produktet været gratis siden ultimo oktober 2018. Dette har været begrundet af at få ’proof-of-concept’ og feedback til udvikling af produktet. Der vil i foråret 2019 blive tilbudt en betalt løsning, som skal henvende sig mere til flere features til større og mere etablerede virksomheder.

Produktet forventes at have en pris på 119,- kr. om pr. bruger/ pr. mdr., hvor der er procentfordele ved betaling på årligt eller halvårligt abonnement. Det er hertil muligt at få eget print på det fysiske kort, mod ekstra betaling.

Virksomheden har nogle konkurrenter i både Danmark, såvel som USA. Dog er der ingen andre virksomheder der har formået at angribe idéen med det marketingperspektiv som den her virksomhed.

De største konkurrenter vi har er:

- Piiple

- Haystack

- Insbird

I Danmark er der 800.000 potentielle virksomheder som kunne spare tid og penge på netværk.

I Europa er der 23 mio. potentielle virksomheder.

Virksomheden forsøger at opnå 7% af det samlede marked i løbet af 2020

Samtidig er det planen at starte geografisk ekspansion til skandinaviske og europæiske lande

Virksomheden består af tre iværksættere på henholdsvis 19 og 20-årsalderen. De blev alle studenter i sommer 2018. Her kom de på idéen, der vandt det Sønderjyske Mesterskab. Siden har de lagt alle vågne timer i projektet.

Teamet består af en CEO/CMO med overblik og lederevner. En CTO, som problemknuser og god

optimisme. Til sidst en CPO/CMO, der søger kreativitet, ikke tilfreds med det normale.

Alle besidder fælles karakter med at arbejde hårdt, at være lærenemme og tro på en bedre verden.

Hvis det giver mening for alle parter, er virksomheden meget interesserede i at se på muligheden for en i fællesskab sammensat bestyrelse.

Hvis virksomheden skal opnå deres vækstambition om en markedsandel på 7%, skal de ud og søge ekstern kapital. Det har de nogle muligheder der evt. kan bruges til at gennemføre med, men de vil meget gerne have et objektivt øjekast på forretningen inden da.

Produktets første version er færdig og salgsklart. Virksomheden er 4-5 måneder fra at 2. version af softwaren, som henvender sig til de større virksomheder, er klar til lancering og salg.

Spørgsmål til panelet

-Hvordan opnår virksomheden de bedste forudsætninger for ekstern kapitalfremskaffelse?

-Hvordan forbereder virksomheden sig internt til vækst og kommende internationalisering?

-Hvordan skal virksomheden tilrettelægge salgsstrategien til kommercielle B2B virksomheder?


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software