, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Danmarks mest innovative influencer marketing platform der fokuserer på datadrevne resultater, KBH - SPRINGBOARD®

  • 25 Jun 2019
  • 14:00 - 17:00
  • Virksom, kl 14:00 til 17:00 pa Vermlandsgade 65, 2300 København
  • 13

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 20. juni 2019
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 20. juni 2019

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling

Punkter til sparring

- Hvad er den optimale prismodel?

- Hvornår er det tid til en investering?


Branche: Internet, Software/SaaS, IKT - informations- og kommunikationsteknologi, Serviceydelser/konsulent/rådgiver

Udviklingsstadie: Proof of Scale


For den marketings ansvarlige er visionen at vi skal have værktøjet der gør influencer marketing målbart.

Ved at levere alle nødvendige data som f.eks klik og salg kan man let gennemskue om det er en god eller dårlig forretning. Virksomhedens succesfulde platform automatiserer store dele af det manuelle arbejde som f.eks udregninger, udbetalinger, rekrutteringer og kommunikation.


Kompetencer

B2B

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsudvikling

Innovation (forretning, marked, produkt, proces)

Konceptudvikling

Prissætning

Salg

Strategi og vækstplaner


______________________________________________

Influencer marketing markedet har længe været præget af meget usikkerhed ift. prissætning samt måling af resultater. Derfor har der også i en lang periode været betalt enorme summer for aktiviteter som aldrig har kunne stå på mål for resultaterne.

Virksomheden er den eneste kommissionsbaserede influencer marketing platform, der forbinder virksomheder og influencere på en nem og overskuelig måde. Virksomheder aflønner influencere per kampagne og måles på faktiske salg gennem vores unikke links og tracking koder. Hver kampagne får fastsat en kommission der afregnes i procent af salgets værdi eller et fast beløb.

Vores potentielle kunder er alle virksomheder, der i dag bruger penge på f.eks Google Facebook eller andre digitale marketings kanaler. De kunder der får hurtigst succes, er B2C virksomheder der sælger tøj, sko, kosttilskud, interiør eller lignende.

Virksomhedens forretningsmodel har 3 ben.

1.Virksomhederne faktureres 10% i service gebyr af den samlede kommission der bliver lavet igennem platformen.

2.Et “self-service” abonnement der koster 599 kr. og betales for minimum 3 måneder ad gangen. Abonnementet giver virksomhederne adgang til at bruge platformen.

3.Vi som eksperter går ind og varetager alle influencer aktiviteter for virksomheden med en skræddersyet pris og løsning der starter fra 7000 kr.

I 2019 har vi på nuværende tidspunkt omsat for over 420.000 og forventer at ramme 1.500.000 for hele regnskabsåret. Virksomhedens vision er at gøre influencer marketing mere gennemsigtigt.

For 2020 forventer vi at nye tiltag med brandværdi og influencer score vil have en andel på 22% af den samlede omsætning der forventes at blive 6.000.000 kr.

2021 byder på flere tiltag som f.eks udvidelse til flere lande. Vi forventer omsætningen vil stige til 12.000.000 kr.

Spørgsmål til panelet

Vi ønsker sparring til at finde de mest attraktive prismodeller der er gennemsigtige, men samtidig optimerer virksomhedens indtjeningsmuligheder.

Vi ønsker ligeledes sparring til at vurderer hvornår det er det rette tidspunkt for en investering og i hvilken størrelsesorden.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software