, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Fotokunst der styrker visuel virksomhedsbranding, Storytelling med stærkt CSR / SDG-fokus. Go-to-market Europa, KBH - SPRINGBOARD®

  • 03 Jul 2019
  • 09:30 - 12:30
  • Arp-Hansen Hotel Group, kl 09:30 til 12:30 i Tivoli Hotel & Congress Center, Arni Magnussons Gade 2 - 1577 KBH K
  • 15

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Onsdag den 26. juni 2019
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Onsdag den 26. juni 2019

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling

Punkter til sparring

Der søges sparring på virksomhedens vækststrategi, opbygning af international brand awareness.

-Agenter, Distributører, øget salg fra egen webside (nationalt og internationalt)

-Markedspenetrering Skandinavien og Europa

-Marketing & Branding, mulige growthhacking strategier

-Strategi og vækstplaner


Branche: Mode og design (tøj, tekstil, møbler, lamper, interiør mv.), Film, lyd, bog og musikudgivelser (digital indholdsproduktion), Handel

Udviklingsstadie: Proof of Business


AUTENTISK FOTOGRAFISK KUNST

Et galleri, der udbreder kendskabet til højkvalitets Limited edition fotokunst, af anerkendte og prisbelønnede kunstnere.

Kunst med en klar holdning til miljøet og omverdenen.

Af hvert salg går 15-50% af indtjeningen ubeskåret til nøje udvalgte og matchende velgørende formål.

Alle værkerne mærkes derfor med et kvalitetsstempel med en QR-kode.

Koden linker til kunstværket online, hvor man kan læse historien bag værket, få information om kunstneren, og en uddybende beskrivelse af velgørenhedsprojektet, der ofte er direkte relateret til motivet.


Kompetencer

Afsætning & Distributionskanaler

B2B

B2C

Forretningsudvikling

Markedskendskab Europa

Markedskendskab Skandinavien

Marketing & Branding

Online marketing

Salg

Strategi og vækstplaner

Virksomhedsdrift & Handlingsplan

______________________________________________


Foto-Kunstværket forbinder kunderne med selve historien bag motivet og donationen der foretages, gennem et digital link. Det er CSR og branding/visualisering af verdensmålene på en helt ny måde.

Primære målgruppe BTB

Sekundære målgruppe BTC

Virksomheden har i 2019 fokus på udrulning i Skandinavien samt Holland: DK, SE, NO, IS, NL & FIN, og senere hele Europa 2020: DEU, GBR, NL, AUT, LUX & SCH.

Langsigtet potentiale for virksomheden er at blive en global platform.

Virksomheden har et mål om at have en omsætning på 1,75 mio i 2019 og 5 mio i 2020 baseret på organisk vækst.

Der er en målsætning om at gå fra 2 til 4 samarbejdspartnere i distributionsledet i løbet af 2019.

Udover organisk vækst, er det et mål at virksomheden i løbet af 2019 har fået en medinvester ombord, der kan være med til at skubbe væksten yderligere i gang, ikke mindst med fokus på international udrulning.

Virksomheden ser et stort potentiale på kunstfotografimarkedet, ikke kun i Skandinavien. Vores tyske naboer er for eksempel store forbrugere af billedkunst.

Fotografiprisindekset steg 48% mellem 2000 og 2015 og er stadig stigende.

https://artmarketinsight.wordpress.com/2015/11/10/artprice-exclusive-annual-report-on-the-global-photography-market-for-paris-photo/

Det globale kunstmarked blev vurderet til næsten 64 milliarder amerikanske dollars i 2017, med en stigning fra knap 57 milliarder året før.

https://www.artbasel.com/news/global-art-market-reaches-usd-63-7-billion-in-2017--with-dealers-taking-the-lion-s-share

”Vi er nu endelig begyndt at se gallerier sælge fine art online”.

https://www.theverge.com/2017/7/18/15983712/artsy-fine-art-galleries-online-auction-sales

Virksomheden har samlet et kompetent Advisory Board, som er med til at rådføre, netværke og videreudvikle virksomheden.

Med kompetencer indenfor bl.a. Contract Management, Senior Software Developer, PHD in Sustainability, Senior Communication advisor og Independent Senior Consultant.

Virksomheden er åben for investorer, men ønsker det rette match. En investor som går helhjertet ind i virksomheden, samt ikke blot bidrager økonomisk, men bruger tid på projektet og deler ud af sin erfaring, kompetencer og netværk.

Virksomheden har på kort tid opnået stor anerkendelse i branchen, Virksomheden har allerede inden for det første år været omtalt i de førende indretningsmagasiner og flere aviser.

Efterhånden som brandet har etableret sig på markedet, er bæredygtighed blevet et centralt element i virksomhedens strategi. En tydelig del af virksomhedens DNA, der på den ene side - formår at bruge fotokunsten til at formidle udfordringer og løsninger indenfor bæredygtighed (her med fokus på FNs verdensmål), og på den anden side - formår at have styr på virksomhedens egen værdikæde, så produkters livscyklus ressourceoptimeres og har mindst mulig miljøbelastning (her med fokus på CØ). Det er derfor yderst centralt for virksomheden, at der tager hånd om ressourceforbruget i egen værdikæde, samt at virksomheden kan levere produkter i et forretningsmæssigt setup, hvor hvert produktet skaber mest muligt værdi. Ved at skabe unik fotokunst i høj kvalitet er det vores mål, at værkerne har en lang levetid og bevarer værdien på linje med malerier. Virksomheden har derfor udarbejdet en målsætning om at værker i fremtiden skal indgå i en værdikæde, som er 100 % cirkulær.

Virksomheden blev lanceret i september 2017 og er dermed i gang med at etablere sig på markedet. Hvilket betyder, at virksomheden er fleksibel og åben overfor alternative forretningsmodeller og samarbejdsmuligheder og endnu ikke er fastlåste i et setup. Hvorfor virksomheden ligeledes arbejder på at udvikle forskellige ordninger som kan forlænge værkernes levetid fx ved at tilbyde en ordning, hvor værkerne sender i turnus mellem virksomheder eller afdelinger.

Til efteråret lancerer virksomheden ydermere en stor international udstilling, hvor en serie af værker relateres til FNs verdensmål, hvor Qr-koden vil linke til budskabet bag verdenmålet generelt, eller specifikt til virksomhedens arbejde med det respektive verdensmål.

Projektets formål er at oplyse erhvervslivet om FNs verdensmål gennem relevante og nærværende histo¬rier illustreret ved fotokunst af anerkendte fotografer.

Projektet vil skabe en omrejsende udstilling, hvor alle 17 verdensmål illustreres af fotokunst, der har en stærk historiefortælling og viser både udfordringer og løs¬ninger fra udviklings- og vækstlande overalt i verden.

Udstillingen kombineres med et event, hvor inspir¬erende oplægsholdere (bl.a. fotografer og eksperter) inviteres.

Allerede nu kan vi nævne samarbejdspartnere som Symbion, Pier 47, Vibenshuset, IDA og CBS.

Spørgsmål til panelet

Virksomheden søger sparring for at kunne realisere vores potentiale bedst muligt og komme videre til næste niveau – herunder international udrulning.

- Hvilken forretningsmodel og go to market strategi er mest optimal, når virksomheden skal gå til andre markeder end den danske hjemmemarked?

- Hvordan kan vi gøre organisationen/teamet stærkere? Hvordan skal virksomheden struktureres fremadrettet?

- Sparring til implementering af pull-strategi, således kunderne trækker efterspørgslen

- Værktøjer til at opnå høj brand awareness

- Hvordan kan virksomheden blive bedre til at øge salget fra egen webside (nationalt og

internationalt)


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software