, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Er der noget galt med bestyrelseskulturen i Danmark? Ny jobbørs for bestyrelsesposter vil styrke kompetencer i danske bestyrelser, KBH – SPRINGBOARD®

  • 28 Aug 2019
  • 14:00 - 17:00
  • Erhvervshus Hovedstaden, kl 14:00 til 17:00 pa Fruebjergvej 3, 2100 København
  • 15

Registration

  • Grundet stor interesse er der lukket for yderligere tilmelding
  • Grundet stor interesse er der lukket for yderligere tilmelding


Fokus: forretningsudvikling, digitalisering

Punkter til Sparring:

- Hvordan får vi konsistent virksomheder på platformen som søger bestyrelsesmedlemmer?

- Hvad er den bedste forretningsmodel og hvor skal vi starte?

- Hvordan skalerer vi bedst?

- hvad er næste oplagte funktionalitet/service at tilbyde?


Branche: Internet, Software/SaaS

Udviklingsstadie: Proof of Concept


Der er noget galt med bestyrelseskulturen i Danmark!

95% af alle bestyrelsesposter besættes i dag via netværk. Alt for mange virksomheder nedprioriterer vigtigheden af en professionel bestyrelse, og alt for mange kompetente kandidater søger forgæves efter en bestyrelsespost.

Virksomheden ønsker at skabe transparens i det danske bestyrelsesmarked og er i gang med at tage det første skridt via en digital platform med åbne søgninger på baggrund af kompetencer.

Kompetencer og erfaring:

Til dette SPRINGBOARD søges også nogle af de ”unge upcomming” bestyrelseskandidater samt ”digitale deltagere” med forståelse for hvorledes en digital tilgang til rekruttering af de skarpeste kompetencer kan udfordre den traditionelle rekruttering.


Kompetencer

Automatisering

Bestyrelsesarbejde

Digitalisering

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

HR

Innovation (forretning, marked, produkt, proces)

Markedskendskab Skandinavien

Online marketing

Partnerskaber

Prissætning

Salg

Strategi og vækstplaner

______________________________________________

Ønsker du at sparke døren ind til en bestyrelseskarriere? Good luck! Din bedste chance er at prøve at blive optaget i de elitære bestyrelsesnetværk. Eller at sige det højt til dem du kender der har gang i bestyrelseskarrieren. Fint, men hvor ser du så hvilke poster der er ledige? Hmm. Igen må du have tillid til, at dit netværk holder dig opdateret på den front.

Er du ejerleder og har brug for strategisk sparring og nogle ambassadører for dit produkt? Så er en bestyrelse/et advisory board perfekt for dig. Men hvor starter du? Advokaten, revisoren og familie/venner som oftest. Nok ikke de bedste kompetencer for dig, men dem der er nærmest.

Lyder ovenstående som et velfungerende marked?

Virksomheden vil skabe transparens i rekrutteringen af bestyrelser, og sænke graden af uudnyttet potentiale i samfundet, så vi kan skabe flere arbejdsplader og mere vækst. Ambitionen er 1.000 kandidater inden 2020, samt 20 virksomheder som søger bestyrelsesmedlemmer, så vi kan blive det førende sted for rekruttering af bestyrelser i Danmark allerede i år.

Om os:

Vi er pt. 2,5 fuldtidsmedarbejdere som også er stiftere (CEO og CTO), og startede ved seneste årsskifte. Vi har version 1.0 i markedet, og startede med at åbne for kandidater før vi gik i gang med at åbne for virksomheder. Hertil har vi en prominent og aktiv bestyrelse på to personer, som også hjælper med webdesign og PR.

Spørgsmål til panelet

-Hvordan får vi bedre fat i de rekrutteringsansvarlige i bestyrelserne og skaber værdi for dem, så de vil rekruttere over vores platform?

-Forretningsmodel: gebyr for at have en profil, for at oprette et opslag, eller formidlet job? Reklamer? Kurser? Forsikringer? Hjælpe headhuntere?

-Hvilke andre naturlige forlængelser af vores kerneforretning ser I?

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software