, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Pitch-Training af de mest spændende Start-ups i EY Entrepreneur Of The Year 2019 i regionerne Nordjylland og Midtjylland, Aalborg

  • 31 Oct 2019
  • 14:00 - 18:00
  • EY, kl 14:00 til 18:00 pa Vestre Havnepromenade 1A, 9100 Aalborg
  • 13

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Fredag den 18. oktober 2019

Registration is closed


Ambitiøse iværksættere får igen i år mulighed for at deltage i Start-up kategorien i EY Entrepreneur of The Year 2019. Dette er en del af EY Entrepreneur Of The Years hyldest til de danske vækstskabere, der har mod på og passion til at føre deres drømme ud i livet.

På denne Pitch-Training får du som paneldeltager mulighed for at opleve, se og høre 4-6 af Start-up kategoriens udvalgte virksomheder forud for de regionale kåringerne.

Start-up kategorien er unge virksomheder med et stort potentiale og drive. Virksomhederne er skalerbare og har udvist Proof of business og Proof of concept. Derudover har de et stort potentiale og er kendetegnet ved et stort ambitionsniveau, gennemslagskraft og en sjælden grad af iværksætterånd.

En jury har blandt mange kandidater udvalgt tre virksomheder fra region Nordjylland og tre fra region Midtjylland, som skal pitche på de regionale kåringer i EY Entrepreneur of the Year.

Materiale:

Der er ikke materiale eller anden forberedelse i forbindelse med deltagelse i dette arrangement.

Paneldeltagere:

Selvom det hedder start-up kategori, er der tale om nogle af Danmarks mest lovende unge skalerbare virksomheder, som allerede er meget langt i deres vækstrejse!

Dette stiller særlige krav til deltagerne på dette arrangement!

Vi søger således op til 6 paneldeltagere, som har indgående erfaring med Pitch-Training for nogle af de mest lovende danske vækstskabere.

Observatør:

Det er ikke muligt at tilmelde sig som observatør til dette arrangement, men virksomhederne kan naturligvis opleves live på de regionale kåringer.

Arrangementet afholdes fra kl. 14:00 til kl. 18:00 incl. tid til netværk over lidt mad og et glas vin.

Vil du vide mere om EY Entrepreneur Of The Year:

https://www.ey.com/dk/da/about-us/entrepreneurship/entrepreneur-of-the-year


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software