, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Det er en DEAL! Innovativ digital aftale platform der bla. bekæmper handel med hælervarer. Sparring til vækststrategi. KBH - SPRINGBOARD®

  • 03 Oct 2019
  • 14:00 - 17:00
  • NJORD Advokater, kl 14:00 til 17:00 pa Pilestræde 58 - 6 sal, 1112 København K
  • 17

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Søndag den 22 . september 2019
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Søndag den 22 . september 2019

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling

Punkter til udvikling

- Vækststrategi & Funding

- Markedsføringsstrategi


Branche: Internet, Software/SaaS, FinTech (finans og forsikring), Handel

Udviklingsstadie: Proof of Business


Virksomheden gør privat handel til en både nem og sikker sag.

Over 350 transaktioner er allerede gennemført på platformen – nu skal der skaleres!

Aftalen indgås og underskrives med NemID – det giver vished om, hvad man køber samt hvem man har handlet med.

Kan man hjælpe folk til at føle sig trygge, når de køber og sælger brugte varer?

Det er udgangspunktet og grund-præmissen for virksomheden.

Virksomheden driver en platform og portal, hvor en private handler med værdifulde varer lukkes og underskrives digitalt med af både køber og sælger.


Kompetencer

Afsætning & Distributionskanaler

Distributionskanaler

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Innovation (forretning, marked, produkt, proces)

Investor Pitch

Juridiske forhold

Konceptudvikling

Markedsanalyse

Marketing & Branding

Online marketing

Organisationsudvikling

Partnerskaber

Prissætning

Præsentationsteknik

Strategi og vækstplaner

Virksomhedsdrift & Handlingsplan


______________________________________________


Virksomheden har udviklet en browserløsning, der digitaliserer og verificerer en aftale indgået mellem en køber og sælger.

En af de allerstørste barrierer for at handle med brugte varer af større værdi, er risikoen for at købe stjålne varer eller købe ”katten i sækken”.

Det betyder, at private handler henlægges til forretninger, hvor sikkerhed og garanti er tilstede.

Det er både dyrt og til tider også besværligt, og handlendes tillid til transaktioner med brugte varer begrænses således ofte til ting med begrænset værdi.

Målgruppen for virksomheden er privat handlende der omsætter salgsobjekter med en værdi større end kr. 1.000 og som kan identificeres med et serienummer, løbenummer eller unika træk (f.eks. et maleri).

Løsningen fungerer således, at man indfører f.eks. stelnummer på en cykel, og når begge partnere har godkendt oplysningerne, godkendes kontrakten via de respektives NemID og det digitale håndtryk er skabt.

Aftalen opbevares i Skyen i 5 år og den overholder alle GDPR-forordninger.

Dette giver tryghed til utrygge købere og et bedre køberudbud til sælgere, da mistro og Moral hasard reduceres væsentligt.

Virksomheden har gennemført +350 handler i prototypesystemet. Trods det forhold at virksomheden kun har udviklet version 1.0 i en browser udgave og ikke har markedsført servicen endnu andet end alm. google optimering (blog og indholdsskrivning på hjemmesiden).

Virksomheden har allerede en aftale med en stor bank på plads. Som ønsker at deres kunder bruge løsningen når de skal afslutte en privat handel på en bil, mc, båd, campingvogn. 6 ud af 10 danskere har enten købt eller solgt brugt det seneste år. ca. 3.4 mil. personer. Målet for markedsandelen vil ca. ligge på 10% af den andel af handler hvor der er brug for en verificering. Der regnes med at denne andel stiger som følge af kendskabsgraden af løsningen. Og integration af løsningen hos flere og flere handelsplatforme og informationssider samt forbrugersider.

Genbrugsindekset 2018 viser at den største barriere for at handle brugt er risikoen for at købe stjålne varer. Virksomheden har løsningen på dette.

Pt. findes der ikke nogen konkurrent som laver det samme. Men teamet bag virksomheden er beviste om at det vil komme. Derfor er det en bevist handling at udvikle løsningen så hurtigt som muligt til flere skandinaviske lande. Og udvikle IT løsninger som forbereder virksomheden til fremtidens technologiske krav.

Virksomheden har et coreteam på plads og ambitioner om at træde på speederen og blive sat på landkortet i Danmark, og efterfølgende Sverige, Norge.

Spørgsmål til panelet

Vækststrategi – Nationalt og Internationalt

Markedsføringsstrategi

Indtjeningsmuligheder


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software