, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Kom hele vejen hjem! Ung platform-virksomhed der binder 'indenrigsdanmark' sammen - sparring til forretningsmodel og investor dialog. KBH - SPRINGBOARD®

  • 23 Sep 2019
  • 18:00 - 21:00
  • CONNECT Denmark, kl 18:00 til 21:00 pa Ryesgade 106A, 3. tv. 2100 København Ø
  • 10

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Fredag den 20. september 2019

Registration is closed


Fokus: kapitalfremskaffelse

Punkter til sparring

- Investerpitch

- Kapitalfremskaffelse


Branche: Internet, Handel, App

Udviklingsstadie: Proof of Concept


Virksomheden har udviklet en søgeplatform der adresserer et hidtil udækket behov, fokuseret på håndtering af indenrigsrejser og 'lastmile' transport på et givent lokalt marked, - i første omgang det danske.

Forretningsmodellen skal syretestes. I dag er den baseret på affiliate marketing og kickback-aftaler med de 15-20 udbydere af mulige rejse destinationer & former på platformen. Derudover annoncering, en dedikeret premium B2B løsning, og fremtidigt salg af struktureret data.

Der er akut behov for sparring på forretningsmodellen, men i særdeleshed også omkring investordialog, virksomhedens valuation og mulige faldgrupper ved kapitalfremskaffelse.

Bemærk venligst at dette SPRINGBOARD® oprindeligt var planlagt til afholdelse senere på året, men grundet helt særlige omstændigheder, vælger vi nu at afholde denne sparringsseance nu, og med kort frist for tilmelding.

Virksomheden har fået tildelt en unik mulighed for eksponentiel acceleration af deres forretning, og national eksponering af deres ydelse, imod deres primære markedssegment.

Det vil ikke være muligt deltage som observatør.

Bemærk meget kort frist! - Aftenarrangement


Kompetencer

Exit strategi

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Investor Pitch

Præsentationsteknik


______________________________________________CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software