, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Pitch-Training af de mest spændende Startups i Entrepreneur Of The Year fra region Fyn, Odense

  • 22 Oct 2019
  • 09:00 - 11:30
  • EY, kl 09:00 til 11:30 pa Englandsgade 25, 5100 Odense.
  • 19

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Mandag den 21. oktober 2019

Registration is closed


Ambitiøse iværksættere får igen i år mulighed for at deltage i Startup kategorien i EY Entrepreneur of The Year 2019. Dette er en del af EY Entrepreneur Of The Year hyldest til de danske vækst-skabere, der har mod på og passion til at føre deres drømme ud i livet.

På denne Pitch-Training får du som paneldeltager mulighed for at opleve, høre og hjælpe Startup kategoriens 3 udvalgte virksomheder forud for de regionale kåringerne.

Startup kategorien er unge virksomheder med et stort potentiale og drive. Virksomhederne er skalerbare og har udvist Proof of business og Proof of concept. Derudover har de et stort potentiale og er kendetegnet ved et stort ambitionsniveau, gennemslagskraft og en sjælden grad af iværksætterånd.

En jury har blandt mange kandidater udvalgt tre virksomheder fra region Fyn, som skal pitche på de regionale kåringer i Entrepreneur of the Year.

Materiale:

Der er ikke materiale eller anden forberedelse i forbindelse med deltagelse i dette arrangement.

Paneldeltagere:

Selvom det hedder startup kategori, er der tale om nogle af Danmarks mest lovende unge skalerbare virksomheder, som allerede er er meget langt i deres vækstrejse!

Vi søger paneldeltagere, som har selv har taget ”rejsen” og/eller har indgående erfaring med Pitch-Training for nogle af de mest lovende danske vækst-skabere.

Observatør:

Det er ikke muligt at tilmelde sig som observatør til dette arrangement, men virksomhederne kan naturligvis opleves live på de regionale kåringer.

Vil du vide mere om Entrepreneur Of The Year:

https://www.ey.com/dk/da/about-us/entrepreneurship/entrepreneur-of-the-year


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software