, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Moden software virksomhed med kunder i hele verden. #Skalering #AdvisoryBoardSøges #Organisationsudvikling, KBH – SPRINGBOARD®

  • 05 Dec 2019
  • 14:00 - 17:00
  • Atea, kl 14:00 til 17:00 pa Lautrupvang 6, 2750 Ballerup
  • 12

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Tirsdag den 26. november 2019

Registration is closed


Fokus: bestyrelse, forretningsudvikling

Punkter til sparring

- Organisation og ledelse af en organisation i vækst

- Strategi og vækstplaner

- Advisory board – sparring til ledelsen/ejerkredsen.

- Online B2B salg

- Online marketing

- Rekruttering af Advisory Board


Branche: Software/SaaS

Udviklingsstadie: Proof of Business


Virksomheden har et Output management system som hjælper såvel små som store multinationale virksomheder med at skabe, håndterer og producere dokumenter og labels. Virksomheden har kunder og forhandlere i hele verden.

Virksomheden planlægger nu at få en mere strategisk forankret ledelse og organisation der kan gribe vækstpotentialet. Virksomheden er nået et stadie hvor strategi og ledelse ikke længere skal være hos én person.

Virksomheden har stort set ingen online marketingaktiviteter, men kan se at de små tiltag der har været skaber nye kunder og salg.

Panelsparring OG Advisoryboard:

Dette SPRINGBOARD® skal ”sætte friske øjne” på virksomheden. Med baggrund i SPRINGBOARD® og panelets sparring vil vi efterfølgende etablere et kompetent og slagkraftigt Advisory Board. Vi søger kompetencer indenfor organisationsudvikling og online salg og marketing i B2B.

Vi regner med få skabt relationer til en eller flere paneldeltagere, der matcher et fremtidigt Advisory Board.

______________________________________________

Virksomheden har siden 1987 udviklet Output management software. Softwaren hjælper små som store multinationale virksomheder med at skabe, håndterer og producere dokumenter og labels. Virksomheden har kunder og forhandlere i hele verden.

Flere internationale ERP huse (OEM), forhandler eller anbefaler virksomhedens produkter. Virksomheden er stærkt repræsenteret i Europa og hvor Tyskland er det største marked. Virksomheden har i 2017 initieret sin første industriløsning målrettet Automotive.

Virksomheden har produkter, som kan anvendes på flere platforme, med dertilhørende egne udviklingsteams. Indenfor en 6 måneders periode vil virksomheden være klar med en Cloud løsning – baseret på den nyeste teknologi.

Virksomheden er bygget op omkring specialister, som hver især bidrager med deres viden inden for et givet område – primært softwareudvikling. Indtil videre har denne model virket, men grundet vækst, trækker behovet nu i anden retning, hvor ledelse og ansvar er en nødvendighed, for ikke at yderligere vækst og udvikling bremses.

Virksomheden har en forventning om vækst på samme niveau, hvis samme setup beholdes, men ser et større potentiale.

Der er fire ejere, som alle er ansatte i virksomheden. De samme fire udgør virksomhedens bestyrelse.

Produkt livscyklus

Produkt

Stadie

Oprindelige produkt

Mature

Nyt produkt

Growth

Cloud

Introduction

Nøgletal

Omsætning

200 % siden 2009

Afkastningsgrad

68 %

Ansatte

11 / 2 i Tyskland

Gæld

Ingen


Som et led i den strategiske udvikling af virksomheden er der identificeret 3 indsatsområder. Som et SPRINGBOARD skal kunne assistere med:

1.Etablering af et Advisory board

2.Udvikling af organisation og ledelse

3.Vækst gennem online aktiviteter

Overnævnte indsatsområder er blevet identificeret ved følgende betragtninger:

Advisory board

Det er nødvendigt at ledelsen har nogle at sparre med, for at kunne udvikle den rette strategi og skabe yderligere vækst. Ledelsen er i dag for isoleret og har ingen at forretningsudvikle med. Ledelsen er ikke vokset i samme takt som virksomheden, det gælder kompetencer og ressourcer (hænder/ansvar). Ledelsen består af direktøren. Bestyrelsen er ikke egnet da denne ikke besidder kompetencerne som er påkrævet.

Organisation og ledelse

Organisationen er nået et niveau, hvor holdsammensætningen eller spillesystemet muligvis skal ændres. I takt med flere medarbejdere, er ledelsen blevet en flaskehals. Ledelsen har for mange opgaver og medarbejderne for lidt ansvar. Grundet sin specialist sammensætning er organisationen også relativt afhængig af individer. Strategien skal fastlægges så organisationen og virksomheden forbliver konkurrencedygtig. Virksomheden arbejder pt. ikke med KPIer eller rapportering(!)

Vækst gennem online aktiviteter

Virksomheden har igennem snart 2-3 år oplevet en positiv effekt af at foretage direkte salg drevet via hjemmesiden. Nye kunder kommer via organisk søgning og det har vist sig at være god forretning både økonomisk men også den øgede kundekontakt smitter af på produktudviklingen. Virksomheden har aldrig haft et direkte markedsføringsbudget(!)

Spørgsmål til panelet

1.Hvordan skal sammensætningen af det rigtige Advisory Board se ud?

2.Hvordan skaber man en organisation, som fungerer og performer, og som samtidig ikke er afhængig af enkelte personer?

3.Vækststrategi: Hvilke online salgs- og marketingsaktiviteter skal aktiveres for at skabe en global vækst?CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software