, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Innovationsbryggeri med eksisterende salg og partenere i udlandet, ønsker sparring til brandstrategi, organisationsstrategi og finansiering – De svære valg ved kommercialisering! Vojens – SPRINGBOARD®

  • 04 Dec 2019
  • 13:00 - 16:00
  • Vækstfonden, kl 13:00 til 16:00 pa Billundvej 3, 6500 Vojens
  • 15

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Tirsdag den 26. november 2019
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Tirsdag den 26. november 2019

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse

Punkter til sparring

- Brandstrategi - Opbygning af et langtidsholdbart brand

- Organisationsstrategi - hvordan organiserer virksomheden sig for at sikre vækst?

- Finansiering - hvordan sikres den rigtige kapital?


Branche: Fødevarer

Udviklingsstadie: Proof of Concept


Virksomhedens kernekompetence er innovation og udvikling. Virksomheden udvikler og producerer egne produkter, men udvikler og producerer også for andre virksomheder.

Virksomheden oplever en efterspørgsel efter ydelsen og produkter både på det danske marked og fra udlandet.

Virksomheden har brug for kapital til at vækste, samt rådgivning om hvorledes virksomheden opbygger en bæredygtig organisation fremadrettet, således den sikre vækst på begge forretningsområder.


Kompetencer

Afsætning & Distributionskanaler

B2B

B2G

Distributionskanaler

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsudvikling

Innovation (forretning, marked, produkt, proces)

Investor Pitch

Prissætning

Produktion

Salg

Strategi og vækstplaner


______________________________________________

Virksomheden startede som et eksperimenterende ølbryggeri for 10 år siden. Virksomheden tilbyder i da eksklusive øl, i små batches, til et eksklusivt udvalg af kunder, interiørforretninger, vinforretninger og pænere restauranter. Forventningerne til vækst på dette område er moderat, da der er mange specialbryggerier på markedet. Virksomheden oplever dog en stigende efterspørgsel.

Gennem årene er virksomheden begyndt at udvikle flere kvalitetsdrikke. Virksomheden udvider egne produktliner, og udvikler også produkter for andre.

Senest er udviklet et økologisk, alkoholfrit alternativ til vin. Produktionsmetode og ingredienser er unikke, og der findes ikke noget lignende på markedet. Virksomheden har den stejleste vækstkurve i forhold til dette produkt, da markedet for alkoholfrie alternativer er i massiv vækst.

Virksomheden sælger dette produkt til Danmark og Tyskland. Der er stigende efterspørgsel. En bekymring i virksomheden er, at vi vækster for hurtigt og dermed hurtigt devaluere produktet, samtidig ønsker virksomheden en stejl vækstkurve.

Virksomheden sælger produkter gennem samme kanaler. I sommeren blev der hyret en sælger, hvilket har været en stor succes. Distributionen for produkterne er endnu ikke helt på plads, da virksomheden er i tvivl om hvilken muligheder der er det rigtige valg.

Udviklingsvirksomhed: Denne del er drevet af innovation og kreativitet. Vi udvikler og rådgiver om produkter ”on demand” til eksisterende virksomheder, der ønsker at udvide deres produktportefølje, eller til nye virksomheder der ønsker at komme ind på markedet. Vi sælger ydelserne, som enten engangssum eller en royalty aftale.

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter denne ydelse, men vi oplever også at vi har svært ved at fokusere på dette område, da virksomheden har travlt med at drifte.

Virksomheden oplever vækst og efterspørgsel på alle produkter og ydelser, den største udfordring er at der mangler kapital til at vækste. Det er en nødvendighed at virksomheden får tilført kapital til at kunne etablere nyt bryganlæg, samt til at kunne investere i salg og sikre likviditeten.

Der er ingen tvivl om at hjertet banker for udvikling og innovation. Salg har ikke været kernekompetencen, men efter der er investeret i sælger, oplever vi en massiv fremgang. Virksomheden er dog stadig i tvivl om hvordan man bedst muligt opbygger salgsorganisationen.

Bag virksomheden:

Medejer af virksomheden:

En medejer har en baggrund indenfor forretningsudvikling og projektledelse, med primære ansvarsområder indenfor procesoptimering, forretningsstrategi, personaleledelse, administration og kundeservice.

Hun har i en årrække arbejdet i en produktionsvirksomhed og har haft ledende ansvar for at opbygge 2 nye salgsselskaber.

Hun er generalist, dvs. hun ved lidt om hele værdikæden i virksomheder og har derfor en god forståelse for hvilke udfordringer, der er i de enkelte områder.

Stifter af virksomheden:

Ansvarlig for udvikling og produktion. Kommer fra en baggrund som finmekaniker og Produktionsingeniør og arbejdede fra 1997 til 2007 i en amerikansk medicinalvirksomhed. Her var opgaven at rejse rundt og opkøbe teknologivirksomheder, for at forfine dem og så sælge dem videre.

I 2007 valgte han at flytte på landet og starte et landbrugskollektiv op, med alt hvad der hører til af produktion og planlægning. Sideløbende har han haft en lille ing. virksomhed der har hjulpet med opstart af produktioner i DK og Kina.

I 2010 stifter han virksomheden. I 2015 bliver virksomheden et ”rigtigt” bryggeri.

Han er produktnørd til fingerspidserne. Hans viden og forståelse for mundefylde og smagssammensætningen, giver os en stor fordel i udviklingen.

Hans baggrund som produktionsingeniør, gør at vi er i stand til at opbygge og varetage en effektiv produktion.

Derudover har han en stærk personlighed og har en fremragende formidlingsevne og forståelse for storytelling, der giver os en stor fordel i PR.

Desuden findes der tætte samarbejdspartnere i Tyskland med netværk og erfaring.

Spørgsmål til panelet

Brandstrategi: Virksomheden har nyt produkt på markedet, hvordan opbygges et langtidsholdbart brand? Hvilke distributionskanaler er de rigtige?

Organisationsstrategi: Virksomheden har aktuelle produkter på markedet, de producerer og sælger på det danske og tyske marked. Herudover tilbyder de ydelser indenfor udvikling og produktion, hvordan organiserer virksomheden sig for at sikre vækst for begge områder?

Finansiering: Virksomheden har brug for kapital til at vækste, hvordan sikre vi at vi får den rigtige kapital i virksomheden, hvilke faldgrupper er der?


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software