, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Varemærkebeskyttet drikkevare, allerede solgt på internationale markeder. Erfarne, energiske og ambitiøse iværksættere søger sparring til global vækstrejse og investering. KBH - SPRINGBOARD®

  • 15 Jan 2020
  • 14:00 - 17:00
  • Fûrst Advokater V/Erik Østergård, kl 14:00 til 17:00 i Håndværkets Hus - Islands Brygge 26, 2300 KBH S
  • 14

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Fredag den 3. januar 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Fredag den 3. januar 2020

Registration is closed


Fokus: bestyrelse, kapitalfremskaffelse

Punkter til sparring

- Forretningsmodel i global kontekst (prioritering af markeder, branding, produktionsstrategi, styring af importører / agenter)

- Strategi til at finde den første investor/business angel til acceleration af global vækst.

- Etablering af advisory board med supplerende kompetencer


Branche: Fødevarer

Udviklingsstadie: Proof of Business


Virksomheden står overfor at skulle tage investorer ind, samt etablere et advisory board og vil i den forbindelse udfordres på, hvordan der sikres den rette investor profil og ’vægtning’.

Virksomheden, med et erfarent team, eksporterer allerede til 10 lande inklusive USA med etableret distributør netværk i alle lande og har behov for kapital til vækst.

Vækststrategien skal syretestes inden investering og eksekvering.

Virksomheden søger et Advisory board som kan hjælpe med løbende sparring til væksten på en bæredygtig og profitabel måde, gerne med erfaring fra international ekspansion og udrulning af ’specialty food’ produkter på konsumentmarkederne.

Virksomheden arbejder med FN’s verdensmål og bæredygtighed i centrum og som kerne værdier.


Kompetencer

Cirkulær økonomi/ressourceeffektivitet

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Forskning & Udvikling

Internationalisering

Investor Pitch

Juridiske forhold

Markedskendskab Asien

Markedskendskab Nordamerika

Partnerskaber

Patenter/IPR

Produktion

Strategi og vækstplaner


______________________________________________

Virksomheden har videreudviklet den traditionelle kaffe, til en funktionel ”hyggedrik” baseret på en konfidentiel opskrift, der forbedrer optagelsen af koffein fra kaffen og er både sund for mennesker og miljø. Livsstilssygdomme og følgevirkninger af usund hyggemad og -drikke er voksende og virksomheden ønsker at tilbyde disse på en bæredygtig måde.

Virksomhedens intention er at opbygge et internationalt varemærke - ”et community brand”, der involverer alle konsumenter, der gerne vil være med på rejsen til at finde sunde og bæredygtige alternativer, der er gode for mennesket og miljøet.

Målgruppen i dag er primært ”millennials,” der er mest opsat på at gøre og se en forskel. De tilbringer også mest tid med venner og ’hygger’ sammen.

Sociale medier – SOME – er en vigtig parameter for at kommunikere med målgruppen, da ’hygge’ indeholder mange elementer, som med stor fordel kan inkluderes i disse medier.

Strategien er at starte med lokale distributører, som har fokus på sundhed og allerede sælger til helsekostbutikker, specialforretninger og økologiske supermarkeder. Slutforbrugerne har også mulighed for at bestille direkte fra virksomhedens egen web-shop.

Virksomheden har etableret et retail brand, men er også klar til at sælge gennem andre kanaler til eksempelvis horesta/catering segmenterne.

Grundlæggerne har erfaring fra at drive og starte succesfulde koncepter.

Virksomheden estimerer at omsætte for ca. 1.000.000 kr. i år (500.000 kr. sidste år) og er allerede etableret i kæder som f.eks. Irma i Danmark.

Spørgsmål til panelet

1)Segmentering og kunde fokus: Hvordan griber man horesta markedet bedst an lokalt i Danmark fx – som en del af vækststrategien efter detailhandlen? Gør det samme sig gældende internationalt? Hvordan skal segmenter og internationale markeder udvælges og opdyrkes?

2)Markedsførings strategi: Er Online nok, eller skal man arbejde med at udbygge koncept-stores / egen cafe café for at fuldt kommunikere konceptet?

3)Ideel Investor type: Hvordan finder eller tiltrækker virksomheden den rigtige første investor? Hvem er den rigtige?

4)Finansieringsstruktur: Virksomhedens første investeringsbehov er estimeret til ca 1 mio. kr. til lokal markeds ekspansion. Hvordan strukturerer man finansieringsmodellen, så det sikres at founders ikke bliver udvandet for tidligt, når virksomheden søger investorer i runde X til international skalering efter et par år?


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software