, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Travel Tech startup nytænker rejseplanlægning i en SaaS baseret løsning. Sparring på strategi, forretningsmodel og go-to market for unik peer to peer community. KBH – SPRINGBOARD®

  • 06 Feb 2020
  • 14:00 - 17:00
  • ExOffice, kl 14:00 til 17:00 pa Læderstræde 3, 1201 København K
  • 11

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Søndag den 26. januar 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Søndag den 26. januar 2020

Registration is closedFokus: forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse

Punkter til sparring

Virksomheden søger sparring til følgende:

Udfordring af de 2 strategiske scenarier og revenue modeller (Freemium og abonnement, affiliate og reklamer)

Input til at skabe et community og herunder muligheder og prioriteringer i konkret Go-to market strategi

Input og sparring til etablering af advisory board som kan hjælpe til at løfte virksomheden til næste niveau.

Herunder både proces, timing og profiler


Branche: Oplevelsesøkonomi (kultur/turisme/forlystelser/sport), Software/SaaS

Udviklingsstadie: Pre-Proof of Concept


Virksomheden skaber en platform og community, som samler brugernes rejseliv.

I dag strukturerer mange deres rejseplaner i grå regneark og lange tråde af kommunikation når de skal være fælles om det. De har +100 digitale touch points til indsamling af inspiration, selvom de faktisk helst vil have gode råd fra nogen de stoler på. Og alle rejseminderne ligger spredt, så når netværket spørger efter gode råd, er det ikke lige til at huske hvor og hvordan.

De udfordringer løser virksomheden for fremtidige rejsende, ved ikke bare at samle processen omkring den enkelte rejse, men alle brugerens rejser, og skabe muligheden for enkelt at dele de gode oplevelser i private communities (brugere inviterer hinanden), og bredt med alle brugere (åbent netværk).

Platformen bygger på virksomhedens unikke online rejseplanlægningsværktøj, hvor brugerne kan indsamle inspiration, planlægge rejsernes rute, sammenligne deres udvalgte leverandører, styre budgettet og dele det hele med medrejsende.

Virksomhedens planlægger at gå til markedet med en lille MVP til early adopter målgruppen, og gennem deres brug samt machine learning teknologi, at opbygge platformen og community.

Visionen er at skabe verdens første ”by travelers for travelers” community af rejseplaner, hvor fremtidige rejsende kan samle hele deres rejseliv, dele og sammen skabe en verden af drømmerejser. Uafhængigt af leverandører.


Kompetencer

B2C

Bestyrelsesarbejde

Digitalisering

Forretningsmodeller

Innovation (forretning, marked, produkt, proces)

Konceptudvikling

Marketing & Branding

Prissætning

Strategi og vækstplaner


______________________________________________

Som udgangspunkt er forretningsmodellen tænkt som en freemium abonnementsmodel, og kunderne er private rejsende, som planlægger og arrangerer deres rejser selv online. Herudover arbejder virksomheden med en strategi for affiliate/referral revenue samt introduktionen af nye revenue modeller i takt med implementeringen af nye features.

Early adoptor målgruppen er private erfarne rejseplanlæggere, der rejser +3 gange årligt. Deres rejser har en kompleksitet med min. 4 elementer eller 2 destinationer på en rejse og andre afhænger af deres planlægning. Der er en overvægt at kvinder, de bor i storbyer, er generelt digitalt orienteret og er aktive på de sociale medier.

På det danske marked købtes der i 2018 godt 7.7 mio. ferierejser. Heraf gik 4.5 mio. ferierejser til udlandet og havde en varighed på +4 dage. Af disse ferierejser er 46% arrangeret og købt online. Med et gennemsnitligt rejseforbrug årligt på 2,5 rejser, er målgruppen i Danmark på godt 800.000 rejsende. Svarende til et årligt forbrug på +0mia. kr. i Danmark alene.

Set globalt var der i 2018 godt 1.4mia. turister i verden (UNWTO), et samlet online forbrug på rejser på 817mia USD (Statista) og begge dele fortsat stigende.

Markedet for Connected Travel er præget af høj konkurrence. Fra de klassiske rejsebureauer (f.eks. Nyhavn Rejser, Kilroy Travel), over content udbydere som udvider deres tilbud i værdikæden (F.eks. Momondo, hotel.com), til en række af start-ups af rejseplanlægningsværktøjer (f.eks. Inspirock.com, gojourny.com, tripcase.com). Ens for dem alle er, at de fokuserer på at løse selve rejseplanlægningen for brugerne, at gøre det for dem.

Virksomheden har valgt en tilgang, som giver øget empowerment til brugerne og understøtter den primære drivkraft for at gøre det selv – social anerkendelse fra både medrejsende og netværk for deres gode rejseplanlægning af drømmerejserne.

Virksomheden anser derfor den indirekte konkurrence fra hjemmelavede vaner i værktøjer som regneark, Word, e-mail folders, google læselister og map, som den primære konkurrence udfordring.

Virksomhedens løsning til markedet er ekstrem skalerbar og virksomhedens ambition går langt ud over Danmarks grænser. Danmark er alene et initialt test marked. Herudover er det målet at lægge en SDG score ind i ratingen og søge parmetrene, og give de fremtidige rejsende en langt bedre mulighed for at tage bevidste bæredygtige rejsevalg.

Virksomheden ledes i dag af virksomhedens founder, og har et team tilknyttet af udviklingsfolk, UX & UI, CFO og business advisor. Virksomheden ønsker at etablere et advisory board med kompetencer inden for launch af BtC SaaS løsninger, udvikling af community og tech profil. Virksomheden bliver i dag bootstrappet og finansieret af founder.

Virksomheden har pt. 1. version af MVP prototypen klar, som er brugertestet gennem interview med brugerpanel = Proof of Concept

Udviklingsplanen er klar og forventet launch af V.0.1 MVP sker i april 2020. Virksomheden har også en forretningsplan med revenue modeller og go-to market strategi, samt budget.

Spørgsmål til panelet

1.Ud fra virksomhedens oplæg, diskuteres mulige revenue modeller, deres opbygning og forudsætninger.

2.Go-to market strategi diskuteres ud fra virksomhedens ønske om at bygge et community op omkring deres rejseplanlægningsværktøj.

3.Virksomheden ønsker at etablere et advisory board, og ønsker panelets input til relevante kompetenceprofiler og proces.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software